Az új címem A magyar fordításhoz kattints a szövegre ! Pour continuer, cliquez sur l'image A folytatáshoz kattints a képre !

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
PASSÉ COMPOSÉ FRANCIA.
Advertisements

Victor Molev 1955-ben Nyizsnyij Novgorodban, Oroszországban született. Építészmérnöki diplomáját 1976-ban megszerezve építészként és színházi festőként.
Victor Molev 1955-ben Nyizsnyij Novgorodban, Oroszországban született. Építészmérnöki diplomáját 1976-ban megszerezve építészként és színházi festőként.
Ciprusi kaland.
PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Szeretem a könyvtáram!.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
4 négyzetes kérdés Készen vagy? B A
Ezúton szeretném meghívni minden kedves barátomat egy 3 napos látogatásra új otthonomba.
ALLIANCE FRANCAISE DE SZEGED A divat franciául Les éléments en italiques doivent rester en français et être expliqués en hongrois Présentation Octobre.
Az Attert Folyó Szerződése Belga-Luxembourgi régiók példamutató projektje Készítette : Patrice Verscheure az « Attert Vízek Háza »Kht felelőse L e contrat.
III. Anyag és energia áthelyeződési folyamatok az óceán-légkör rendszerben A nagy földi légkörzés.
Számitástechnikai alapismeretek
Egy kis gesztus.
Sándor Petőfi.
Készítette: Horváth Viktória Pozsgai Dia Tóth Kata Karlik Ágnes
Alexandre Dumas. Biography Alexandre Dumas est né le 24 juillet 1802 à Viller-Cotterêts, dans l'Aisne. Son père est un général durant la Révolution, et.
Szeretnélek meghívni Téged egy kis grillpartira. Utasítások a következ ő oldalakon…
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Szigetről szigetre 2/B.
Agreement number: FR1-LEO ARIADNE Project ARIADNE, vezérfonal a szociális gazdaságban tevékenykedő menedzsereknek.
PÁRIZS a "szép korszakban" Jean Béraud La Belle Époqe festménysorozata.
Mi is az a világörökség? ..
Ritka látvány a Csendes-óceánon eszem In August 2006, the yacht Maiken is travelling in the south Pacific when they came across a weird sight
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
Hogyan Készítsünk tájleírást
Beethoven: Mondscheinsonate - Moonlight Sonata – „Holdfény” szonáta.
Kolomenskoye egy csodálatos történelmi park. Leny ű göz ő kilátás nyílik a Moszkva- folyóra ben befejezték a teljeskör ű rekonstrukciót. Az újjáépített.
Ergonómia II. (vendégterek) Készítette: Ősz Dániel és Nagy Zsolt
St.Maarten repülőtere. Ezek a fotók a St. Maarten szigetén levő “Princess Juliana Airport”-ról készültek Itt már megtörtént, hogy a gyanútlan strandoló.
Dubai "Egy más világ".
Nem más csak egyszerü logika!
Ce document et les informations qu'il contient sont la propriété de Sagemcom. Ils ne doivent pas être copiés, ni communiqués à un tiers sans l’autorisation.
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
BAHRAIN.
Phong nha barlang vietnám a világ legnagyobb barlangja
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Énekel: Luciano Pavarotti- ‘O Sole mio - Addio fiorito asil.

Új Japán luxusvonat A JR Japán vasút naponta 16.8 millió utast szállít Japánban, és 1688-állomása van. Csaknem dolgozót foglalkoztat, az irodái.
Le plus grand «trou» de la terre est en Russie C’est une mine de diamant sise dans l’est de la Sibérie près de la ville de Mirna. Il a une profondeur.
A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,
Jason francia nyelvleckéje French Lesson 1 - Learn French Fast! Magyar fordítással Forrás: The Corner French Bistro Learn French Fast - French Lessons.
Le cratère le plus gros de la planète Est comme celui de la guerre des étoiles mais lui est réel et il se trouve en Russie !
Un jour, un saint homme demande à Dieu de lui montrer le paradis et l’enfer et Dieu accepte. Il l’emmène d’abord dans une pièce où des gens sont assis.
France-Euro-Express 1. Leçon 5.. Traduisez Nem szeretem az almát, kenyeret akarok! Je n’aime pas la pomme, je veux du pain. Sok húst esztek? Vous mangez.
2005. SZEPTEMBER 14. KIRÁNDULÁS. Tájékoztató a díszletek megtekintéséhez. Z.
Lanzarote / Wizz Air.
India legdrágább vonata a
Zene: Voulez-Vous danser Madame?
Víctor Molev.
Hajdan a Titanic volt a világ legnagyobb személyszállító hajója
Víctor Molev.
Víctor Molev.
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
Víctor Molev.
Víctor Molev.
Munkatársaink Pom potom….
A világ legszebb tengerpartjai
a hét verse Guillaume Apollinaire: Le pont Mirabeau gonda zita
Víctor Molev.
Víctor Molev.
Víctor Molev.
Víctor Molev.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Előadás másolata:

Az új címem A magyar fordításhoz kattints a szövegre ! Pour continuer, cliquez sur l'image A folytatáshoz kattints a képre !

