MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜLET Good Distribution Practice TÁVOKTATÁS 2014 3. MODUL TESZT Dr. Lakatos Péter PhD Magyar Logisztikai Egyesület, Alelnök, Logisztikai.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Termelési folyamatok folytonossága
Advertisements

A vagyonvédelemtől a katasztrófavédelemig.
Forrás: Educatio folyóirat 2003/III szám, - E-LEARNING / Buda András: Virtuális oktatás című cikke Előadó: Burai István György cím:
Személyi változások kezelése futó projektek alatt Füstös Zoltán Senior tanácsadó 5. Távközlési és Informatikai Projekt Menedzsment.
katasztrófa-veszélyeztetettsége Dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok
Mennyire projekt érett a mai magyar társadalom? 1022 Budapest, Bimbó út 3. Telefon/fax:
Tanárok kis világa Lehetőségek a tanári hálózatok kutatásában.
Szakmai monitorozás.
A munkavállalók munkavédelmi érdekképviseleti lehetőségei
Tanuló (projekt)szervezet a Magyar Nemzeti Bankban
NCA - Önkéntes projektek tervezése és megvalósítása
Mérés, értékelés és minőségbiztosítás a közoktatásban
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek III. Szervezés és logisztika KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Programozás alapjai A programozás azt a folyamatot jelenti, melynek során a feladatot a számítógép számára érthető formában írjuk le. C++, Delphi, Java,
Szoftverfejlesztés és szolgáltatás kiszervezés Folyamatjavítási mérföldkövek a világon és Magyaroszágon Bevezető gondolatok Dr. Biró Miklós.
Közoktatás irányítás Minőségirányítási rendszer Tapasztalatok alapján kiegészítések Farkas Olga Budapest, október 5.
Komplex vezetési információs rendszer létrehozása.
Új törekvések a logisztikai közreműködésben
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Vezetés és kommunikációs ismeretek KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Gyógyszerek minőségbiztosítása GMP alapelvek
Szoftverminőség biztosítása
A belső kontroll rendszer hatékony működtetése
Biztosítók irányítási rendszere
AVIR – intézményi adatmodell oktatás szekció február 2.
ADATBIZTONSÁG, ADATVÉDELEM IV. Takács Béla
Ajánlás a felkészítések (gyakorlás, munkaműhely) tartalmára és módszerére A gyakorlat bemutatása A gyakorlat célja az etilén termékvezetékek sérülése következtében.
Befektetési döntések Bevezetés
Nemzetközi összefogás az ökológiai gazdálkodás e-learning oktatásáért
Kockázat, probléma, változás és dokumentumkezelés Készítette: Szentirmai Róbert (minden jog fenntartva)
Az elemzés és tervezés módszertana
A évi Integritás Felmérés eredményei a belső kontrollok és a korrupciós kockázatelemzés tükrében Budapest, január 19. Dr. Benkő János, ÁSZ.
A belső kontrollok és kockázatelemzés az Integritás felmérés alapján
1 NÉHÁNY GONDOLAT AZ (INTÉZMÉNY) AKKREDITÁCIÓ MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSSAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEIRŐL Dr. Veress Gábor egyetemi tanár MAB, január 22.
$ Információ Következmény Döntés Statisztikai X.  Gyakorlati problémák megoldásának alapja  Elemzéseink célja és eredménye  Központi szerep az egyén.
A KTI az EU és a hazai közlekedéspolitika irányelveit követve a fenntartható fejlődés szempontjait figyelembe véve folyamatosan fejlődő,
A MINŐSÉG GARANCIÁJÁNAK EGYIK VETÜLETE: KOCKÁZATELEMZÉS Sipos Gáborné Minőségirányítási vezető.
Kulturális Projekt Ciklus Menedzsment A kultúra gazdaságtana
1 A K-21 bemutatkozik 3. csoport: Kulcsfontosságú célcsoportok EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI KÖNYVTÁRI SZOLGÁLAT K-21 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROJEKT.
2010. október 21. III. FELSŐOKTATÁSI MARKETING KONFERENCIA 1 A felsőoktatási marketing folyamatok minőségügyi támogatása Koczor Zoltán - Gáti József –
Geotechnikai feladatok véges elemes
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek II. Vezetés és kommunikációs ismeretek KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Zöldségnövények betegségei Növénykórtani ismeretek modul.
1 Tervezés, kontrolling 8. előadás. 2 Tartalom Mitől függ az operatív tervezés hatékonysága A terevzési rendszer A bázis terv A projektek, mint a fejlődés.
Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi rektorhelyettes A doktori és publikációs adatbázis kialakításának elvei és megvalósítása Nyugat-magyarországi.
Kutatásmódszertani dilemmák
Visegrád, Könyvvizsgálat, Minőség-ellenőrzés és
VÁLTOZÁSOK AZ ISO 9001 SZABVÁNYBAN 2015.
MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜLET Good Distribution Practice TÁVOKTATÁS MODUL TESZT Dr. Lakatos Péter PhD Magyar Logisztikai Egyesület, Alelnök, Logisztikai.
Szántóföldi növények betegségei Növénykórtani ismeretek modul.
Risiko Management System bei maxon motor hungary
Finnországi tanulságok: elismerés-beszámítás a finn felsőoktatásban
TÁMOP /2-2F A projekt neve: A Berettyó-Körös Térségi Integrált Szakképző Központ modell létrehozása A projekt az Európai Unió támogatásával,
„Információvédelem menedzselése” LXVI. Szakmai Fórum Budapest, május 20. „Az idő lejárt” – hazai és nemzetközi átállási tapasztalatok az ISO/IEC.
Móricz Pál üzletfejlesztési igazgató Szenzor Gazdaságmérnöki Kft. XX. Információvédelmi fórum március 22. Információvédelmi kockázatfelmérés a szabványokban.
A lényeges hibás állítás kockázatának azonosítása, és felmérése 315. témaszámú könyvvizsgálati standard A lényeges hibás állítás kockázatának azonosítása,
Az üzleti DM és az információbiztonság A BS7799 bevezetési tapasztalatai a Drescher Magyarországi Kft.-nél Puskás Zsolt Péter informatikai igazgató Drescher.
A Gyógyszerhamisítás veszélyei Szellemitulajdonjog-védelem a gyakorlatban III. rész Amit egy középiskolásnak tudni illik... TE DÖNTHETSZ!
Móricz Pál – ügyvezető igazgató Szenzor Gazdaságmérnöki Kft.
Móricz Pál – ügyvezető igazgató Szenzor Gazdaságmérnöki Kft.
A pénzügyi kimutatások könyvvizsgálatának tervezése 300
Típusos kockázatértékelési algoritmusok a szervezetek működési sajátosságainak figyelembe vételével Tarján Gábor.
Szenzor Gazdaságmérnöki Kft.
Kockázat, probléma, változás és dokumentumkezelés
A MINŐSÉGFEJLESZTÉSI TERÜLET TÖREKVÉSEI 2007
Munkagazdaságtani feladatok
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
beruházás-tervezési ABCD
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Múzeumi gyűjtemények menedzsmentje, avagy a Spectrum Magyarországon
Az SZMBK Intézményi Modell
Előadás másolata:

