Fejlesztések, változások a kérvény modulban. Részletfizetési kérvény változások Új rendszerparaméter: PU_RKERVENYEZETTKIRASBEFIZETES S zabályozza, hogy.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
2005 február 7Dr. Tánczos László BME EISZK1 Az oklevélmelléklet előállításának technikai és informatikai háttérbiztosítása. Tánczos László igazgatóhelyettes,
Advertisements

Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Kattintson az üzenetsáv Szerkesztés engedélyezése gombjára,
Oktatásszervezési változások. Mintatantervi változások.
S 1SCM© Siemens AG All rights reserved Útmutató a click4suppliers easy használatához Szállítói regisztráció.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Óraregisztrálási modul
Statisztika 2008 Az elektronikus program használata.
BPS Web 2.0 Felhasználói kézikönyv. A szerkesztő főoldala A bejelentkezett felhasználóA szerkesztő főmenürendszere Stílusformázások Nyelv- és nézetváltás.
ELEKTRONIKUS KÉRVÉNYKEZELÉS
E-KÖZIGAZGATÁSI ALAPISMERETEK
A weboldalunkon regisztrált felhasználó neveddel és jelszavaddal tudsz belépni. Amennyiben még nem regisztráltál oldalunkon, abban az esetben kérjük,
Bitumen Internet Sales 2012
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Support.ebsco.com A Keresési előzmények szolgáltatás használata Oktatóprogram.
CENTROSZET Szakképzés-szervezési Nonprofit Kft TÁMOP /1-2F KMOP-4.1.1/A Szoftverfejlesztés eredményei Közös szervezetmenedzsment.
Vizsgalapok oktatói kezelése Készítette: Fekete Tamás.
A példaként választott tanulmány bibliográfiai tétel ISBD formában: A bibliográfiai tétel megalkotásához kért „könyvrészlet-leírás” űrlap „marc formában”:
Előadók: Nagy László Balogh Miklós
Oklevélmelléklet– készítő program bemutatása 2005
Amit a HTML-ről érdemes tudni
A körlevél készítésének menete
,,Én így tanítanám az informatikát”
Webszerkesztés Űrlapok a HTML-ben. Űrlap létrehozása Űrlapunk tartalma a … elemek között fog helyetfoglalni Egy lapon több űrlap is elhelyezhető Több.
Összekapcsolható funkciók Címek Időpontok Projektek Számlák Dokumentumok Cikkek Értékesítési lehetőségek Feladatok Telefonhívások.
A cikk (ismertetés) szerzője és címe Az ismertetett mű szerzője, címe és megjelenési adatai Ismertetések a HUMANUS-ban: Az ismertetett mű – ismertetés.
MTMT feltöltési segédlet
Formanyomtatványok létrehozása Dreamweaverrel E-business 6. előadás.
Űrlapok és keretek.
Űrlapok.
Az elektronikus felvételi (e-felvételi) folyamata
Fejlesztések, változások a Neptun rendszerben
Fejlesztések, változások a pénzügy modulban. Jogcímhez rendelés.
Oktatói webes vizsgakezelés
Tanulási – Vizsgázási Útmutató
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
APRÓSÁG Specifikus apróhirdetési oldal
Adatbázis fejlesztés állapota Jelenlegi állapot: Elkészültek a legfontosabb kulcslisták, és a hozzájuk tartozó feltöltési módosítási nézetek.
Az NVU webszerkesztő program
Technikai és gyakorlati segítségnyújtás Kifizetési kérelem feltöltéséhez Pályázati Tájékoztató felület az ELEKTRONIZÁLÁS bevezetését követően Előadó: Gombita.
Általános…. Neptun új modulok
FIR fejlesztések, változások november. Új verzió változásai Novemberi verzióval új FIR 4.0 xsd én kerül élesítésre 24-előtt verzió kihelyezés.
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / ) Főkedvezményezett: Educatio Társadalmi.
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
Egyszerűsített kettős könyvelés gazdasági eseményekkel
Pénzügyben történt változások
Az elektronikus vizsgázás menetének rövid ismertetője.
Makró készítés Excelben
Bekezdések formázása 2..
FIR fejlesztések, változások március 17.. Új verzió változásai Márciusi verzióval új, FIR 4.1 xsd Új adatkör: o Juttatások, o Térítések.
Adatellenőrzési szabályok OSAP statisztika FIR optimalizáció
Diákigazolvány kezelés változásai március 17.
Fejlesztések, változások a Neptun Egységes Tanulmányi Rendszerben (általános, kliens)
Pénzügyes változások, fejlesztések. FIR pénzügyek.
Aktualitások a Neptun webes felületeken. Általános WEB változások Támogatott böngésző verzióemelésTámogatott böngésző verzióemelés Nyelv változtatás belépés.
- Regisztrációs útmutató - Participant Portal (URF)
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2016/2017 Köszöntjük a I. éves PhD hallgatókat!
MTMT oktatás - konzultáció A Miskolci Egyetem oktatói/kutatói számára 2013 szeptember-október.
Kereskedelmi és információs rendszer a zöldségtermesztés területén …avagy az információs szövetkezés támogatása Pető István
Információ és kommunikáció
Neptun konferencia – július 17.
A NORMATÍVA BEFIZETÉSE
Rendszeres szociális támogatás – Hallgatói visszajelzések
Útmutató a click4suppliers easy használatához
Kimutatás készítés 1..
Jelentések Jelentést akkor használunk, ha az adatbázisban letárolt adatokat szeretnénk kinyomtatni. A jelentésben szereplő adatok alapja egy tábla vagy.
A JaDoX, mint repozitórium szoftver
Kérjük, adja meg felhasználónevét és jelszavát!
AVON CAREER SITE FELÉPÍTÉSE
Előadás másolata:

