A szkafander ! Volt egyszer egy tudós, aki a Föld középpontját kutatta Készített egy szerkezetet amellyel le tudott jutni egészen a Föld magjáig. Csináltak.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Lépj tovább a szolgálatban!
Advertisements

 - pedig volt itt szép főtér  - egy középkori templom  - gyönyörű,motorcsónakok és yachtok ringatóztak a kikötőben  - a várba sajnos.
A négy gyertya.
"Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
JÉZUS KRISZTUS A SZERETET „SZÉLSŐSÉGE”
Feltehetek egy kérdést?
Ezért senki se kérkedjék az emberekkel. Hisz minden a tietek: Pál, Apolló, Kéfás, a világ, az élet, a halál, a jelenvalók, az eljövendők: minden a tietek.
V. TÉMAKÖR: A FÖLDFELSZÍN FORMAKINCSE A belső és külső erők párharca
„Boldog, ki hinni tudja, hogy még a tenger tévedésből partra ér! Mit nem tudunk, épp arra volna szükség, s amit tudunk, semmit se ér.” Tengerár
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Az év fája 2013-ban: HÁZI BERKENYE (Sorbus domesticus)
A HÁROM FA.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
POLITIKA Egy napon egy fontos párt elnöke autóbalesetben meghalt. A lelke – nyilván tévedésből – felszállt a mennybe és szemben találta magát Szent Péterrel...
A szerelem jelentése.
Mese az erdőről Wass Albert.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Angyal, vidd meg a hírt az égből, Mindig új élet lesz a vérből.
Az anyós Egy anyósnak van 3 veje. Egy szép napon elhatározza, hogy próbára teszi őket, mert látni akarja mennyire tisztelik és szeretik őt.
Me to you, szakadt mackó. Me to you, szakadt mackó.
Rokonok. Sok - sok évvel ezelőtt, amikor 23 éves voltam, hozzámentem egy özvegyhez, aki olyan gyönyörű volt, hogy az csak na. Ennek az özvegynek volt.
V. TÉMAKÖR: A FÖLFELSZÍN FORMAKINCSE A belső és külső erők párharca
A Víz Világnapja Március 22..
A négy gyertya Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer négy gyertya.
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
„Jaj annak,aki alkotójával perbe száll, holott cserép a föld többi cserepeivel! Vajon mondja-e az agyag alkotójának: Mit csinálsz?” Ézsaiás:45,9.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
" Amikor az erdőre kimégy, figyelve lépj, és lábujjhegyen.
Drága Mami!.
Egyedül olvasd el... különösen az utolsó részt
Napra Valentin.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellett szeretnénk tudni.
Adventi négy gyertya.
Az Élet Igéje augusztus Chiara Lubich 1949-es írása.
Pillangó.
By: Charlie68 (Grébecz Fülöp Károly)
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Afrikai teremtéstörténet
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
A HAJÓTÖRÖTT
Marie Curie Skłodowska (Varsó,1867-Sallanches, 1934)
I. ENERGIAELLÁTÁS ÉS KÖZLEKEDÉS I. 6. Légi közlekedés Forrólevegős hőlégballonok 1783-tól kezdve, amikor nyílt tűzről felszálló forró levegővel meghajtott.
Az élet igéje Az élet igéje december december.
Földgáz és Kőolaj Szücs Tamás 10.c.
Volt egyszer, hol nem volt, volt egyszer egy király.
A négy gyertya.
A tiszavirágzás „”Az apró kérész mindössze egyetlen napig él. Egyetlen napig. Mégsem sajnáljuk érte, hiszen ezen a napon csak annak él, amit szeret. Szárnyra.
Pozitív gondolatok.
ISTEN hozott köztünk!.
A kis gömböc.
A Deák Ferenc Általános Iskola és Óvoda felső tagozatán
Utas és holdvilág Szerb Antal h ő seinek nyomában I.
Egyszer egy fiatal, igen szerelmes férfi elhatározta, hogy barátnöje, WENDY nevét a péniszére tetováltatja.
1Mózes2,16-17; Jób1,6-22 Ter 2, Az Úristen parancsot adott az embernek: „A kert minden fájáról ehetsz. De a jó és rossz tudás fájáról ne egyél, mert.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Bölcsességek, aforizmák
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
FENG SHUI Tudod miért hordják a jegygyűrűt a negyedik ujjon?
Régi stílusú népdal Megrakják a tüzet… Béreslegény…
Négy gyertya égett szép csendben.
KÜLFÖLDI GYAKORLAT. Szabadidőmet nagyon ki kellett, hogy élvezzem mert nem volt sok belőle. Az első napokban még furcsa volt kicsit a közlekedés.
A két nővér története Logika nővér Matematika nővér és.
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Mit jelent önmagunk és mások szeretete?
KIVONULÁS KÖNYVE 3:6 – 3:20 exodus az elhívás. ISTEN JELENLÉTÉBEN - Angyalok: Abban az esztendőben, amikor Uzzijjá király meghalt, láttam az Urat. Trónján.
Győzelem a veszteség fájdalma felett. Amikor az oklahomai bombarobbantás áldozatainak családtagjai azt kérdezték Billy Grahamtől: „Miért hagyta Isten,
Ausztrália természetföldrajzi nevezetességei
Előadás másolata:

A szkafander !

Volt egyszer egy tudós, aki a Föld középpontját kutatta Készített egy szerkezetet amellyel le tudott jutni egészen a Föld magjáig. Csináltak neki egy olyan hőálló szkafandert is, amelynek nem ártott a sok ezer fokos folyékony tűz.

Leereszkedett a füstölgő kőzetek között a mélybe Legnagyobb csodálkozására ember formájú élőlényeket talált a tüzes tengerben Tűz volt a testük, csodálatosan szépek voltak. Meglátott ott, a tenger mélyén, egy gyönyörű, lángoló lányt Beleszeretett.

A lány is, állandóan ott úszkált körülötte, ő is beleszeretett a tudósba. Imádták egymást, de nem nyúlhattak egymáshoz. Hisz a tudós azonnal hamuvá égett volna ha kilép szkafanderéből

Eljött az idő, amikor a tudósnak vissza kellett jönnie a Föld felszínére Jelbeszédük segítségével elmondta a lánynak a szomorú hírt..

A lány nem nyugodott bele a válásba, ő is készítetett magának nagyon gyorsan egy szkafandert Ez másféle volt mint szerelmese védőburka, ez a fagy ellen védett.

Amikor a tudós feljött a Föld felszínére, vele jött a lány is De hiába jött, a tragikus akadály nem szűnt meg Ahogy a tudós odalent, úgy nem vehette le szkafanderét a lány idefönt. Hisz rögtön megfagyott volna Nézték egymást, Imádták egymást, reménytelenül.

Aztán, egy szép napon a tudós nem bírta tovább… Széttörte a lány szkafanderét, és megölelte a gyönyörű tüzes testet..

Abban a pillanatban, marék hamu lett belőle a lány tenyerében A lány pedig, kőszoborrá fagyott.

Ott áll ma is a szobor Angliában, a tenger partján A hamu nem mozdul el a szobor tenyeréről, akkor se ha fújja a szél.. /szellő/