MAGYAR LOGISZTIKAI EGYESÜLET Good Distribution Practice TÁVOKTATÁS MODUL TESZT Dr. Lakatos Péter PhD Magyar Logisztikai Egyesület, Alelnök, Logisztikai tanácsadó, NKE, docens,

1.Milyen elemeken alapuljon a minőségügyi kockázat kezelés? a)Tudományos ismereteken és a beteg védelmé- vel kapcsolatos összefüggéseken. b)Folyamattal kapcsolatos tapasztalatokon és a beteg védelmével kapcsolatos összefüggéseken. c)Tudományos ismereteken, a folyamatokkal kap- csolatos tapasztalatokon és a beteg védelmével kapcsolatos összefüggéseken.

2. Soroljon fel legalább 4 feltételt, ami a hatékony minőségügyi kockázat kezelési rendszer működtetéséhez szükséges.

3. Mitől függjön a minőségügyi kockázat- kezelés kiterjedtsége? a)Nem függ semmitől, a kockázatkezelési folyamat törekvései, formai kialakítása és dokumentáltsá- ga mindig a legnagyobb legyen. b)A kockázatkezelési folyamat törekvései, formai kialakítása és dokumentáltsága a kockázati szinttől függ. c)A kockázatkezelési folyamat törekvései, for- mai kialakítása és dokumentáltsága csak a kockázatértékelő csoport döntésétől függ.

4. Mi a kockázati szint ill.a kockázati prioritás? a)A kockázati szint a súlyosság és a valószínűség (gyakoriság) szorzata, ill.a kockázati prioritás a kockázati prioritási index nagyságától függő sor- rend. b)A kockázati szint a súlyosság, a valószínűség (gyakoriság) és a kimutathatóság szorzata, ill. a kockázati prioritás az azonosított kockázatok halmaza. c)A kockázati szint a súlyosság és a kimutathatóság szorzata, ill. a kockázati prioritás a az azonosított kockázatok halmaza.

5. Sorolja fel hol kell minőségügyi kocká- zat kezelést alkalmazni ?

6. Hol alkalmazzunk minőségügyi kocká- zatkezelést a kiszervezett tevékenysé- geknél?? a)A kiszervezett tevékenység felmérésére, nyo- monkövetésére és az audit gyakoriságának meghatározására. b)Az audit gyakoriságának meghatározására. c)A kiszervezett tevékenység nyomonkövetésére és az audit gyakoriságának meghatározására

Név:Válaszok 1- helyes válasz: c.) 2- megfelelő kockázatértékelő csoport közös nyelv és szemlélet, formalizált eljárás, jól strukturált rendszer jól megválasztott modell 3.- helyes válasz: b.) 4.- helyes válasz:a.) 5.- minőségbiztosítási folyamatok: változás ellenőrző rendszer, CAPA kvalifikálás, validálás környezet ellenörzö rendszer kiszervezett tevékenység visszaküldött gyógyszerek értékelése szállítási útvonalak tervezése 6.- helyes válasz:a.)