Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Advertisements

Meglévő előfizetés meghosszabbítása a Vodafone Online Shopban
Kisgyermekes szülők és a munkaerő-piac Őry Beáta Projektvezető
SAP best practice üzemeltető cégek számára
Válaszok válság idején: hogyan hat a válság a gyógyszeripari piackutatásra? Szerencsés Dóra Egészségügyi kutatások vezetője Millward Brown Healthcare.
Hogyan bírjuk rá vevőinket, hogy pontosan fizessenek?
Mi a SzIA Minőségi Modell?  A SzIA Minőségi Modell olyan szervezet-, és minőségfejlesztési rendszer, amelyet először speciálisan nonprofit területen.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
Marketing Mészáros Judit Renczes Ágoston Adatbázis
A felelős gondolkodás itt kezdődik.. SZERETETTEL ÜDVÖZLÖK MINDENKIT! MINDENKIT! 1.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Hogyan kell válságra szabni a céget?
Nyerjünk együtt! TAMOP /
Harapjon rá a megtakarításra! Önkormányzati kiadások hatékony felhasználásának eszközei.
INNOSTART Nemzeti Üzleti és Innovációs Központ
Villamos energia vételezés tanácsadás InfoPiac 2000 Kft. V.: 1.0.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
4. CSAPAT Üzletfejlesztés, Sales, Marketing. Problémák  Belső folyamatok, optimalizálás (nem eszköz alapon)  Üzletfejlesztési kihívások  Külső kommunikációs.
E.ON – Versenyben Önökért!
MOK Megatrend Oktatási Központ
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Starjobs Magyarország Kft.. A Starjobs Magyarország Kft óta kínál megoldásokat munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés területén, a diákmunkában 1983 óta.
Új flotta előfizetés rendelése a Vodafone Online Shopban
Mi a COACHING? A COACHING angol eredetű szó, amely edzést jelent. Az üzleti életbe kb. 20 évvel ezelőtt került be, gyökerei a sport pszichológiából eredeztethetők.
Tájékoztató az OTP Bank Partnerei részére
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Változások a Tisztaszoftver Programban Taletovics Márk.
Számítógépes hálózatok világa Készítette: Orbán Judit ORJPAAI.ELTE.
INF PIAC 2000 Kft november. Közös villamos energia beszerzés lebonyolítása a TESZÖV Konzorcium keretében.
MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Ügyfélbarát ügyintézés, partneri kapcsolat a pályázatkezelésben – Az Új Széchenyi Terv pályázatok tanulságai Biró.
Előadó: LAVOTHA ILDIKÓ High-Care Cosmetics Kft. cégvezetője április 24.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
Piacelemzés - CRM beruházások alakulása
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
SZEMÉLYZETI MARKETING
MÉRÉSI ÉRTÉKELÉSI RENDSZER
Az áttérési költségek hatása a versenyre a távközlési piacokon Lőrincz László július 28.
Franchise a látványpékségek piacán
Szolgáltatásfejlesztés Az értékesítési és marketing osztály feladata Új szolgáltatások kifejlesztése a hagyományos és a versenypiaci tevékenységhez.
Elektronikus bankolás Gyors, hatékony és biztonságos módja a kommunikációnak és az üzleti kapcsolatnak a Bankal. Tranzakciókat a saját irodából vagy otthonról.
Vásárlók, akik jelenleg Oriflame-kozmetikumokat vásárolnak Új vásárlók, akiket érdekelhet a Wellness by Oriflame Hogyan szólítsa meg őket? Beléptetés nyilvános.
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Vodafone Iroda Kelemen Balázs Területi vezető.
Miért kell ösztönözni a fogyasztókat, kereskedőket?
OTP portál e-volúciója: iCRM = ügyfélre szabott kiszolgálás Joós István üzletfejlesztési igazgató.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
A Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program 1.3. A nők munkaerőpiaci részvételének támogatása, a család és a munka összehangolásának segítése november.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Energiahatékonysággal a vállalkozások költségcsökkentéséért Nagy Judit Külkapcsolati munkatárs Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Boltvezetői Jelentkezési lap
Wichern Alapítvány a magyarországi szociális munkáért és ifjúságvédelemért Szenvedélybetegek Alacsonyküszöbű Ellátása Tranzit Szolgálat.
„Ötletből pénzt”.
’ ’Durgá-Vishnu Dévá’’ Társadalom- és Környezettudatos Üzlet- és Vállalkozásfejlesztési Kft. Magyarország, 1011 Budapest, Bem rakpart.
Raiffeisen Energiaszolgáltató Kft. Moha, október. 151 / 8 Természetes megoldások európai színvonalon Energiaültetvények egy lehetséges finanszírozási.
A PIACBEFOLYÁSOLÁS TERVEZÉSE 2. A célkitűzés. 2. A reklámcélok megtervezése.
OTP Pénzügyi Pont KFT február. 1-től létrejött egy új partneri hálózat, mely kizárólag az OTP Bank termékeit közvetíti az ország egész területén.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Vége a vakon navigálásnak!
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Ajánlat, szerződés, számla dokumentumok egységes kezelése
9. tétel.
Karrier.
Az energetikai szakreferensi tevékenység előnyei
Meglévő – megmaradó hálózatnál GÁZ – BESZERZÉSI MEGTAKARÍTÁS
Hatékony kereskedés és marketing az interneten
Partnerség és együttműködés
Előadás másolata:

Távközlési tanácsadás Egy lehetőség a költségcsökkentésre.

Ön, mint a gazdasági életben tevékenykedő cég vezetője, bizonyára rengeteg ajánlatot kap távközlési cégektől, melyek új akciókra, nagy lehetőségekre hívják fel a figyelmét.

Minden megkeresés megtakarítást ígér, de Van-e ideje elolvasni minden apró betűs, csillaggal megjelölt részt? Van-e olyan munkatársa, aki naprakész a távközlés rohanó világában? Szeretne-e Ön ténylegesen megtakarítani?

Cégünk átfogó ismerettel rendelkezik a távközlési cégek áraiban, ajánlataiban. Napi kapcsolatban állunk a jelentősebb hazai távközlési értékesítési és/vagy marketing szervezetével, így Ön több ajánlat közül tud választani.

Az Ön cégének távközlési szokásait megismerve, tájékozódva cége fejlődési elképzeléseiről, javaslatot teszünk: Meglévő távközlési csomagjainak kedvezőbbre váltására. Kisebb fejlesztésekkel, új szolgáltatási csomagokkal miként tud megtakarítást elérni. Adatátviteli eszközeinek hatékony kihasználására rendszertervet készítünk.

Info Piac Önnek csak dönteni kell, az Info rmációt a Piac ról mi hozzuk.

Kapcsolatunk: Szerződésbe foglaljuk a célokat. Ön rendelkezésünkre bocsátja távközlési számláit, konzultációt biztosít a távközlési szokásairól. Elkészítjük ajánlatunkat. A prezentációt követően, a kalkulált megtakarításának egy részéből fedezni tudja tevékenységünk díját. Elégedettsége esetén egy év múlva ismételten elemezzük a távközlési piacot.

INF PIAC 2000 Kft Szeged, Lendvai u. 12 Mobil: (06-20) Fax: (06-62)