„hogy mindnyájan egyek legyenek”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
Advertisements

Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Jó reggelt- Isten hozott !.
MONDJÁTOK EL AZ EMBEREKNEK
Ó, Sion, ébredj, töltsd be küldetésed,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
ITT A KARÁCSONY!.
Előadó: Csabai János színművész-rendező Zene: Jelenik Vendel
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Szüntelen imádkozzatok. 1.Thessalonika 5: 17
MI AZ IMÁDSÁG ? (Pecznyik Pál verse ).
Ki v a gy o k ÉN ? Mi az életem értelme?.
Wass Albert A BUJDOSÓ IMÁJA.
Gitáros énekek.
Gitáros énekek.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Jöjj Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el fényességünk
JÖJJ EL ÉLŐ VÍZFORRÁS JÖJJ A SZÍVÜNK TÉGED VÁR JÖJJ KI FÉNYT ADSZ LELKÜNKNEK JÖJJ ÚGY VÁRUNK RÁD
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
BETLEHEM.
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
║: Jöjj, Szentlélek, jöjj közénk, jöjj el, fényességünk!
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Ébredj ember mély álmodból, Jézus megment rabságodból,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Isten hozott köztünk!.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Amit szívünk esdve kér, Földi kincsnél többet ér
Tenger takarja lábnyomát, Szelek suhan Mint titkos szárnyán bánya
Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
JÓ REGGELT !.
Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT ! 4.
36.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
71 b.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Előadás másolata:

„hogy mindnyájan egyek legyenek” ÖKUMENIKUS IMAHÉT 2015 „hogy mindnyájan egyek legyenek” ISTEN HOZOTT!

ADJ INNOM !

Jöjj, Szentlélek Úristen, Áraszd reánk teljesen Mennyből fényességedet, Mennyből fényességedet. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen!

Jöjj el, árvák gyámola, Jöjj el, szívünk orvosa, Oszd ki égi kincsedet, Oszd ki égi kincsedet. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen.

Jöjj el, lelki vígaszunk, Testi, lelki támaszunk, Érezzük bőségedet, Érezzük bőségedet. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen.

Fáradságban nyugalmunk, Hévben hűvös árnyékunk, Sírásunkban örömünk, Sírásunkban örömünk. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen

Ó dicső nap, híveid Sötétséges szíveit Világítsd be, légy velünk, Világítsd be, légy velünk. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen!

Add, Uram, a híveknek, Benned bízó népeknek Hétszeres kegyelmedet, Hétszeres kegyelmedet. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen!

Esdve kérünk, ó engedd, Hogy elnyerjük a mennyet, S megláthassuk színedet, Megláthassuk színedet. Jöjj el, jöjj el, jöjj el, jöjj el, Jöjj, Szentlélek Úristen!

De biztos kézzel hozza föl, Mi most még rejtve itt. Az Úr csodásan működik, De útja rejtve van, Tenger takarja lábnyomát, Szelek szárnyán suhan, Mint titkos bánya mélyiben Formálja terveit, De biztos kézzel hozza föl, Mi most még rejtve itt.

Bölcs terveit megérleli, Rügyet fakaszt az ág. Bimbója bár igénytelen, Pompás lesz a virág. Ki kétkedőn kutatja őt, Annak választ nem ád, De a hívő előtt az Úr Megfejti önmagát.

Ne félj tehát, kicsiny csapat, Ha rád felleg borul: Kegyelmet rejt, s belőle majd Áldás esője hull. Bízzál az Úrban, rólad ő Meg nem feledkezik, Sorsod sötétlő árnya közt Szent arca rejtezik.

MAGYAR NYELVŰ FILMRÉSZLET

Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett! Ó, Sion, ébredj, töltsd be küldetésed, mondd a világnak: hajnalod közel! Mert nem hagy az, ki népeket teremtett, senkit sem éjben,bűnben veszni el. Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett!

Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett! Lásd, millióknak lelke megkötözve, Rabláncként hordoz sötét bűnöket. Nincs kitől hallja: Megváltónk keresztje, mily gazdag élet kútja lett neked! Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett!

Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett! Mondd minden népnek, elveszett juháért mit tett a pásztor, csodás szeretet! Földig hajolt a kárhozott világért, Meghalt alant, hogy élhess odafent! Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett!

Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett! Ő visszajön, Sion, előbb, mint véled, Fölfedi titkát minden szív előtt! Egy lélekért se érjen vádja téged, Hogy temiattad nem látta meg Őt! Légy örömmondó, békekövet, hirdesd a Szabadító elközelgetett!

FOLYÓK, PATAKOK RÉSZLET