RENDŐRVICCEK.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A négy gyertya.
Advertisements

JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Feltehetek egy kérdést?
1848 Március 15.
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Síkos pályán Az ebédidő – az ebédidő. Lássuk a sajtószabadságot…
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
47 év.
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
viccek a gasztronómia világából
Micimackó egy igaz történet
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A bőr színe…..
Vagyonvizsgálat.
A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze.
ALAPIGE: 1Kir 3,
A négy gyertya Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
A kínos helyzet Egy csaj története. Köszönöm hogy,megmentettetek.
Az elveszett testvér? Egy csaj története.
Káosz a házban! Egy csaj története. Éppen Violett ajtaján léptünk be amikor…
Közösségi portálok használata
A strucc.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
A legjobb agresszív kismalac viccek
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Adventi négy gyertya.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Reményik Sándor: Akarom
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán megőriztél engemet és új napot kezdhetek.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
A négy gyertya.
Felhívja otthon Hall ó ! – válaszol suttogva egy gyermekhang. - Apád otthon van? - Igen... – jön a suttogó válasz. - Beszélhetnék vele ? - Nem.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
CIGÁNY VICCEK....
A nevetés stressz-oldó hatása orvosilag igazolt!
JÓ REGGELT !.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
ÁDÁM-ÉVÁS VICCEK click.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Emelj fel, mutasd meg tervedet, Vigyázz rám,
Máté András H 14:00-15:30, i/221.
A gazdaság a szakadék szélén áll, De jövőre egy nagy lépést teszünk előre !
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
JÓ REGGELT !.
Ó csak levél! Mi fájdalom! Lásd sír te hű Urad! Ilyen kevés tehát hited? Csak így szeret kemény szíved? Nincs rajtad semmi más: Csupán levél, csupán levél!
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
Amikor Jézus odaért, megtudta, hogy már négy napja a sírban van. Betánia pedig közel, mintegy félórányira volt Jeruzsálemhez, ezért a zsidók közül sokan.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Mosolyogj és nevess! Nevetni jó. Nevetni egészséges.
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
a hét verse Lackfi János: MOST kiss csilla
Előadás másolata:

RENDŐRVICCEK

Egy autó beér a városba. Megállítja egy rendőr. -Jó estét, uram. Jó hírem van az ön számára: ön lépett be 10.000.-iknek a városba, ezért kap 50.000 forintot. Megkérdezhetem, mire fordítja majd? -Persze, azt hiszem végre leteszem a jogsit..ö..ö...- Megszólal a felesége: -Ne is figyeljen rá, biztos úr, mindig ilyen, amikor részeg...- Erre a hátul ülő papa: -Mondtam, hogy ne lopott kocsival jöjjünk! – Ekkor a csomagtartóból egy hang: -Na mi van, átértünk már a határon?!

A rendőriskolában a tanár megkérdezi a hallgatótól: – Mit tud a Holt-tengerről? A rendőr zavartan rebegi: – Holtakról jót, vagy semmit. A rendőr telefonál a tűzoltóknak: - Halló! Kérem segítsenek! Ég a kapitányság! - Rendben, és hogy jutunk el önökhöz? - Miért, nincs már meg az a helyes piros autójuk?

– Képzeld, ha az asszonynál szexet akarok, előtte vigyázzba kell állnom – mondja a főhadnagy. – Az semmi! Nekem meg sorba... A rendőr felszáll a 4-es buszra. Egyik kezében kolbász a másikban disznósajt. – Hallja – szól rá a sofőr – ez nem étkezőkocsi! – Tudom! Azért hoztam magammal kaját.

Megy a rendőr az utcán, a karján két fekete karszalag Megy a rendőr az utcán, a karján két fekete karszalag. Találkozik a haverjával, aki kérdezi: - Miért van a kezeden fekete karszalag? - Meghalt az apám. - Őszinte részvétem. És miért van a másik karszalag? - Telefonált az öcsém, hogy neki is. - Nézd drágám, ma vettem egy új cipőt - dicsekszik a rendőr a feleségének - de sajnos csak néhány nap múlva vehetem fel. - Hogyhogy? - Azért, mert az eladó azt mondta, hogy az első napokban szorítani fog.

A rendőr megállítja a szabálytalankodó trabantost: - Kétezer A rendőr megállítja a szabálytalankodó trabantost: - Kétezer. - Oké, a magáé. Rendőrök először vannak helikopteres őrjáraton. Egyik kérdezi a másikat: - Te mi ez a lapátos izé a fejünk felett? - Mittomén - mondja a másik -, tán a klímaberendezés lehet. - Miből gondolod? - Hát mer’ a pilóta azóta izzad, amióta nem forog.

Egy rendőr ül az út szélén és keservesen sír Egy rendőr ül az út szélén és keservesen sír. Odamegy hozzá egy öregember: - Miért sír, biztos úr? - Mert elveszett a kutyám. - Ne sírjon! Biztosan hazatalál majd. - Ő biztosan. Két rendőr beszélget: - Nézted tegnap a meccset? - kérdezi az egyik. - Sajnos nem. Mi volt az eredmény? - Nulla-nulla. - És az első félidőben?

Kovács tizedes vizsgázik a rendőrtiszti főiskolán Kovács tizedes vizsgázik a rendőrtiszti főiskolán. Így szól a felvételiztető: - Kovács tizedes, húzzon egyet! - Húúú. - Miért nyalogatja a fáradt rendőr a vekkerét? - ??? - Mert azt hallotta, hogy a tictacban rengeteg frissesség van.

- Miért tesz a rendőr lefekvés előtt az éjjeliszekrényre két téglát - Miért tesz a rendőr lefekvés előtt az éjjeliszekrényre két téglát? - Az egyikkel lekapcsolja a villanyt. A másikkal megnézi, hogy becsukta-e az ablakot. - Miért megy a rendőr a lukas biciklivel a lucernásba? - ??? - Mert a szomszéd tehene is ott fúvódott fel.

VÉGE