Je pensais aller en camping l'été prochain, Mais je vais plutôt profiter du bateau que je viens d'acheter. Azt gondoltam, kempingezni megyek jövő nyáron, Ezért vettem egy hajót, hogy élvezhessem a kényelmet.

Tropical Paradise Island : concept de yacht à thème de luxe A hajó neve: Tropical Paradise Island, magyarul Trópusi Pardicsom Sziget: jaht kategória luxus változat

C’est les vacances ! Partez en croisière sur une île tropicale flottante. La société anglaise Yacht Island design propose un nouveau concept de yacht à thème de luxe. Baptisé « Tropical Paradise Island », ce concept de bateau de croisière offre à son luxueux propriétaire une expérience de navigation sur une île tropicale. Ez aztán a vakáció! Vegyünk egy úszó trópusi szigetet egy hajón. A Yacht Island Design angol cég egy új koncepciót kínál a luxus yacht témában. A "Tropical Island Paradise" nevű hajó saját luxus hajózási élményt nyújt egy úszó trópusi szigeten.

Yacht Island Design propose, à travers cette étude de style, de récréer à bord d’un navire privé, l’environnement d’une île tropicale paradisiaque avec son volcan et sa cascade se déversant dans le lagon faisant office de piscine. Yacht Island Design tervei alapján, saját hajóm fedélzetén a környezet egy paradicsomi trópusi sziget mintájára lett kialakítva vulkánnal és vízesés ömlik a lagúna aljára egy medencébe.

Le bateau construit en acier mesure 90 mètres de long et sa vitesse max est de 15 noeuds. La poupe du navire s’ouvre pour donner accès à une véritable plage privée/base de loisirs flottante avec transats, jet skis et petit zodiac. A hajótest acélból készült, 90 méter hosszú, és a maximális sebessége 15 csomó. A hajó fara lenyílik, és hozzáférést biztosít egy privát strandhoz igazi úszó bázissal, nyugágyakkal, jet-skikkel és a rovarok ellen védőhálóval.

Oui !!! Une île entière construite sur un beau yacht. Créé par les concepteurs britanniques de “Designs Island Yacht Company” Le design comme vous pouvez voir est inspiré par les îles tropicales : des cabanes, des palmiers, une piscine et pour couronner le tout, un volcan qui, c’est sûr... ne devrait pas entrer en éruption. Comme il s'agit d'un yacht, il est équipé de salles VIP, d’un gymnase, de salons, spas et même d’un héliport. Igen! Egy egész szigetet építettek egy gyönyörű jachtra. Brit tervezők készítették, az "Island Yacht Designs Társaság„ A tervezőket, - mint látható, a trópusi szigetek ihlették meg: kunyhók, pálmafák, medence és a tetejére egy vulkán, ami biztos,...hogy nem tör ki. Mivel ez egy jacht, fel van szerelve VIP szobákkal,edzőteremmel, társalgókal, gyógyfürdővel és még egy helikopterrel is.

Le pont arrière accueille une piste d’atterrissage pour hélicoptères permettant aux invités VIP de venir passer quelques jours sur le bateau. A hátsó fedélzet ad otthont a helikopternek az érkező VIP vendégek számára, hogy eltölthessenek néhány napot a hajón.

Le pont principal est une piscine avec bar, cabanons et vue sur le volcan artificiel qui cache la cheminée du bateau. A fő fedélzeten egy medence van bárral, kunyhókkal, gyönyörű kilátással, és egy mesterséges pöfögő vulkánnal, amely elfedi a hajó kéményét.

Le super yacht sera en mesure d'accueillir jusqu'à 10 clients. Le yacht a une suite de maître située à l'intérieur du volcan. Le balcon donne sur le salon le long du front du bateau à partir de derrière la cascade. A szuper jacht akár 10 vendéget is képes befogadni. A jacht parancsnoki lakosztálya a vulkán belsejében található. A szalonból az első szintre, (a képen látható csigalépcsőn) a vízesés mögötti erkélyre lehet jutni.

Les cabines restantes comprennent quatre suites VIP avec balcon privé et un accès direct aux cabines sur le pont principal. A fedélzeten lévő kabinok közül négy VIP lakosztály saját erkéllyel, ahonnan közvetlenül a fő fedélzetre lehet jutni.

Un certain nombre de cabines A külömböző kabinok és a társalgó

Derrière ces chalets est un espace bar, salon commun et une zone pour les repas. A hajó épületében egy bár, közös társalgó és egy étterem található.

Un certain nombre de cabines nichées parmi les palmiers bordent la grande piscine et offre une vue reposante sur l'océan Kunyhók és a köztük meghúzódó pálmafák veszik körül a nagy úszómedencét és pihentető kilátás nyílik az óceánra.

Vous venez quand vous voulez ! Pour l’instant je suis dans les mers chaudes Gyere, ha akarsz! Most épp a meleg tengereken járok!

N’ ammenez pas tous vos amis nous n’ avons pas pris le grand modèle Erről még ne szólj a barátaidnak, mert még nincs kész a nagy modell

S’ il faut aller vous chercher Ils nous ont laissé ça dans les soutes. Ha kell, elmegyünk érted ! Erre a célra hagyták a hajón ezt a járgányt.