Fejlesztések, változások a kérvény modulban

Részletfizetési kérvény változások Új rendszerparaméter: PU_RKERVENYEZETTKIRASBEFIZETES S zabályozza, hogy befizethető-e a kiírás a hallgatói weben, ha érvényes részletfizetési kérvény tartozik hozzá: 0 állás esetén lehetséges a befizetés (alapértelmezett érték) 1 állás esetén nem teljesíthető a tétel Befizetés gombra kattintva a weben: „A kiíráshoz részletfizetési kérvény tartozik, ezért a befizetés nem lehetséges.” Részletfizetési kérvény elfogadása: „Teljesített” státuszú kiírások esetén nem fut le a megosztási eljárás.

Helpek készítése A szerkesztéskor $H: változó után meg kell adni a megjeleníteni kívánt szöveget. Példa: ${H:Ez lesz a szöveg, ami megjelenik, ha a piros csillag fölé húzza a felhasználó az egeret.}

Hallgató képzés szervezet független kérvény kitöltés Amennyiben a kérvénysablonhoz hozzárendelésre kerül a legfelsőbb szervezeti egység, akkor a hallgató képzésének szervezeti egységétől függetlenül megjelenik a kérvény. A legfőbb szervezet csak önmagában tartozhat a kérvénysablonhoz: – Alsóbb szintű szervezet hozzárendelése nem lehetséges, ha a legfelső szervezet hozzárendelésre került a kérvénysablonhoz. – A legfelső szintű szervezet hozzárendelése nem lehetséges, ha már alsóbb szintű szervezetek kerültek hozzárendelésre a kérvénysablonhoz.

Hallgató képzés szervezet független kérvény kitöltés

Határozatszám generálási lehetőség

„Szervezeti egységek (28000)” menüponton „Sorszámok” fülön rögzítendő adatok: Sorszám típus: Kérvényhatározat sorszám Sorszám: Kezdő sorszám Sorszám sablon: Sorszám készítési algoritmus a sablonnál használható változók alapján A határozatsablonban az [frxKerveny.HatarozatSzam] változóval lehet hivatkozni az algoritmus által generált határozatszámra.

