Www.mlmdiszkont.hu "A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Advertisements

"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
Automatikus szállítási hűségprogram
A fogyasztói orientáció és a piacok Magyarországon Dr. Sz ente Viktória Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Piacot.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
Revitalizációs és Egészség- Tudományi Központ (NPCRIZ)
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
“The mind once stretched by an idea never returns to its original form” “Az elme amit egyszer kitágított egy eszme soha nem tér vissza eredeti formájába”
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Értékesítési csatornák
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Giovanni Ferrini Fashion
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
Karrier a XXI. század diagnosztikai, egészségmegőrző és terápiás eszközeivel MS LÉZER terápia MS mágnes terápia MS testelemző
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Amiről szégyenlősen nem beszélünk korrupció és árverseny Korrupció, kiváltó okok, következmények és azok hatása a kereskedő és az importőr piacára. A felhozott.
Marketing terv.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Online értékesítési modellek
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Start Up Tréning !. Fast Start Hogyan érhetnek el lukratív és állandó szinteket FS-ben : (következő naptári hónap és bónuszként a kezdőhónap) Cél : Legyen.
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
1. 2 a gyártók & fogyasztók igényeinek összehangolása a hatékonyság növelése az elérhetőség javítása szakértői szolgáltatás biztosítása vásárlói igények.
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
AZ ÉRTÉKESÍTÉSI RENDSZER ELEMEI. A marketingcsatornák önálló szervezetek olyan csoportjai, amelyek abban a folyamatban vesznek részt, amelynek eredményeképpen.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
"Szó szerint igaz, hogy leggyorsabban, úgy érhetsz el sikert, ha segítesz másoknak sikert aratni.„ Napoleon Hill.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
BIYOVIS ÉRTÉKESÍTÉSI (MARKETING) TERV … Csipszer János.
Érvényes: től (Tiens augusztus)
Értékesítés, kereskedelem
Előadás másolata:

"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki

GYÁRTÓ IMPORTŐR-NAGYKER BOLTI KERESKEDELEM VÁSÁRLÓ

Végfelhasználó Kiskereskedő Gyártó Nagykereskedő

Végfelhasználó Kiskereskedő Gyártó Nagykereskedő

Végfelhasználó Kiskereskedő Gyártó Nagykereskedő

Végfelhasználó Kiskereskedő Gyártó Nagykereskedő

GYÁRTÓ IMPORTŐR-NAGYKER BOLTI KERESKEDELEM VÁSÁRLÓ

nem mindennapi előnyök Alacsony regisztrációs díj Alacsony havi aktivitás – nem kell eladni! Ismert termékek, márkák Napi használati cikkek Rendkívül versenyképes diszkont ár „Könnyen kereshető” marketing terv Egyszerű, logikus, érdekorientált

árrés gyártó átadási ára árrés piacbővítési jutalék

Visszaosztás: árrés 56%-a (8 szint mélységig 7% jutalék) 0 + 7% 7%

7%-os jutalék táblázat (havi Ft-os rendelés / fő esetén) SZINTTAGLÉTSZÁMJUTALÉK Ft

Szponzor 4, 5… tagjai az első üres helyre kerülnek Struktúra szponzor 2%-ot kap a tag után és az alsó vonala után Struktúra szponzor később még szponzorálhat, így visszaszerzi jutalékát 0 + 7% 7% 7+5%2% 7%

A közvetlenül szponzoráltak tagok első 2 hónapja után 7x7 = 49% jutalék Akinek lejárt a 2 hónapja, utána és az egész alsó vonala után 7 mélységig 7% Kiemelkedően aktív tag bónusz: a 4. közvetlen belépőtől, a szponzor egyszeri 7% 49% Gyors indulás bónusz 49% 7%0% jutalékpontot kap

Olcsóbb vásárlás Piacbővítési jutalék a továbbajánlások után

Olcsóbb vásárlás Piacbővítési jutalék a továbbajánlások után Nincs kötelező kezdőcsomag Nincs magas regisztrációs díj Nem kell senkit meggyőznöd a termékekről Nem kell semmit eladnod