Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az internetezők véleménye a magyarországi vállalatok ügyfélkezeléséről. Az Infoteka Kft. – a Sugar CRM partnerje - magyarországi képviseletének megbízásából.
Advertisements

Kémény Zrt. vezérigazgató
Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
VÁLLALKOZÓI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, június 16. Előadó: László Béla projektvezető (Magyar Kedvezményhálózat)
>>0 >>1 >> 2 >> 3 >> 4 >> Gyülekeznek a felhők a felsőoktatás egén - avagy a cloud learning szárnyalása a kibertérben SERES – MISKOLCZI - FÓRIKA - LENGYEL.
IKT = információs és kommunikációs technológia
AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!
A NEtTelefon – üzleti Előfizetőknek
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
MT mint tévészolgáltató Fókuszban az interaktivitás
A futárszolgálat és a webáruház hatékony együttműködési lehetőségei.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
2004. április 29.1 A földfelszíni digitális televíziózás (DVB-T) frekvenciagazdálkodási kérdései A digitális televíziózás dr. Kissné Akli Mária Okleveles.
Kommunikáció a helyi hálózaton és az Interneten
ACN videótelefon Iris 5000 ACN Telefon Adapter.
Web2 a mobilon: mégis, kinek az érdeke? Méhes Krisztián Neo-Play Entertainment Kft.
Média Klub október 11. Az IPTV szolgáltatások jövője.
E.ON – Versenyben Önökért!
E.ON – Versenyben Önökért!
Kábel TV jelene és jövője
Tájékoztató a települési túraútvonalak létrehozásával kapcsolatos tapasztalatokról Márta Attila.
LCS Legrand strukturált kábelezési rendszer.
2007 ISP TANFOLYAM ÉSZAKNET, LH COM. USER AUTHENTIKÁCIÓ •MAC – IP •MAC – DHCP •MAC – IP – RADIUS •PPPoE – RADIUS.
Emeltszintű Etanácsadó Otthoni internetes ügyintézés Készítette: Horányiné Horváth Viktória Csilla.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Új hatóság – új kihívások Szalai Annamária elnök INFOTÉR PARLAMENT június 2.
Magyar Fuvarozói Fórum november 22. És minket mi hajt? Vicze Anikó MOL Magyarország Kártyamenedzsment vezető.
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
Informatikai megoldások egy kézből
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
OSI Modell.
Adatátvitel. ISMERTETŐ 1. Mutassa be az üzenet és csomagkapcsolást! Mi köztük az alapvető különbség? 2. Melyek a fizikailag összekötött és össze nem kötött.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
Giovanni Ferrini Fashion
E-beszerzés Bravo csoport.
Mi akadályozza és mi segíti Magyarországon az internet alapú audiovizuális szolgáltatások terjedését? Rozgonyi Krisztina NHH Tanácstag Hírközlés 2006 CEBC.
A marketing kialakulása, fogalma, fejlődése
Az áttérési költségek hatása a versenyre a távközlési piacokon Lőrincz László július 28.
PC Hálózatok.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Confidential Asus Pocket Wireless Router WL-530gV2.
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
Tévéképernyő a digitális szobában Király István Budapest, február 29.
Hálózati ismeretek ismétlés.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Emma telefonos ügyfélszolgálat
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
Reform vagy megszorítás?. Hozzáférés Minőség Hatékonyság.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
A kis- és közepes vállalkozások információs rendszerei Erdős Ferenc.
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Az Interaktív multimédia Az információs társadalom három fő területének metszete Távközlés, (híradástechnika) Informatika, (számítástechnika) Tartalom-ipar.
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
ETTH, mint a triple play egyik platformja Televízió- és Hangtechnikai Konferencia és Kiállítás ON DEMAND BUSINESS Körmöczi Béla Opticon.
ADSL alkalmazása xDSL frekvenciaosztásos elven működik, azaz különböző frekvencián továbbítja az előfizető és a szolgáltató felé haladó adatokat.
4.Tétel: xDSL, VoIP, FTTx, NGN
Multi-play szolgáltatások
Hangosabban vagy figyelmesebben ? A fogyasztó és a telekommunikációs üzenetek változása.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
PRÉMIUM KATEGÓRIA bevezetése az EON-nál Készítette: Soósné Kropp Tünde & Tóth László
Valami Extra a FŐGÁZ-tól Kovács Richárd marketing vezető
Regisztrált szerelők képzése E.ON Dél-dunántúli Áramhálózati ZRt./EMO Soósné Kropp Tünde
2016-os újdonságok ! Készítette: Puska Tamás.
ÚJ INTEGRÁLT TECHNOLÓGIÁK A BEHATOLÁS ELLENI VÉDELEMBEN
Author / Presentation title
Előadás másolata:

Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez

Milyen előnyökkel jár a lakóknak a szolgáltatás kiépítése? Értéket viszünk a társasházba, olyan új technológiát, amely Magyarországon egyedülálló, és biztosítja, hogy a jövőben a lakók elérhessék az újonnan bevezetésre kerülő szolgáltatásokat. Szolgáltatás megrendelése esetén ügyfél otthonában végződő legkorszerűbb optikai hálózat, mely hosszútávon használható, és így a lakás értékét növeli. A jövő tévé, és internet szolgáltatását biztosítjuk otthonában – interaktív IPTV, Internet akár 100Mbit/s sebességgel. Ahol már van PSTN hálózatunk: Nem új hálózatkiépítésről van szó, hanem a régi elavult hálózatunkat fogjuk korszerűsíteni. Ahol nincs PSTN hálózat: Egy új telekommunikációs szolgáltató belépésével a lakók kedvezőbb feltételekkel vehetik igénybe a termékeket (keményebb versenyhelyzet, alacsonyabb ár, jobb szolgáltatások) Két vagy három MT szolgáltatás esetén jelentős T-Home kedvezményt biztosítunk (meglévő és új Magyar Telekom ügyfeleknek egyaránt). Minőségi anyagokkal, esztétikus kiépítés Egy szolgáltató által nyújtott előnyök: 1 számla, 1 honlap, 1 ügyfélszolgálat stb. – EGYSZERŰ, GYORS ÜGYINTÉZÉS

Érvrendszer: TV+ internet+hang egyben Haszonérvek az optikán nyújtott szolgáltatások mellett Idősebb T-Home kedvezményrendszer igénybevétele esetén rendkívül kedvező havidíj (dupla, tripla kedvezmény) Ingyenes rádió adók Családos Legmodernebb hálózaton nyújtott szolgáltatások T-Home kedvezményrendszer igénybevétele esetén rendkívül kedvező havidíj (dupla, tripla kedvezmény) IPTV kényelmi funkciók: Műsorfelvétel, Megállítható adás, Videotéka, Műsorújság, Gyerekzár Akár 100M Internet Tematikus mini csomagok széles választékba Fiatal házastárs vagy egyedülálló Legmodernebb hálózaton nyújtott szolgáltatások T-Home kedvezményrendszer igénybevétele esetén rendkívül kedvező havidíj (dupla, tripla kedvezmény) IPTV Kényelmi funkciók: műsorfelvétel (akár webről vagy mobilról is!), Megállítható adás, Videotéka, Műsorújság HD minőségű csatornák akciósan Akár 100M Internet Tematikus mini csomagok széles választékban Általános haszonérvek T-Home kedvezményrendszer igénybevétele esetén rendkívül kedvező havidíj (dupla, tripla kedvezmény) HD csomag kínálat alacsony havidíjért Kényelmi funkciók: Műsorfelvétel, Műsorújság, Videotéka, Gyerekzár Tematikus mini csomagok széles választékban Egyszerűen átlátható termékpaletta Tartalmilag sokszínű csatornaválaszték és ingyenes rádió adók Egy szolgáltató által nyújtott előnyök: 1 számla, 1 honlap, 1 ügyfélszolgálat stb. Gyors, szakszerű létesítés, díjmentes szerelés és eszközök 24 órás ügyfélszolgálat

Kifogáskezelés Nem szeretnénk építési munkákat, mert kosszal, és kényelmetlenséggel jár, és elcsúfítja a kábelezés a lépcsőházat A Magyar Telekom a legjobb minőségű anyagokat használja fel a kivitelezés során, és törekszik arra, hogy a legkevesebb kényelmetlenséggel járjanak a munkálatok. Természetesen egy ilyen súlyú vállalat nem engedheti meg magának, hogy koszt, rendetlenséget hagyjon maga után. Van már itt egy szolgáltató minek ide még egy? (nincs PSTN hálózat) Minél több szolgáltató van jelen egy társasházban, annál nagyobb a verseny, ami biztosítja, hogy a lakók a legjobb szolgáltatásokat a legkedvezőbb áron tudják megkapni. Már itt van a „Matáv” minek akarnak újabb hálózatot kiépíteni? Nem új hálózatkiépítésről van szó, hanem a régi elavult hálózatunkat fogjuk korszerűsíteni. Ez a szolgáltató sem tud többet mint a meglévőek A házban olyan fejlesztést fogunk elvégezni amilyen még nincs több az országban. Amennyiben az Önök társasháza is részt vesz ebben a fejlesztésben, akkor a lakók kihasználhatják az új szolgáltatások előnyeit.