Dokumentum csatolás szabályozása

Változások: A „Dokumentumok csatolása engedélyezett” jelölőnégyzet a továbbiakban csak az általános kérvénymelléklet feltöltést szabályozza. A mezőhöz való dokumentum csatolást kizárólag a kérvénysablonban megadott feltétel szabályozza. Dokumentum feltöltés csak a kérvény kitöltés során lehetséges. Utólag csak megtekintési lehetőség van a Leadott kérvények menüponton a mezőhöz feltöltött mellékletek esetén.

Csoportos melléklet letöltés „Mellékletek letöltése (zip)” gombbal csoportosan letölthetőek egy zip állományba a kijelölt kérvényekhez tartozó mellékletek. Az így letöltött mellékletek neve tartalmazza az alábbi adatokat: A kérvényező Neptun kódját A kérvény azonosítóját A kérvényben szereplő melléklet sorszámát A feltöltött melléklet nevét

Kötelezőség előre rögzített vélemény/döntés indok esetén

Korábban, ha nem került feltöltésre a Véleményezés státusz indok vagy a szabad szöveges vélemény mező  nem voltak kiválaszthatóak a weben a véleményezési folyamat során az előre rögzített indokok A verzió kihelyezése előtt a mező kötelezőség miatt ahol a kérvénysablonhoz tartozóan létrehozásra került előre rögzített Vélemény/döntés indok, ott ellenőrizni kell, hogy a kötelezővé vált mezők fel vannak-e töltve. A hiányzó adatokat pótolni kell. Letölthető a Neptun portalról: Kérvény vélemény/döntés indok kötelezőség ellenőrzése

Mező véleményezés átalakítása A véleményezés beviteli mezői szerkesztési lehetőségként jelennek meg. A „Válasz2” mező csak akkor jelenik meg, ha a „Véleményező által módosítható a válasz mező” engedélyezve van a kérvénysablonban.

Mező véleményezés átalakítása A mezők megjelenítése dinamikus az alábbi kérvénysablonban beállítható jelölőnégyzetek függvényében: -Véleményező által módosítható a válasz mező -Publikus mező vélemény -Nem publikus mező vélemény

Mező véleményezés átalakítása

Mező véleményezés láthatóság

A kliensben mezőnként szabályozható, hogy a publikus vélemény megjelenjen-e a hallgató számára a javításra visszaküldött kérvényen. A publikus vélemények esetén a vélemény létrehozáskor alapértelmezetten igaz lesz a jelölőnégyzet értéke. Több publikus vélemény esetén mindig csak a legutolsó vélemény válik láthatóvá a hallgató számára.

Vélemények száma Összes vélemény: A kérvényre adott összes vélemény száma jelenik meg Utolsó leadás után vélemények száma: A javítás után adott vélemények száma található Kliensbe a Kérvények menüpontokon oszlopszerkesztésbe kitehetőek a mezők.

Kérvény kitöltés folytatása A félbehagyott kérvény ismételt megnyitásakor megjelenő kérdésben megcserélésre került a Kitöltés folytatása és a Kitöltés újrakezdése gomb.

Egyéb változások Kitöltési követelmény tanulmányi státuszra vonatkozóan: „HallgatoStatusza()”, „HallgatoStatusza2()” Dokumentum csatolási lehetőség Label típusú mezők esetén Több szintű dinamikus véleményező/döntő beállítási lehetőség a „Mező sorszám2” és „Mező érték2” segítségével. A korábbi és az új mezőkben megadott feltételek között ÉS kapcsolat van. Határozat sablonhoz új adatforrás ([frxKariVezeto]) készült a hallgató képzéséhez rendelt szervezethez felrögzített vezető adatainak megjelenítésére. Adminisztrátori weben Feldolgozandó kérvények kezelése.

Tárgyekvivalencia kérvény

Köszönjük a figyelmet!