Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában. Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

Etikai Kódex.
Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
Magyar ipari parkok kialakításának és működtetésének tapasztalatai Tóth János vezető főtanácsos Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Üzleti Környezet.
Vállalkozói pályázatok Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
A Jászfényszaru Ipari Park komplex fejlesztése Vállalkozói Klub évindító rendezvénye Jászfényszaru, Polgármesteri Hivatal Díszterme január 27.
Új alapítású vállalkozások első 90 napja „Hozhatsz bármilyen döntést, ha mered vállalni a következményeit!”
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
A PROJEKT, A VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS SZEMSZÖGÉBŐL dr. Naszádos Krisztina NKKB Ügyvédi Iroda 2010.
1 A hírközlés szerepe a nemzetgazdaságban – új célok Vitaindító Vasváriné dr. Menyhárt Éva.
Az ipari parkok fejlődése Magyarországon a Győri Ipari Park kialakulásának tükrében március 12. Győri Ipari Park Minőségi.
A szénhidrogén bányászat magyar gazdaságban betöltött szerepe
Kis és közepes méretű internetszolgáltatók eszközbeszerzési és hálózatfejlesztési lehetőségei vissza nem térítendő EU-s pályázatok igénybevételével ÜZLETI.
LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES ÖSSZEFONÓDÁSOKBAN FEKETE BÁRÁNYOK A MAGYAR GAZDASÁGBAN LEHETŐSÉGEK ÉS VESZÉLYEK A CÉGEK KÖZÖTTI SZEMÉLYES.
1 „100 Kistigris” Sajtótájékoztató május 15. Magyarország legdinamikusabban fejlődő kis- és középvállalkozásai.
Célcsoport elérése – online támogatással Go East! – a ki nem használt lehetőségek birodalma.
Üzleti információforrások Céginformáció 2. rész Készítette: Cselleng Dávid.
Az átalakulási formák felé mutató döntések célszerűsége a gazdálkodás, befektetés, működtetés, vagyoni érték szempontjából.
Piac és Profit - Pénzek a régióban február 7. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Pénzünknél maradva! Követeléskezelés eredményesen! Megbízható partnerállomány és követeléskezelés az Opten segítségével!
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja Homolka Éva Piac & Profit konferencia „Pénz,de honnan? Pénzszerzés és pénzgazdálkodás”
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
MagNet Magyar Közösségi Bank Magyarország első újbankja „Túlélés és fejlődés a közösség részeként” Dakó Andrea Piac & Profit konferencia.
Új ügyfél nélkül mit érek én? Január 30.. Tartalom 1.Bemutatkozás 2.Értékesítés. Hatékonyan. 3.Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában 4.Több, mint.
Jelzőlámpa az üzleti élet forgatagában
GOLDEN GLOBE Kft. Bearanyozzuk az életét! Szeptemberében vettük át a már jól bejáratott és megfelel ő vev ő körrel rendelkez ő céget a Golden Globe.
Maros Melinda Opten Informatikai Kft.
Kicsit felelőtlen, kicsit vakmerő, de a miénk….
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Cs ö kkentse a nemfizet é s kock á zat á t! Bak Bogl á rka Piac é s Profit – BKIK
Piac és Profit Május 8. Kockázatkezelés a kapcsolatok hálójában.
Ismerje meg a Napi Gazdaság olvasóit! május 27.
Vétkes ártatlanok, avagy a magyar céghálózat csapdájában Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft május 12.
Az üzleti élet illuzionistái „Csak a cégemet figyeljék, mert csalok!” december 3. Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató, Opten Informatikai.
Foglakoztatás pályázati projektekben Általános áttekintés Tóth István, tanár.
1 Számvitel alapjai Gazdálkodás:a társadalmi újratermelési folyamat szakaszainak (termelés, forgalom, elosztás, fogyasztás) megszervezésére, az ahhoz rendelkezésre.
A Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara
OPTEN Informatikai Kft. cég és jogi információs szolgáltatások Csőd-, és felszámolási eljárás adatokkal naponta többször frissülő cégadatbázis CÉGTÁR
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
E-számlázáshoz és e- dokumentumkezeléshez kapcsolódó pályázat a Támpont – Mester Kft. segítségével.
KMOP Vállalati tanácsadói Program pályázattal és segítségünkkel - akár 50 %-ban támogatott képzésekhez juthat: Preferált szervezetek: - gazdasági.
Nagykanizsa MJV Önkormányzatának új munkahelyek létrehozását támogató pályázata Vállalkozói Információs Nap – március 31.
KÖVETELÉSKEZELÉS - SZOFTVERES MEGOLDÁSOK Dr. Sándor Csaba kereskedelmi igazgató.
Közösségi hálók hálójában Szilassi Andrea Városi Könyvtár Tatabánya.
Vállalati Gazdaságtan. Vállalati gazdaságtan Kötelező és ajánlott irodalom Kötelező irodalom: 1.Chikán Attila: Vállalatgazdaságtan, Aula,
Belső ellenőrzés az önkormányzatoknál
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
Innovatív induló kisvállalkozások izraeli fejlesztési modellje, ennek adaptálása Magyarországon Dr. Turi Márta – Korányi László szeptember.
Vállalkozások közötti választás  A vállalkozásnak fel kell mérnie, hogy rendelkezik-e tervezett vállalkozáshoz elegendő anyagi, illetve pénztőkével.
(gazdasági ismeretek gyors, velős átismétlése)
Szeged, február 26. A kapcsolatok hálójában Céginformációs körkép a dél-alföldi régióról.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
A vállalkozás létrehozásának lépései
Előadó: Hortobágyi Ágoston
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Lánctartozás, mint hungaricum, avagy tenni vagy nem tenni ellene Dr. Csorbai Hajnalka stratégiai igazgató.
Nyíregyháza, április 02. A kapcsolatok hálójában.
Szombathely, Május 14. A kapcsolatok hálójában.
Mennyire modern a hazai elit?. 2 Mennyire modern a hazai üzleti elit… … információszerzésben? … médiafogyasztási szokásaiban? … életmódjában?
Debrecen szeptember 17. Hogyan kerüljük el a nemfizetés kockázatát? Piac & Profit.
A évi személyi jövedelemadó- és Tao-bevallások tapasztalatai, valamint kata és kiva jellemzők Komárom-Esztergom megyében Karácsonyi Norbert igazgató.
NAV Veszprém Megyei Adóigazgatósága
 A munka, az egyik alapvető szükségletünk.  Munkájuk alapján becsülik meg az embereket. A munka biztosítja a megélhetést.  A családi munkamegosztásban.
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
copyright © P2P Money Europe Inc.
TELEPÜLÉSI ÖNKORMÁNYZATOK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE Roadshow
Ingyenes És Térítéses Céginformáció az interneten
Előadás másolata:

