Piac és Profit 2014.12.11. Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Klaszterportál, adatbázis DDOP számú pályázat záró rendezvénye Pécs, június 30.
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Amberger Árpád Vezérigazgató. SMART TV alkalmazásÖTV média-portál.
Aktuális pályázati lehetőségek
okostelefon alkalmazások a turizmusban
Nemzetközi tudomány – magyar kézből Interacta 1996 óta az ügyfelekért.
Roncz Gábor vezérigazgató
PÉNZÜGYI INTÉZMÉNYEK.
TISZATÉR LEADER EGYESÜLET célterületei és eljárásrend 2011.
ProFM Helpdesk hatékony web alapú hibakezelő rendszer
Adatmenedzsment és kontrolling. ADAT Adott folyamat pillanatnyi állapotának jellemzője, mely önmagában nem értékeli az adott folyamatot.  Mennyi?130.
Kommunikáció a médiában figyelés és kiértékelés Előadó: IDS Communications Kft április.
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Trend vagy evolúció? üzleti döntésfolyamatok átalakulása a túlélés és fejlődés érdekében Dr. Csorbai Hajnalka Opten Informatikai Kft. Opten - Céginformáció.
Parajdi István.
Céginformáció Június 6. Értékesítési és kockázatkezelési technikák a pénzintézeti gyakorlatban Szalkai Éva.
1 Kormányszóvivői tájékoztató március 31. Egységes Magyar Munkaügyi Adatbázis (emma)
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
Üzleti információforrások Céginformáció 2. rész Készítette: Cselleng Dávid.
Piac és Profit - Pénzek a régióban február 7. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Pénzünknél maradva! Követeléskezelés eredményesen! Megbízható partnerállomány és követeléskezelés az Opten segítségével!
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja Homolka Éva Piac & Profit konferencia „Pénz,de honnan? Pénzszerzés és pénzgazdálkodás”
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában
Maros Melinda Opten Informatikai Kft.
Mennyire gátolja a vevőkockázat magyarországi mértéke a gazdasági növekedést? 300 Mrd Ft a tét évente Előadó: Felfalusi Péter ügyvezető.
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
A válság megelőzése és kezelése Készítette: Balázs Anna Dénes Gábor Kopasz Márta Romvári Frigyes.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Cs ö kkentse a nemfizet é s kock á zat á t! Bak Bogl á rka Piac é s Profit – BKIK
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
Vétkes ártatlanok, avagy a magyar céghálózat csapdájában Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft május 12.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
Az aktuális autófinanszírozási piaci folyamatok elemzése Mészáros György alelnök Magyar Lízingszövetség.
Állami és önkormányzati vállalatok átláthatósága - a FŐTÁV Zrt. esetében Budapest, április 28.
TÉRÍTÉSES INFORMÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK = TISZ. JÓ TUDNI… 1. Miért működtetjük a TISZ-t? 2. Miért számítunk fel költségeket?
OPTEN Informatikai Kft. cég és jogi információs szolgáltatások Csőd-, és felszámolási eljárás adatokkal naponta többször frissülő cégadatbázis CÉGTÁR
INNOINFO, A VÁLLALKOZÓI KÖZÖSSÉGI PORTÁL. Miben segíthet az Innoinfo projekt?  kkv-k marketing tevékenységének beindításában  márka/cég ismertségének.
GE Consumer Finance – Budapest Bank Knowledge Center – Tudásközpont Missziónk: az információval és a tudással a kollégák kompetenciáját növelni és az üzleti.
Vállalkozásfejlesztés az Interneten Oroszországban Pisartsov Andrei Business Development in the Internet.
Engel László fejlesztési igazgató
Az ügyfél és a könyvvizsgáló informatikai együttműködésének gyakorlati kérdései Viczkó Péter.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában. Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket.
Szeged, február 26. A kapcsolatok hálójában Céginformációs körkép a dél-alföldi régióról.
Külpiacra lépés az Európai Unióban – Gyurácz Németh Iván.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Lánctartozás, mint hungaricum, avagy tenni vagy nem tenni ellene Dr. Csorbai Hajnalka stratégiai igazgató.
Nyíregyháza, április 02. A kapcsolatok hálójában.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
Szombathely, Május 14. A kapcsolatok hálójában.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Debrecen szeptember 17. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? Piac & Profit.
Mindenkit köszöntök, Takács Titusz vagyok a JTT PRO Biztonságtechnikai Kft. ügyvezető igazgatója. BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. Mai előadás témája: Vállalkozások.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
2014 május 6., Miskolc. A Cseh Magyar Üzleti klub legfőbb céljának tekinti a kétoldalú üzleti kapcsolatok fejlesztését, és a cseh illetve magyar vállalkozások.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Megoldás a lánc és körbetartozás problémáira, forrásnyújtása vállalkozásoknak, üzleti kockázataik csökkentésére!
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
copyright © P2P Money Europe Inc.
Értékteremtő üzleti megoldások a BI segítségével
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow
MEHIB Magyar Exporthitel Biztosító Zrt.
Stoll Gáborné 2013.április 24.
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
Első az ügyfél, de hogy érem el?
Előadás másolata:

Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!

Kockázatos kis országunk Magyarország az 1 millió vállalkozás országa! Évente több mint 1,5 millió cégadat változás Óránként 4 cég szűnik meg Magyarországon. Minden 28. céget felszámolják egy éven belül. A cégek 30%-a megszűnik vagy felszámolás alá kerül az 5. születésnapja előtt. Az új cégek 77%-a kapcsolódik már létező cégekhez. (személy vagy cím) 138 címen 50-nél több felszámolás alatti vagy megszűnt cég van bejegyezve.

Opten = Információ a sikerhez! Már 20 éve az üzleti és jogi információs piacon Angol, német és orosz nyelven is 100%-ban magyar tulajdonban Egyedi megoldások, tisztán online hozzáféréssel Mobiltelefonra és táblagépekre is optimalizált felületek

Cél = Megbízható partnerállomány 1. A meglévő állomány kezelése Adattisztítás, folyamatos monitorozás 2. Bővítés, illetve új szereplők ellenőrzése Speciális célcsoport szűrés A leendő partnerek körültekintő elemzése Eredmény: frissen tartott adatbázis, lehetőség az események időben történő reagálásra!

Csökkentsük a kockázatot… de HOGYAN? Új ügyfelek körültekintő keresése: Speciális leválogatás a teljes magyar cégadatbázisból egyedi igények alapján Szűrési és listaleválogatási lehetőségek az Opten Cégtár használatával A szűrési feltételek lehetőségei szinte korlátlanok!

Ügyfelek elemzése OPTEN - Kapcsolati Hálóval Egy ábrán minden információ Tulajdonosok előélete Címkapcsolatok Személyes kapcsolatok Cégek, kockázati szintek alapján OPTEN - Kapcsolati Háló Milyen magánszemélyek állnak a cég mögött? Milyen egyéb cégkapcsolataik vannak? Mennyire kockázatos a pénzügyi helyzetük?

1. Rendben működő cég

2. Azt hihetjük, hogy rendben működő

3. Címkapcsolati háló

4. kockázatos Címkapcsolati háló

5. Cégalapítástól eltiltott

Jelmagyarázat

Egységes Online Követelés-nyilvántartó Rendszer (EOKR)

Idővonal

Követeléskezelés – EOKR 0. lépés a behajtás terén, 20-30%-os fizetési arány, Részletesen lehívható negatív információk egy cég esetén. APAFI – Automatikus Partnerfigyelő Rendszer Naprakész információ a partnerállományt érintő változásokról Heti értesítés Negatív információk Cégjegyzéki adatváltozások Kockázati besorolás változásfigyelése

Összefoglalva Bármikor, bárhol az interneten elérhető teljes körű információ, naprakész frissességgel! Marketing lista, CégtárPartnerkör bővítés Kapcsolati,-címkapcsolati háló Kockázat csökkentés, megítélés, ellenőrzés EOKR – Egységes Online Követelésnyilvántartó Rendszer Követeléskezelés APAFIPartnerállomány-figyelés

Köszönöm figyelmüket! Vida-Gősi Bernadett / gosi.b