Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Testnevelés, mozgás, sport szakmai munkaközösség

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Testnevelés, mozgás, sport szakmai munkaközösség"— Előadás másolata:

1 Testnevelés, mozgás, sport szakmai munkaközösség
2015/2016

2 CÉL Enyhe és középsúlyos értelmi fogyatékos tanulók felkészítése a sportversenyekre, tanulmányi versenyre. Tehetséggondozás. Versenyeztetéssel tanulóink sikerélményhez juttatása és az önbecsülésük erősítése. Integráció erősítése az épek és a fogyatékkal élők közös sporttevékenység által. Fittségi mérés, adatok rögzítése.

3 Feladatok A Kerettantervnek megfelelő tanmenet készítése
Tanulóink felkészítése a sportversenyekre és a Koncz Dezső Tanulmányi versenyre A tanulók fizikai állapotának mérése. Továbbképzések. Kapcsolatok kiépítése és ápolása intézményen kívül és belül is. Aktív részvétel az intézmény életében és rendezvényein

4 Események A középsúlyosan értelmi fogyatékosok ,, Kapkodd a lábad!” országos sor és váltóversenyen II. helyezést értek el. MDSZ sportnap országos rendezvényébe is bekapcsolódtunk. Az enyhén értelmi fogyatékosok a megyei játékos sor és váltóversenyén 2. helyezést értek el. Az enyhén értelmi fogyatékosok megyei atlétika versenyen sok arany, ezüst és bronzérmet szereztek. A labdarúgás megyei fordulójában Ősszel I. , tavasszal a IV. helyen zártak tanulóink. A megyei terematlétika versenyen Szitai Amanda I. helyen, míg Botos Erik a II. helyen végzett. A Speciális Olimpia torna versenyén indultak tanulóink, sok arany, ezüst és bronz érmet szereztek. Integrációs sportversenyek Intézményünkön belül szerveztünk labdarúgás formájában, melynek nagy sikere volt. „Ügyes vagyok” rendezvényen szintén sok éremmel gazdagodtak tanulóink. Illés Dávid szakiskolás tanulónk képviselte hazánkat a Speciális Olimpia Los Angelesi Világjátékán torna sportágban, ahonnan 2 arany, 3 ezüst és 1 bronz érmet hozott el.

5 A következő tanév célkitűzése
Az úszás oktatás megszervezése az óvodásoknak és a középsúlyosan értelmi fogyatékos tanulóknak. Az integráció előmozdítása az épek és a fogyatékkal élők közötti sportversenyek szervezésével és ezeken történő részvétellel. Tanulóink képességfejlesztése a kerékpározás oktatásának további folytatásával óvodától felmenő rendszerben. Tanulóink eredményes felkészítése és részvétele a megrendezésre kerülő versenyeken.

6 Pillanatképek Kapkodd a lábad!

7 Kapkodd a lábad!

8

9 Labdarúgás

10 Ügyes vagyok!

11 Atlétika

12 Kosárlabda

13 Terematlétika

14 Illés Dávid-Los Angeles

15 Szép nyarat mindenkinek!


Letölteni ppt "Testnevelés, mozgás, sport szakmai munkaközösség"

Hasonló előadás


Google Hirdetések