Pécs, 2015.március 12. A kapcsolatok hálójában

Magyarország – 1 millió vállalkozás országa EVA-sok, betéti társaságok, Kft-k és Rt-k vesznek körül bennünket. A mindennapi életben már magánszemélyként is szükségünk van céginformációra: Milyen építési vállalkozóval építtetünk? Kitől bérelek autót? Visszahoz-e külföldről a választott utazási iroda?

CÉGTREND

Elgondolkodtató számok Óránként 4 cég szűnik meg Magyarországon. Minden 28. céget felszámolják egy éven belül. A cégek 30%-a megszűnik vagy felszámolás alá kerül az 5. születésnapja előtt. Az új cégek 77%-a kapcsolódik már létező cégekhez. (személy vagy cím) 138 címen 50-nél több felszámolás alatti vagy megszűnt cég van bejegyezve.

Társas vállalkozások kockázati szintjei db% AA cég működése kiegyensúlyozott, a fizetésképtelenség kockázata minimális ,6% B A cég működése kiegyensúlyozott, a fizetésképtelenség kockázata átlag alatti ,5% CÁtlagot meghaladó fizetésképtelenségi kockázat; alapos vizsgálat indokolt ,4% DKiemelten magas fizetésképtelenségi kockázat; nem ajánlott vagy nagyon alapos körültekintés indokolt ,5% Összesen: ,0%

- naponta folyamatosan frissül, - a céget nem önmagában vizsgálja, hanem - a tulajdonosi kör egyéb vállalkozásainak, ill. - ágazatának egyéb szereplői figyelembevételével, - negatív és pozitív tényeket is tartalmaz - online bármikor, bárhol néhány kattintással elérhetők (PDA, tábla PC, okostelefon /Android, iOS/) Üzleti döntések meghozatala során mára nélkülözhetetlenné vált olyan céginformációs rendszer igénybevétele, mely

Ő sikeres vállalkozó?

Személyes kapcsolati háló

Újdonság: Opten Címkapcsolati háló Kapcsolati háló kiegészítője Címkapcsolatok Székhely szolgálatok Veszélyes címek Irodaház/ipari park Hajléktalanszálló Frekventált címek A frekventált címre bejegyzett vállalatok 40%-kal veszélyesebbek!

Nemcsak az új partnerek (versenytársak) feltérképezése fontos, hanem a régóta meglévőek folyamatos nyomon követése is. Megoldás = APAFI online partnerfigyelő rendszer heti üzenetküldés a változásokról

Ha kellő körültekintés nélkül, az információs lehetőségeket nem kihasználva szerződünk => kintlévőségeink lehetnek! A vállalkozók egyik legnagyobb dilemmája manapság: elvégezni, majd várni a fizetésre vagy el se vállalni a kockázatos munkát

Köszönöm figyelmüket! Somogyiné Sztanics Rózsa 70/