Ébredj bizonyságtévő lélek

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ó, Sion, ébredj, töltsd be küldetésed,
Advertisements

Taizé alkalom.
Advent alatt ti földön élő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Jó reggelt!.
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
ISTEN hozott köztünk!.
Alleluját zengj az Úrnak Minden nemzet áldja Őt, Örvendezve ünnepeljük, Mert jóságos és dicső. Angyali kar, mennyei kórus, égi nép Együtt áldjuk szent.
Kenyered és Borod táplál engem, Te gyógyítod Szívem, hogyha fáj.
Jézus, tiszta lényed nézve,
Mi Atyánk, ki vagy mennyekben,
Lelkem, áldd az Urat, Áldd az Urat, Egyedül Õt imádd!
Adjunk hálát az Úrnak, aki meghalt és feltámadt
Ébredj ember mély álmodból, Jézus megment rabságodból,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Kész az én szívem, Istenem, vedd Uram áldó énekem
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Itt van Isten köztünk; Jertek őt imádni, Hódolattal elé állni
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Teremtő Istenünk, Hű alkotónk nekünk, Hallgass mi ránk! Hol éj van, s vak sötét, Ahol Te szent Igéd Fényét nem szórja szét Gyúljon világ! Dicséretek –
Jöjj lelkünk drága fénye, Szívünk édes reménye!
a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Zengjen az ének, vígan szálljon Hálaadás az Úr elé! Örvendező szent szolgálattal Menjen eléje, ki övé, És a föld, tudja meg: Alkotó Isten, Ő az Úr! Menjetek.
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Jézusunk, adj erőt, hogy ékesen járjunk Illendő ruhában, méltóképpen várjunk Add, hogy kerülgessük a bűnt, sötétséget S ama jobb hazában megláthassunk.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Szent vagy, szent vagy, szent vagy Végtelen és nagy! Énekünk e reggelen Újra zeng neked! Egy személyben három, Teljes égi lény vagy. Ó örök Isten, Áldjuk.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Adjatok hálát az Istennek, És imádságot szent nevének! Hirdessétek dicséretét És minden jótéteményét! Mondjátok el a nép előtt Nagy csudáit, melyeket.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
„hogy mindnyájan egyek legyenek”
Jó reggelt!.
Jó reggelt!. Adventi hírnök: friss fenyőág, Lobog az első gyertyaláng! Karácsonyt várva lázban a föld, Isteni gyermeket köszönt. Ujjong a szívünk, dalra.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
aki Jézussal jár s benne hitt: aranyból koronát, fehér égi ruhát,
Fel, mert az irgalom percei múlnak, Életünk, mint folyam árja siet,
Hittem benned, s most íme zengem Irgalmas nagy tetted ezért.
Jézus Krisztus, Mesterünk, Mint ígérted, légy velünk! Bárhova hív a munka, Adj áldást, áldást utunkra! Kevésen is hűséget, Szolgálatra készséget, Új erőt.
Lelkem áldja Neved Istenem, Mert Te fény vagy a sötétben
Légy áldott Isten, Fiad úgy szeretett, Hogy a fán szenvedett értem és mennybe ment! Halleluja, hála néked, Halleluja, ámen! Halleluja, hála néked, Ébreszd.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
187.
Fényben sötétben látom Egy szent arc néz le rám. Fürkészi vallomásom, Hogy elhagylak talán? Kész szívvel mondom néked: Melletted döntök én. Tenélküled.
Advent alatt ti földön él ő emberek Kongassátok az elhallgatott szíveket, Legyen csengés-bongás a föld terén át, Úgy várjátok az örök Isten szent Fiát!
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Jó reggelt! .
JÓ REGGELT !.
235.
Jó reggelt! .
Jó reggelt! ADVENT 3..
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
61.
I-064.
71 b.
68.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
44.
43.
Előadás másolata:

Ébredj bizonyságtévő lélek Ébredj bizonyságtévő lélek! Sion falára őrök álljanak, kik az örömhírt szólni készek, ha éj borul le vagy ha kél a nap. Hívásuk zengjen messze szerteszét, az Úrhoz gyűjtve népek seregét. Dicséretek – 425/1

Ó, bár ha lángod fellobogna, S ébredne fel sok nemzet fényinél, Ó, bár sok szolga sarlót fogva aratna, míg nem elközelg az éj! Urunk e roppant, ért vetésre nézz: A munka sok, a munkás oly kevés! Dicséretek – 425/2

Küldd útra hirnökid csapatját, és adj erőt onnan felül nekik Küldd útra hirnökid csapatját, és adj erőt onnan felül nekik. Hogy veszni a pogányt se hagyják, és szerte űzzék Sátán seregit. Országod jöjjön el minél elébb, hirdetve szent neved dicséretét. Dicséretek – 425/2