Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt?

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

Ellentétek közöttünk. Földünk népessége 100 évvel ezelőtt 1.6 milliárd fő volt. Ez mára több, mint 6,7 milliárd. Ebből 1,2 milliárdan élnek szegénységben,
Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Érintés.
A kis akrobata! Jó pap is holtig tanul. Ne less!…
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert.
IDÉZEZEK „Nem kívánok ragyogást,
Nyugdíj.
Szakmai gyakorlat és tantárgy elfogadtatások 2012/2013-as tanévre
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
Síkos pályán Az ebédidő – az ebédidő. Lássuk a sajtószabadságot…
Mountain of China Jól tudjuk…. és mégsem teszünk semmit.
Pénzgyárak és problémák Közgazdaságtan alapjai Bevezetés a földrajzba Márton János MFK13F – HUI3O0.
Gondolatok a barátságról
Kritika érte a sajtót. Jogos kritika…?!?! Nem foglalkozik eleget a hazai piac burzsuj-ingatlanjaival. Valóban, igaz, nehéz megfelelő mélységű információhoz.
Béla gondolatai a házasságról
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
A fejlődő világ két átka:
Isten ajándéka embertől emberig
Mottó: „Nekem nem volt ilyen jó tanárom, mint nektek!”
:00 --Atom-- Rézfaszú bagoly és további híres nemlétező dolgok tárlata - röhejes kiállításon jártam:) Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Zsikazsu Emlékkönyve.
Két magzat beszélget az anyja hasában …
AZ ÉLET PILLANATAI.
Családi vállalkozások - prezentáció
A kalamajka Egy csaj története. Másnap a suliban…
ANTOINE DE SAINT- EXUPERY Gondolatok „A kis herceg” című könyvből.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Útmutató A dián nem állítottam be az azonnali kép váltást mert így jobb.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Üzleti Etika A munkanélküliség
Olvasd lassan és csendben!.
Mit jelentenek számomra a Jövőképek scenariók c. tantárgy keretében elhangzottak az ontológiai coaching vonatkozásában Berta Anikó február 7. Life.
"Én vagyok az Úr, a te Istened."
Hány szavazó hiányzik az ellenzéknek? január 30.
Dr. Kozári József egyetemi docens, igazgató Szent István Egyetem Közép-Magyarországi Regionális Szaktanácsadási Központ V. Országos Tanácsadási Konferencia.
2009. március. GAZDÁRA LENNE SZÜKSÉGEM IZIBE'! Mütyűr közepes-kis testű snaucer keverék kutyus. Utcai találmány, ez még bizony meglátszik alkatán, szőrén.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Biztonságot az alkalmi munkából élőknek! Az alkalmi munka után fizetett közterhek csökkentése.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Uram, Tehozzád emelem lelkem, Tebenned bízom Istenem.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
? Államadósság Jól állunk-e vagy sem? Nagy a jólét, vagy éppen ellenkezőleg, romlik az élet minősége? Dübörög-e a gazdaság, vagy éppen ellenkezőleg, válság.
Elvándorlás: Keleti kudarc vagy nyugati vonzerő? Dr. Pogátsa Zoltán Nyugat-Magyarországi Egyetem.
A fizikai munka hatékony alkalmazásának a 6 kérdése ÜZLETI HR szeminárium 2009 november 25.
All we love, we left behind
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
Mi történt veletek? Egy csaj története. Végre 2 hét után kiengedtek a kórházból de…
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
És ez így vagyon….
Olvasd lassan és csendben!
Isten mondta.
Norvegija – Šiaurės pašvaistė 45 le cke az életben Nov 2009 He YanMusic: snowdream.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Kereszttel élni Csak az élhet igazán, aki az életet a maga valóságában tekinti. Elmélkedésünk tudatosítani akarja bennünk életünk fontos eseményeinek az.
Tudta-e Ön … ?. - Tudta-e Ön, –hogy a parlamenti képviselők összesen havi 360 millió forint fizetést kapnak a büdzséből?
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
Gyömrő Írta: Farkas Gréta A mi iskolánk Városunkról Kis városunk lakói
1 A MUNKA VILÁGA Sepsiszentgyörgy 2011 Szakmai fórum M.SZ.T.HÁROMSZÉKI TAGOZAT.
A Gyurcsány-kormány Fészekrakó programja nem baloldali, hanem liberális.
A gyerekek így képzelik el az I. Világháborút
Hová vezet ez az út? Közfoglalkoztatás a gyakorlatban. Összeállította: Pergő Margit polgármester Berhida Város Önkormányzata Közép-Dunántúli Régió.
Hová vezet ez az út? Közfoglalkoztatás a gyakorlatban.
Munkagazdaságtani feladatok 1
Előadás másolata:

Fáradt vagyok! Miért vagyok fáradt? Eleinte a kevés alvásra és a sok stresszre fogtam, de most végre megtaláltam az igazi okát! Azért vagyok fáradt, mert túl sokat dolgozom.

Tudniillik Magyarországnak 10 millió lakosa van, és ebből 3,5 millió nyugdíjas, ami azt jelenti, hogy a maradék 6,5 milliónak kell elvégeznie MINDENT! Hétszázezren tanulnak, ami azt jelenti, hogy a maradék 5,8 millióra marad az összes munka, de 800 ezren a kormánynak dolgoznak, és így csak 5 millió marad.

Félmillió embert alkalmaz a katonaság, és lenne még 4,5 millió aktív, de ha számba vesszük az összes munkaerőt, akik a parlamentben, a polgármesteri hivatalokban és a központi finanszírozású intézményekben dolgoznak, megkapjuk azt a maradék másfél milliót, akikre a tényleges munka elvégzése hárul.

Egy adott pillanatban háromszázezer ember kórházban fekszik vagy otthon van táppénzen, aztán ehhez jön még a félmillió munkanélküli, s máris láthatjuk: pontosan hétszázezer ember osztozik a terheken.

Ja... és most olvastuk a legújabb statisztikát: Jelenleg 699998 ember börtönben van, ami azt jelenti, hogy mindössze két emberre maradt minden munka. Rám és rád! És Te most éppen ilyen butaságokat olvasgatsz... Amit én írtam… 