Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból."— Előadás másolata:

1 Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból rabolta el az akkor alig több, mint kétéves J. B-t. A fiatalok egy közeli csatornához vitték a gyermeket, ott téglákkal és vasdoronggal verték agyon. Száját betömték, majd egy vasúti sínre helyezték, hogy az arra járó vonat elgázolhassa a gyermeket. Két nappal később találták meg testét, még azelőtt meghalt, hogy egy vonat átmehetett volna rajta.” „Azzal az ürüggyel, hogy különleges helyzetekben egymásról fotókat készítenek, gyk. D. Máté a nála lévő zsinórral K. Franciska kezét – a bal keze be volt gipszelve – hátrakötözte, a fk. M. Viktória által átadott zoknit a spárgára csavarva a sértett szája elé kötötte, majd a fejére húzta a fekete sapkát is, úgy, hogy az a sértett arcát eltakarja. Pár lépést eltávolodtak a sértettől, ahol fk. M. Viktória átadta a láncos botot gyermekkorú társának. Ezt követően visszamentek az összekötözött kézzel álló Kocsis Franciskához, majd gyk. D. Máté a földre döntötte a sértettet, ököllel az arcába ütött, s mellé térdelve az egyik kezével Kocsis Franciska kezét fogta le. (…) Gyk. D. Máté ekkor a sértett fölé térdelt, a vádlottól kapott láncos botot Kocsis Franciska nyaka alatt átvezetve, két szárát keresztbe fogva meghúzta, s több percen át így tartotta. Eközben fk. M. Viktória néhány lépés távolságból figyelte társa tevékenységét. Kocsis Franciska a zsinegelés okozta fulladás következtében meghalt.”

2

3

4

5

6


Letölteni ppt "Gyermekbűnözés és kutatásának problémái dr. Sipos László egyetemi docens, SZ-SZ-B. megyei főügyész helyettes „Két tízéves fiatal egy liverpooli bevásárlóközpontból."

Hasonló előadás


Google Hirdetések