Vezetés? Technika? vezetéstechnika Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
TISZTA FEJJEL A Magyar Rendőrség információs kampánya.
Advertisements

Képzésünkről… dr. Jónás Eszter.
Fancsalszki Éva projektmenedzser TÁMOP-2.4.3/A-09/ Június 07.
E-SKILLS (DIGITÁLIS ÍRÁSTUDÁS) AZ ÉRDEKKÉPVISELETI MUNKÁBAN A STRATOSZ SZÁMÁRA KIDOLGOZOTT VÁLTOZAT Készült a MAT támogatásával, az FSZH közreműködésével.
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
VEZETÉKNÉV KERESZTNÉV | A KOM-PASSZ program ismertetése „KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program GEBAUER FERENC MFPI, március 7.
Aon – tények és számok Az Aon világ legnagyobb
A Vállalkozásfejlesztési munkacsoport
Mit tanítsunk? Változó szakmai kompetenciák, változó szakmai elvárások…. Magyarországi Szociális Szakemberek Képzéséért Egyesület ISKOLASZÖVETSÉG 2012.
TÁMOP Nagyrendezvény. Az ifjúságsegít ő esetmenedzser létrejötte – case Manager.
Moduláris rendszerű vezetőképzés profiknak
Szemléletformálás és minőség kulcsa: a K É P Z É S Móri TDM Konferencia november 10.
QUALIFORUM - NYERGES ATTILA GYORSJELENTÉS A GÉMOSZ ANKÉTRÓL (ROAD-SHOW A KÉPZÉSRŐL) május 26. Galyatető.
Medvéné Dr. Szabad Katalin Dr. Zimányi Krisztina
Szakmai előkészítő képzési modul a Jugendaufbauwerk Szakképző Intézményben a 2004/2005 évben.
ECDL ELEKTRONIKUS HITELESSÉG, ELEKTRONIKUS ALÁÍRÁS MODUL
Media Smart Digitális Világ 1. MediaSmart Hungary Oktatás Közhasznú Nonprofit Kft.
Rezidensi program Oktató-Mentor-Osztályfőnök Szemszögéből
TÁMOP C-09/ „Kitárt karok” szeptember február 29. „Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé.
A pánikbetegség kezelése
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
GYAKORLAT-ORIENTÁLT KURZUSOK/ TANANYAG-TARTALMAK A SZOCIÁLIS MUNKÁS ÉS SZOCIÁLPOLITIKUS KÉPZÉSBEN ( a jelenlegiek, ill. az 544c projekt ez irányú fejlesztései)
Ajánlat - Projektmenedzsment oktatási rendszer Audi HungariaMotor Kft. Audi Akademie HungariaKft. Projektmanagement Audi Hungaria.
Hogyan segítik a tanításkísérő szemináriumok az összefüggő egyéni szakmai gyakorlatot? ELTE PPK N. Kollár Katalin
A sikeres tréning jellemzői A képzés szükségessége  gazdasági igények  piaci viszonyok  a munkakör is más lesz  vezetői, munkatársi elvárások.
ISKOLAI MENTOR SZAKIRÁNYÚ TOVÁBBKÉPZÉSI SZAK
A kompetencia alapú szakképzés sajátosságai
Rendészeti vezető-kiválasztás
Munkaasszisztensi tevékenységek Regionális Szociális Forrásközpont Nonprofit Kft. ___________________________ Integrált Foglalkoztatást Segítő Szolgálat.
Falus Iván 7. Nevelésügyi Kongresszus Budapest Augusztus 26.
Szervezeti viselkedés Bevezetés
2008. március 12. A FIATAL GÉPJÁRMŰVEZETŐK OKTATÁSÁNAK FELÜLVIZSGÁLATA Különös tekintettel a többszintű képzésre Kedves Miklós tudományos segédmunkatárs.
„Erős Pillérek – Javuló Közlekedésbiztonság”
Az emberi tényező a közlekedésbiztonságban előadó: dr. Sárdi Erika, elnök.
SÉRÜLÉKENY BIZTONSÁG Közlekedéstudomány a közlekedésbiztonság szolgálatában „KÖZLEKEDÉSI SÉRÜLÉSEK” KONFERENCIA Budapest, szeptember 26. Előadó :
„Közös ügyünk a biztonságos vasúti átjáró” Konferencia Bükfürdő, június KTE Vas Megyei Területi és Soproni Városi Szervezet KTE Közlekedésbiztonsági.
EURÓPAI TANÁCSADÓK SZÖVETSÉGE (ETSZ), European Consultants Unit (ECU)
Velünk egy jobb világért! Fő támogató: Partner: Andersen Munkaerő-piaci Támogató és Képzési Program 11 Lukács András vezető „Esély a munkára – Civil együttműködés.
A tehergépjárművek ellenőrzésének gyakorlati tapasztalatai
A KTI az EU és a hazai közlekedéspolitika irányelveit követve a fenntartható fejlődés szempontjait figyelembe véve folyamatosan fejlődő,
TÁMOP /A Tanulás, képzés, önfejlesztés Az elmúlt időszak fejlődési üteme, amely az élet minden területét jellemzi, elengedhetetlenné.
Kulturális tevékenységet folytató civil szervezetek képzése a Dél-dunántúli régióban AZ ÉLETHOSSZIG TARTÓ TANULÁS NÉPSZERŰSÍTÉSE - AZ EU ELVÁRÁSOK MEGISMERÉSE.
„Talpraállástól az intézményesülésig” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei civil szervezetek komplex szervezetfejlesztése (TÁMOP / ) Vágvölgyi.
AGRÁRMÉRNÖKI SZAK (MSc.) NYME Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
„KOM-PASSZ” pályaválasztást segítő program
Az emberi tényező a közúti közlekedés biztonság alapja. A közúti forgalomban részt vevő személy a legfontosabb ‒ és egyben a leggyengébb ‒ láncszem a.
Dr. SEDIVINÉ BALASSA ILDIKÓ SZÁMALK OKTATÁSI ÉS INFORMATIKAI ZRT. KORSZERŰ STRUKTÚRA ÉS TARTALOM, INNOVATÍV MÓDSZEREK A FELSŐFOKÚ SZAKKÉPZÉSBEN Szolnok,
SZIMULÁCIÓ A BIZTONSÁGÉRT
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
„Erős pillérek – Javuló közlekedésbiztonság” Budapest, október 20. Horváth Zsolt Csaba elnök Az NKH szerepe a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogramban.
KÖBE. Ahol a balesetmegelőzés is KÖTELEZŐ. Tudatos Vezetők Klubja.
KONSZENZUS BUDAPEST KONSZENZUS BUDAPEST „ BÉKE AZ AKÁCFÁK ALATT” Mediáció a közösségi és távoltartási konfliktusok kezelésében EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNER: NÓGRÁD.
MEDIÁTOROK GYAKORLATORIENTÁLT KÉPZÉSE
Az IKT fejlesztési folyamat- szaktanácsadó felkészítése a digitális kompetencia-fejlesztés támogatására Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
„ÚT A JÖVŐBE” „EGY HULLÁMHOSSZON” Projektzáró rendezvény.
Az önismeret fontossága a szenvedélybetegek gyógyítása területén
Molnár Attila Károly H9QG5B HATÓSÁGI JELLEGŰ KÉPZÉSEK A gépjárművezető-képzés.
Berta Tamás, k özpontvezető Tóth Viktória, projektkoordinátor Közlekedésbiztonsági Központ KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft. A közlekedési.
Gépgyártástechnológus technikus modulrendszerű képzésének BEMUTATÁSA Gépipari, Közlekedési Szakközép- és Szakiskola Jendrassik György Tagintézmény SZOLNOK.
VÁLLALKOZÓI KOMPETENCIA-FEJLESZTÉS ALPROGRAM ELÉRT EREDMÉNYEI TÁMOP F-14/1/KONV Gazdaságtudományi Kar, 1c alprogram Projektzáró rendezvény,
Budapest, március 24. A húsvéti ünnepi időszak rendőri feladatai Óberling József r. ezredes rendőrségi főtanácsos ORFK Közlekedésrendészeti Főosztály.
A pályaorientációs konzultáció. A pályaorientáció fogalma: A pályaorientáció egy olyan folyamat, amely az igénybevevő egyéni igényeinek figyelembevételével.
Összevont munkaközösség vezetői és igazgatótanácsi értekezlet
Hogyan készüljek fel egy nehéz tárgyalásra?
Hungarian Testing Board
Szociális kompetencia
SZERETETTEL KÖSZÖNTJÜK „ Az intézményi felelősök felkészítése a Szakképzési Minőségbiztosítási Keretrendszer (SZMBK) követelményeinek figyelembevételével,
PROJEKTMÓDSZER Tratnyek Magdolna PhD
LEHETŐSÉGEK AZ ISKOLAI KERÉKPÁROS KÖZLEKEDÉSRE NEVELÉSBEN
Előadás másolata:

Vezetés? Technika? vezetéstechnika Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

„ A tapasztalat olyasvalami, amihez közvetlenül azután jut az ember, hogy szüksége lett volna rá.” Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

Kategóriás képzésVezetéstechnika Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

Cél: Kategóriás képzés Kezdő szinten Szabályosan Önállóan Biztonságosan Vezetéstechnika Reflex vs tudatosság Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

Célcsoport Kezdő vezetők Minden járművezető Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

Területi igények Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu A vezetéstechnikai tréningek célja megtanítani és begyakoroltatni : A veszélyhelyzetek (időbeni) felismerését,

Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu A vezetéstechnikai tréningek célja megtanítani és begyakoroltatni : az alkalmazható vezetési technikákat, a veszélyhelyzetek és hibás cselekvések elkerülésének, és a veszélyhelyzetek leküzdésének módját, a helyes döntést.

Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu Elvárások: SZEMPONTOK HATÉKONYGAZDASÁGOSSZAKSZERŰALKALMAZHATÓ

Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu ELMÉLET SZIMULÁTOROS KÉPZÉS ÖNISMERETI TRÉNING RENDŐRSÉGI TÁJÉKOZTATÓ SZAKMAI TRÉNING VEZETÉS- TECHNIKA KRESZ

Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu Gyakorlat Általános Személygépkocsi Kisteherautó Alacsony sebességűKözepes sebességűNagysebességű Speciális Tehergépkocsi Autóbusz Motorkerékpár Off-road Defenzív Vezetés Bármely Kategória

Eszközök szimulátortanpálya Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu

Összefoglalás: A vezetéstechnikai tréning nem ad minden vészhelyzetre megoldást, de a leggyakrabban alkalmazható sémákat bemutatja. A gyakorlás eredményeként a tréningen résztvevő gépjárművezető olyan készséget szerez, hogy ezzel a közlekedésben nagy valószínűséggel képes lesz saját hibaforrásainak minimalizálására, vagy teljes kizárására. A mások hibája által okozott veszélyhelyzetekben az ismeretei és felkészültsége alapján képes lehet ennek a leküzdésére is. Az általunk biztosított modulrendszer lényege, hogy a megrendelő szabadon választhat saját igényei szerint a modulok közül.. Driving Camp Hungarywww.drivingcamp.hu