A közgáz Az 5 legjobb dolog.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Advertisements

Van-e „Fazekas titok”?.  1911 – ben Bárczy István f ő polgármester alapította  1948 – tól óvoda, általános iskola és módszertani központ egy épületben.
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
GÓLYÁK.
Nagyigmánd október Miért szeret itt élni? • Csendes, nyugodt falusias és családias környezet • Környék legszebb települése • Fejl ő dik.
Székesfehérvári Belvárosi I. István Középiskola Székhelyintézmény
Mi a SPORT? Meghatározott szabályok szerint, időtöltésül vagy versenyszerűen folytatott testgyakorlás.
SZÜLŐI IGÉNY- ÉS ELÉGEDETTSÉG-MÉRÉS
Móricz Zsigmond Alapiskola és Óvoda
Készítette:Tóth Nikolett
Önkéntesség Miért is jó a Nyíregyházi Főiskola diákjaként önkéntes munkát vállalni és miért különösen jó ez egy Tanodában? Készítette: Hajdu Zsolt és Dudás.
A falu bemutatása Készítette: Szlovicsák Valéria 8.c
M o s t i d é z z ü k, f e l m i i s t ö r t é n t e z a l a t t a 1 0 é v a l a t t. Biztos tudjátok, hogy az idei tanév jubileumi év a MUSTÁR életében.
A Németh László Angol Testnevelés Tagozatos Általános Iskola
SZIGORÚ ERKÖLCS SZÍNVONALAS OKTATÁS
Nagy László tanári öröksége Kazincbarcikán
Szeretettel köszöntjük az iskolánk, és ezen belül az informatika-matematika szakirány után érdeklődő nyolcadikos tanulókat.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Jobbágy Piroska
Béla gondolatai a házasságról
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Galacz Adri
Mintacím szerkesztése Mintaszöveg szerkesztése –Második szint Harmadik szint –Negyedik szint »Ötödik szint 1 ENERGETIKAI SZAKKÖZÉPISKOLA ÉS KOLLÉGIUM „ESZI”
CEGLÉD május C osztály. Ím az „álomtábor”, mely 5 napig f ő hadiszállásunk volt.
„Rendőrkézen a 9. D”. Az iskolában minden osztály kapott egy közintézményt a városban amiről a suli napra prezentációt kellett csinálnia. Nekünk nagy.
Zelk Zoltán Általános Angol- Német Kéttannyelvű Iskola
A számítógép előnyei (Ma és régen).
Informatika v á rosi munkak ö z ö ss é gi foglalkoz á sok hatása az iskolában folyó tehetséggondozásra.
SZENT ISTVÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA
Készítette: Bártfai Lászlóné
Microsoft az oktatásban
A testnevelési tanterv.
Bemutatom az ifiseket Mátraházán volt idén a „beavatás”, vagyis ott készítettek el ő minket az ifire Íme az idei konfirmandus csapat:
A legjobb osztály Avagy a csodálatos, megismételhetetlen 9.C Avagy a csodálatos, megismételhetetlen 9.C.
Miskolc-Diósgyőri Református Általános Iskola és Óvoda Nagy Attila
Panic! At The School Szakközép És Szakiskola
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
INTEGRÁCIÓ A SZAKKÉPZÉSBEN (avagy TISZK?)
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
TÁMOP / Önálló innováció az Erkel Ferenc Tagintézményben Délutáni sportfoglalkozás alsó tagozatos gyerekek részére készítette: Mócsán.
Comenius 09/0128-C/1300 Alkohol és iskola Monor 2009
Kötelező, közös, kölcsönös olvasmány – Hagyomány és megújulás az iskolai olvasmányok kánonjában Dr. Gordon Győri János elnök Magyar Olvasástársaság.
Tanulói elégedettségvizsgálat ismertetése HJK
Boronkay György Műszaki Középiskola és Gimnázium.
+ Idegennyelv-oktatás az általános iskola 1-3. évfolyamán OFI-konferencia Budapest, Morvai Edit.
Debreceni Egyetem "ABS" Képzés- és rendszerfejlesztés a „ABS” Képzés és rendszerfejlesztés sportos társadalomért Észak-Kelet Magyarországon (A és B komponensek.
Miért a Közgáz? Iskolai ágazatok: 1.Általános közgazdasági ágazat + 1 év nyelvi előkészítővel Az első évben heti 15 órában tanítjuk az idegen nyelvet.
Szent László Gimnázium
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
A HEFOP PÁLYÁZAT EREDMÉNYEI A GYAKORLATI KÉPZÉSBEN.
A LEGJOBB DOLGOK A KÖZGÁZBAN. H ÁT.. NEKEM SZERINTEM SEJTITEK HOGY MI AZ ELSŐ.. :$ Rómeó.
Adventi forgatag December 19. Adventi vásárunk idén is új meglepetéseket tartogat! Az iskola első emeletén olyan programokkal, kézműves foglalkozásokkal.
Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola.
Az 5 legjobb dolog a Közgázban. Számítógép A lyukas órákban unatkozó, órákról ellógó, naplopó diákok számítógépezhetnek a könyvtárban, valamint a harmadik.
Tehetséggondozás 1962 óta ének-zene tagozat indításával.
Idősek és ifjak a jövőért
Iskola Bemutató a(z) Iskola szolgáltatásairól ……………… Készítette: ……………… tanár tanügyigazgatás szakos hallgató.
„Nekem a Balaton a Riviéra” – tapasztalatok a balatoni strandellenőrzés kapcsán Varga-Dani Barbara Regionális marketing igazgató.
Gyere velünk testvériskolánkba,a németországi Olpe városába !!! Hozd magaddal a barátodat is! Német és/vagy angol nyelvtudás el ő ny, de nem kötelez ő.
Sakk-logikaoktatás a gyakorlatban A logikus gondolkodástól a kritikai gondolkodásig.
Az idegen nyelv oktatása a Darusban 1990-ig kötelező az orosz nyelv társadalmi igény:német angol mindennapos német a két tannyelvű oktatás – 2000-ben.
Biztosan tapasztaltátok már, hogy manapság 2010-ben a számítógép elengedhetetlen az életben a tanulásban és a tanárok munkájában is. Nos mai beszámolóm.
1961-ben alapított intézmény Létszám: 770 fő Osztályok száma: 24 Az engedélyezett pedagógus státusz: 63 Az engedélyezett pedagógiai munkát segítő: 9,5.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Álmodtunk egy iskolát magunknak
Testnevelés, mozgás, sport szakmai munkaközösség
2016. november 7..
A szobor benne van a kőben, csak ki kell bontani belőle A szobor benne van a kőben, csak ki kell bontani belőle! Michelangelo.
Tolna Megyei Önkormányzat Hunyadi Mátyás Középiskolája és Szakiskolája
KINCSKERESŐ TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM
3. osztályban.
Előadás másolata:

A közgáz Az 5 legjobb dolog

A gólyanap A Ceglédi Közgázban a gólyanapoknak mindig nagy súlya volt az osztályok közötti versenyekben és az Iskola életében is egyaránt Amit a gólya napok ajánlanak: Szórakozás mindenkinek Gólyák beavatása a közgáz életébe Egy nap lazább tanítással

A sportnap A gólya napot követően jön a sportnap!!! Ez a nap a gólya napi sérelmek megbosszulására alkalmas idő amikor a gólyák bosszút állhatnak a nagyobbakon az előző napon kapott gonosz feladatokért

A fordított nap Ezen a napon az előzőleg legtöbb szavazatott kapott diák párt vezetője lesz egy napra az iskola igazgatója és pártja a kampányban megígért dolgokat teljesítheti Illetve a tanárok újra az iskola padban találják magukat…

Yay

Iskolai Sportfoglalkozások A közgázban mindig is nagyon sok sport foglalkozásra volt lehetősége a fiataloknak íme néhány: Röplabda Foci Úszás oktatás Kosárlabda

A tanárok A Ceglédi Közgáz büszke sok, idős vagy fiatal tanítójára.A diákok szerint is ebben az iskolában vannak Cegléd legjobb tanárai

Néhány ezek közül…

Köszönöm a figyelmet Készítő: Progli László Források: www.ckik.hu