Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Vagyonvizsgálat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Vagyonvizsgálat."— Előadás másolata:

1 Vagyonvizsgálat

2 Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával
Menekül a csiga az erdőből. Találkozik a rókával. - Mi van csiga, belőttél, hogy így tepersz? - Á, dehogy! Itt az APEH, vagyonvizsgálat lesz. - Na és? - Hát nekem is saját házam van, az asszonynak is saját háza van, meg a gyereknek is. Sürgősen le kell innen lépnünk!

3 Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkozik a gólyával
Elgondolkodik a róka, majd ő is futni kezd. Találkozik a gólyával. - Mi van róka, hova futsz ilyen gyorsan? - Nem hallottad? Kiszállt az APEH az erdőbe, vagyonvizsgálatra. - És akkor mi van? - Hát nekem is drága bundám van, az asszonynak is, a gyerekeknek is. Ezek minket lecsuknak!

4 Több se kell a gólyának. Fogja a családot és elrepülnek Afrikába
Több se kell a gólyának. Fogja a családot és elrepülnek Afrikába. A pávián épp ejtőzik (építi a kubai típusú kommunizmust). Látván a gólyák érkezését, nem állja meg, hogy meg ne kérdezze: - Nem vagytok egy kicsit koraiak az idén? - Sajnos el kellett gyorsan menekülnünk az erdőből, mert megszállta az APEH-kommandó. - És? - Hát tudod, én évente fél évet vagyok külföldön, sőt, az egész család fél évet van külföldön. Ezt én soha nem tudnám nekik megmagyarázni, hogy miből telik nekem. - Tudod gólya, nekem fáintos lenne ott nálatok, Magyarországon. - ???

5 - Nem elég, hogy csupasz a seggem, még vörös is.


Letölteni ppt "Vagyonvizsgálat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések