Tüzeléstechnika Követelmények

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Digitális képanalízis Félévi megbeszélnivalók. A tárgy •címe: Digitális képanalízis •szakirányos tárgy •neptun-kód: BMEEOFTASJ5 (BSc) •előadó és gyakorlatvezető:
Advertisements

Energiatervezés Alapfogalmak.
Humán erőforrás gazdálkodás aktuális kérdései I szeptember 18.
Számítógépes Hálózatok
Vizuális és web programozás II. TRTLB226 Tantárgyfelelős: Lénárt Anett mérnöktanár Rendszer- és Szoftvertechnológia Tanszék B137
Energetikai gazdaságtan 2014.
Energiatermelés és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Ősz János Energetika I-II. energetikai BSc.
kötelező program, SZÁMONKÉRÉSEK
Szabályozási Rendszerek
Tájékoztató LGB_km016_1. Tantárgy megnevezése, kódja Környezet-gazdaságtan NGB_AK012 Tantárgyprogramot készítő oktató Dr. Szigeti Cecília Oktatás
Hő- és Áramlástan II. Termodinamika és Hőközlés (NGB_AG004_2)
A tárgy: Számvitel alapjai kódja: SZAM1KOMPZS
Számítógépes képelemzés 2007/08 I. félév Előadó:Dr. Gácsi Zoltán Gyakorlatvezető:Póliska Csaba Koncz-Horváth Dániel.
Rejtő Sándor Könnyűipari Mérnöki Főiskolai Kar
MŰSZAKI KOMMUNIKÁCIÓ.
A GÉPELEMEK, GÉPSZERKEZETEK II. TÁRGY ÁLTALÁNOS JELLMZÉSE
Általános Géptan (AG0001_1)
Követelmények Multimédia A tantárgy általános célja, célkitűzése A számítógépen alapuló multimédia-alkalmazások elméleti alapjainak megismertetése.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Gépészmérnöki Kar Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék Dr. Ősz János Energetika I-II. energetikai BSc.
A BME Gazdaság és Társadalomtudomány Karán működő Műszaki Pedagógia Tanszék kommunikációs módszerei Készítette: Pintér Anita.
Speciális kollégium bevezetés. A félév aláírásának feltétele(i): A szabályzatnak megfelelő óralátogatás. Az elmaradt gyakorlatok pótlása. A források és.
KÖRNYEZETTECHNIKA.
MIKROELEKTRONIKA, VIEEA306
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék
____________________________________________________________________________________________________ ____________________________________________ Debreceni.
Energia és környezet © Gács Iván (BME) 1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra.
Szabályozási Rendszerek 2014/2015, őszi szemeszter Automatizálási tanszék.
Bemutatkozás. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd –
Tüzeléstechnika Gázfogyasztó készülékek mikroklímában
Környezettan BSc Diploma előtt
A STATISZTIKA 1 TANTÁRGY EXCELLEL TÖRTÉNŐ TANÍTÁSÁNAK TAPASZTALATAI
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke Zárthelyi előkészítés október 10.
Digitális képanalízis Félévi megbeszélnivalók. A tárgy címe: Digitális képanalízis szakirányos tárgy neptun-kód: BMEEOFTASJ5 (BSc) előadó és gyakorlatvezető:
Tüzeléstechnika A keletkezett füstgáz
Oktatási és tanulmányi kérdések a Gazdaságtudományi Karon
Tájékoztató 10. osztályosoknak Az érettségi vizsga Kötelező tárgyak: magyar nyelv és irodalom, történelem, matematika, idegen nyelv + 1 választott tárgy.
Anyagtudományi tehetséggondozó program. A program célja Olyan anyagtudomány-anyagtechnológia oktatás, amelyben a résztvevő hallgatók összefüggéseiben.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke MIKROELEKTRONIKA, VIEEA /2009 I. félév Követlemények.
Tüzeléstechnika Gázok égése
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke MIKROELEKTRONIKA, VIEEA /2012 I. félév Követelmények.
Nyomdaipari Gépek Szerkezettana
Tájékoztató NGB_ak072 Vállalati kultúrák. Dr. Szigeti Cecília IG 604 Fogadóóra szerda
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke MIKROELEKTRONIKA, VIEEA /2013 I. félév Követelmények.
VÍZ- ÉS SZENNYVÍZTISZTÍTÁS
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Elektronikus Eszközök Tanszéke MIKROELEKTRONIKA, VIEEA /2011 I. félév Követelmények.
UNIVERSITY OF SZEGED D epartment of Software Engineering UNIVERSITAS SCIENTIARUM SZEGEDIENSIS Programozás alapjai 1. Gyakorlat Követelmények, regisztráció,
.. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd – Szerda18.05.
Tájékoztató AK011 Dr. Szigeti Cecília.
Környezetvédelmi számítások környezetvédőknek
Dr. Németh Gábor egyetemi docens Faipari mérnöki alapszak duális képzésének szakfelelőse Duális képzés a faipari mérnöki alapszakon.
Hő és áramlástechnikai gépek II. Követelmények
Gazdaságstatisztika Tantárgyi követelmények szeptember 6.
Tájékoztató NGM_AK004. Fogadóóra Szorgalmi időszakban szerdán és óra között ig. 604-ben, más időpontban csak egyeztetés után!
1 Energia és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiafelhasználásra Dr. Gács Iván egyéni vállalkozó.
1 Energiatermelés és környezet Az energiafelhasználás hatása a levegőkörnyezetre és a környezet hatása az energiatermelésre Dr. Gács Iván egyéni vállalkozó.
Tájékoztató NGM_AK004.
Tájékoztató NGB_ak012.
EVA 1 – 5. kurzus Kanyó Kristóf.
FAZEKAS ANDRÁS ISTVÁN PhD c. egyetemi docens
Tantárgyi követelmények szeptember 8.
A mesterséges intelligencia alapjai
Web oldal lippaiinfo.atw.hu.
SZÁMVITEL.
Műszaki ábrázolás alapjai Ábrázoló Geometriai Tanszék
Tájékoztató NGM_AK004.
NGB_AJ040_1 Forgácsolás és szerszámai
Járművillamosság-elektronika II.
NGB_ak072 Vállalati kultúrák
Vizuális programozás MIN1M1-MIN1M2- MIN6B6IN - MIN6B8IN – MIN4I0N – MIN3H4PFN Követelményrendszer.
Előadás másolata:

Tüzeléstechnika Követelmények L. Szabó Gábor Debreceni Egyetem Műszaki Kar Épületgépészeti és Létesítménymérnöki Tanszék l.szabo.gabor@eng.unideb.hu

Elérhetőségek Email-cím: Iroda: Telefon: l.szabo.gabor@eng.unideb.hu 324/2 (Verbai Zoltánnal) 302 (Tanszék, üzenet hagyás a titkárnőnél) Telefon: +36-52-415-155/77715

Aláírás feltétele, tárgy eredménye NAPPALI tagozaton A két darab zárthelyi megírása legalább elégségesre. A zárthelyi időpontja előre egyeztetett időpontban A tárgy érdemjegye a két sikeres zárthelyi átlaga. Két jegy között a második zh dönt a fel/le kerekítésről

Aláírás feltétele, tárgy eredménye LEVELEZŐ tagozaton Egy darab zárthelyi megírása legalább elégségesre. A zárthelyi pótlása vizsgaidőszak elején történik! A tárgy érdemjegye a sikeres zárthelyi érdemjegye.

Ajánlott Irodalom Meszléry Celesztin: Gáztechnikai példatár Nagy József: Gáztechnika I.-II Halász István: Tüzeléstechnika

Köszönöm a figyelmet !