Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sámuel királlyá keni Sault
Advertisements

Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Ez az a nap, ez az a nap, mit az úr szerzett, mit az úr szerzett
Jézus enyém, s én az Övé, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus, amen! Elvezet a friss vizekre, mert Jézus a szeretet… Alleluja, Krisztus Jézus,
MI AZ IMÁDSÁG ? (Pecznyik Pál verse ).
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Örvendjetek, vigadjatok,
A fény Királya Õ, fenségbe öltözött
Jézus, tiszta lényed nézve,
Ím, jászlad mellett térdelek, Ó, Jézusom, üdvösségem.
Örvendjetek, vigadjatok,
Csak Jézusnak szolgálok, az Ő országát várom,
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Ő az Úr, Ő az Úr! Meghalt értem a kereszten, Ő az Úr!
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
ISTEN hozott köztünk!.
Megölték a Bárányt, de Rá dicsőség várt, az átszegzett kezek győzelmet hirdetnek. Ő az Úr, Ő az Úr, éneklem, Ő az Úr. És Ő él, IGEN ÉL, élek, mert Jézus.
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
Csak zengje, zengje hálánk, mit tett az Úr velünk, és mély alázatosság hadd töltse el szívünk! Az égből hozva fényt, az üdv leszállt közénk, /:Megváltónk.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Ki hittel a drága keresztre tekint, Szíve rögtön az üdvre lel itt
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Új hálaének áldja Istent
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
1. Mily boldog nap Köszöntött rám, Amikor Jézus megváltott! Szent vére hullt a Golgotán, Érettem vállalt kínt, átkot.
Halld az angyalujjongást, Zeng az Istengyermekről
Jöjj, ha éhes vagy.
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
Szent vagy, szent vagy, szent vagy Végtelen és nagy! Énekünk e reggelen Újra zeng neked! Egy személyben három, Teljes égi lény vagy. Ó örök Isten, Áldjuk.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
aki Jézussal jár s benne hitt: aranyból koronát, fehér égi ruhát,
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
Dicsérlek téged, mennynek, földnek Atyja! Nagy neved fénye az eget áthatja, Kegyelmed mélye meg nem érthető, És magas volta fel nem érhető, érhető. Dicséretek.
Ott függ a néma bárány: A vére földre hull, Míg dúl körül az ármány, S a tömeg zúg vadul. Szent arcát ütleg éri, és hull reá a vád, S ő szelíd hangon.
JÓ REGGELT !.
Csodálva, imádva tekintek Kegyelmének tengeribe,
Légy áldott Isten, Fiad úgy szeretett, Hogy a fán szenvedett értem és mennybe ment! Halleluja, hála néked, Halleluja, ámen! Halleluja, hála néked, Ébreszd.
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Véred árán, hogy megválts.
55.
Évközi 2. vasárnap Január 15. – „A” év.
Mert egy gyermek születik nekünk, fiú adatik nekünk.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
235.
Jó reggelt! ADVENT 3..
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
101.
71 b.
Évközi 26. vasárnap Október 1. – „A” év.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
44.
348.
Szent vagy, szent vagy, szent vagy, mindenség Ura
43.
97.
Előadás másolata:

Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek – 47/1

Szívem áldd a Királyt, az övé ez a föld Szívem áldd a Királyt, az övé ez a föld! Szívem áldd a Királyt, neve mindent betölt! Jöjj bűnös az Úrhoz, Jöjj, Jézus az út, Ó vedd be szívedbe a drága Fiút! Dicséretek – 47/1B

Ó teljes az üdv, amit ad ez a vér, Ó drága a kincs, amit Isten ígér Ó teljes az üdv, amit ad ez a vér, Ó drága a kincs, amit Isten ígér! Ha bánva bűnét jön a leggonoszabb, Az Úr neki még ma bocsánatot ad. Dicséretek – 47/2

Szívem áldd a Királyt, az övé ez a föld Szívem áldd a Királyt, az övé ez a föld! Szívem áldd a Királyt, neve mindent betölt! Jöjj bűnös az Úrhoz, Jöjj, Jézus az út, Ó vedd be szívedbe a drága Fiút! Dicséretek – 47/2B

Szent az, mit az Úr mond és szent, amit ad, És szent öröm az, mely az Úrba' vigad. De még magasabb lesz az égi öröm, Ha Jézus előtt vigadunk odafönn. Dicséretek – 47/3

Szívem áldd a Királyt, az övé ez a föld Szívem áldd a Királyt, az övé ez a föld! Szívem áldd a Királyt, neve mindent betölt! Jöjj bűnös az Úrhoz, Jöjj, Jézus az út, Ó vedd be szívedbe a drága Fiút! Dicséretek – 47/3B