A Temetés von Margitta. Egy nő pont elhagyta a kávézót, ahol ép az ebédszünetét tartotta, mikor meglátott a másik oldalon egy halottas menetet, amelyik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Kis történet kedves embereknek!.
PéPéeS A 710-ES ALKATRÉSZ PéPéeS
Lean klub Budapest. Szabályismertetés 1.Kötetlen öltözék 2.Reklámmentesség 3.Tegeződés.
Giethoorn Hollandia Egy falu utak nélkül.
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
A M E R C É D E S.
A P Á SZ T O R Volt egyszer egy pásztor, aki egy magányos helyen a juhait legeltette.
12.
Mi az Alpha?. A misszióról beszélünk, ami az európai egyház legaktuálisabb feladata. Az adatok szerint az elmúlt évtizedek leghatékonyabb módszere: 25.
A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL - Szombat este -.
Őszinte bocsánat.
ÜTKÖZÉS HÁRTÓKÚTON - egy esemény ismétlődése BGOK-KBSZ BIZTONSÁGI KONFERENCIA Budapest, október 25. Chikán Gábor balesetvizsgáló.
Helyszínek Places Míra & Szimi.
Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból.
47 év.
Készítette: a Dalai Láma
a titokban tartott fekete sebész. Dr. HAMILTON NAKI.
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
UTAZÁS A HÁZASSÁG KÖRÜL
Örkény István és a groteszk
Pjotr Iljics Csajkovszkij
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS. A bedobás a játék újrakezdésének egyik módja. Bedobást kell ítélni annak a csapatnak a javára, amelyiknek ellenfele utoljára.
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
A strucc.
Nyújts kezet a csapatnak!. Egy nap a farmon élő kis egér kémkedett a gazda és a felesége után, amint egy csomagot bontottak ki. Megrémült mikor rájött,
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
Szajkó Gréta Találkozás Zizivel. 1. RÉSZ Márc. 32-én,- mert nálunk ilyen is van-unatkoztam, ezért beültem a rakétámba, és elmentem a Marsra. Amikor odaértem,
Feltétel nélküli szeretet
Készítette Turtev Erik
Fény az alagút végén.
Pumpus, a családi kutya gazdit keres!
Kombinatorika és gráfelmélet
Daidalosz és Ikarosz története.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Hipotézis vizsgálat.
Fény azaz alagút végén Egy ember a kutyájával együtt halt meg. Az égbe érve, az arannyal kirakott úton mentek… Ismerős? Egy finom márványkert mellett.
Érdeklődés: Laczkó Mihály 70/ , január végén rottweiler keverék kiskutyák születtek Budapest XXII. kerületében, melyeket.
Barnett Newman: ( ) Ábrahám olaj, vászon 1949
All we love, we left behind
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
”Ne szégyelld te azt, hogy szereted az állatokat. Ne röstelled, ha egy kutya közelebb van a lelkedhez, mint a legtöbb ember akit személyesen ismersz."
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Hogy jön létre egy Paradigma.
A vízhordó története.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának, segélykiáltást hallott egy.
Személyiségteszt.
Egy üzlet tulajdonosa hirdetést rakott a kirakatába, melyen ez állt: „Kutyakölykök eladók” Az ilyesfajta hirdetések mindig vonzzák a gyerekeket, és hamar.
VÉGTELEN VÁLTOZATOSSÁG
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Szól-e még Isten az emberekhez?
Árpád-házi Szent Erzsébet
RENDŐRVICCEK.
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett? 1. Minék később ér a férfi haza, a kutya annál inkább örül.
Vicceljünk … 15. Fáraszt ó ! Adó bevallás.
A Világ 7 csodája… Egy napon a tanár megkérdezte a tanítványait, hogy összetudnának-e állítani egy listát, amir ő l úgy gondolják, hogy a világ 7 csodájának.
SZÉLESSÉGI BEJÁRÁS Pap Imre DVX468. A bejárás Meglátogatjuk az első csúcsot, majd ennek a csúcsnak az összes szomszédját. Aztán ezen szomszédok összes.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Istennel beszélget egy ember
Második rész EQUINOX MEGHÓDÍTJA DARNASSUST Equinox, a Horda védelmezője.
A gyerekek így képzelik el az I. Világháborút
Miért van egyes férfiaknak kutyájuk nő helyett?
Előadás másolata:

A Temetés von Margitta

Egy nő pont elhagyta a kávézót, ahol ép az ebédszünetét tartotta, mikor meglátott a másik oldalon egy halottas menetet, amelyik a temetőhöz közelített. Mert nagyon szokatlan volt, a nő megállt, és kíváncsian figyelte az eseményeket.

Egy nagy fekete halottas autót, 50 m lemaradással… Egy másik nagy fekete halottas autó követett …

A második autó mögött egy nő sétált, egy pitbullal az oldalán. Mögötte követte kb. 200 nő …

A nő a kávézóból nem tudta kiváncsiságát enyhíteni. Odament a kutyát sétáltató nőhöz, és megszólította: „Őszinte részvétem szeretném kívánni. Tudom, hogy nem ez a megfelelő alkalom. De... Még sosem láttam ilyen halottas menetet! Kinek a temetése ez?“

„ A férjemé“. „Mi történt vele?“ Az özvegy azt válaszolta: “A kutyám megtámadta, és megölte.” A nő tovább kérdezett: „És ki van a második koporsóban?“ Az özvegy válasza: „Az anyósom. Megpróbált a férjemnek segíteni, mikor a kutya őt is megtámadta …..“

Hosszú fájdalmas csend keletkezett a két nő között. Majd a nő a kávézóból megemelte a fejét, és azt kérdezte: „Kölcsönkérhetem a kutyáját…?“ Mire az özvegy: „Természetesen ……

„Álljon a sor végére ….“