Bemutatkozás Név: Ferenci Richárd Foglalkozásom: 1985-től Atomerőműben gépész Kapcsolatom az idegenforgalommal: 1995. Hoztam az első vendéget Paksra. 1997.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kaposvár.
Advertisements

ÚMFT Gazdaságfejlesztési programok sajtóbeszélgetés július 9., Budapest Burány Sándor, államtitkár Kocsis Magdolna, IH vezető GfP sajtóbeszélgetés.
Javaslat az egészségnap lebonyolítására és előzetes költségvetésére Kiss Béla alelnök.
A helyi termékek szerepe a gazdaságfejlesztésben TAPASZTALATOK, PÉLDÁK, A FEJLŐDÉS LEHETSÉGES IRÁNYAI.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
VIRTUS KULTURÁLIS EGYESÜLET Általános tájékoztató.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
„A megye szerepe a parlagfű elleni mozgalomban” Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat által kezdeményezett Megyei Parlagfű-mentesítési.
Ma –mintegy erdélyi magyar számára vált lehetségessé az internetes kommunikáció –160 hozzáférési pontból álló hálózat –közvetlen kapcsolat jöhet.
Sárvári Oltalmazó Kezek Egyesület
Zalai Falvakért Egyesület Zala Megyei Önkéntes Centrum.
Privát banki szolgáltatások és befektetések a Citibanktól.
Pannon Helyi Termék Klaszter. A Pannon Helyi Termék Klasztert október 3-án hozta létre 13, a Nyugat-Dunántúli Régióban működő szervezet, közel egy.
Add tovább! Fiatalokkal a települési közösségekért! – országos mozgalom A fiatalok részvételének fokozása a közjóért!
Támop / Vas Megyei Önkéntes Centrum Központban az önkéntesség március1.
1 Vállalkozónők lehetőségei a civil szférában Előadó: Elekes Zsuzsa Civil Szervezetek Regionális Szövetség, elnök.
2005. november 18. Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület Tevékenységi Prezentáció VIDÉKFEJLESZTÉSI FÓRUM Jászfényszaru Molnár Katalin elnök.
Filep Éva, a "Kárpátalja Völgyeiben és Hegyein" 
Zalai Borút Egyesület. Borutak Magyarországon •Villány-Siklós borút Egyesület (1994) •Balatoni Borutak szövetsége (2003) •Magyar Borutak szövetsége (2003)
Szektorok közötti együttműködés tapasztalatai a kerékpáros érdekképviseletben Csikai Mária Nyíregyháza, május 27. A program.
Zalai Falvakért Egyesület Zala megyei Önkéntes Centrum.
Tájékoztató a települési túraútvonalak létrehozásával kapcsolatos tapasztalatokról Márta Attila.
. Tölts 17 napot Magyarországon, járd körül nagy- és kisvárosait, ismerd meg múltunkat és járulj hozzá a jövő építéséhez! Mindehhez nem kell mást tenned,
Megnevezés Összeg M FtVárható beérkezés Ziltrend Co. SRL nov Lejárt követelések csökkentése - biztosítós ügyletekből.
FSZK Nonprofit Kft. ügyvezető
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
A Kiválóság Útja ‪ „Ha kis változást akarsz elérni, változtass a cselekedeteiden, ha ugrásszerű változásra vágysz, változtass a paradigmáidon!” ‪ /Stephen.
Az adománygyűjtés kezdeti lépései a Magyar Természetvédők Szövetségénél Ladányi-Benedikt Ildikó kommunikációs munkatárs szeptember 20.
A Z IKCS TEVÉKENYSÉGE TÁMOP integrÁLOM Kovácsné Borbély Zsuzsa.
A z LHH program aktuális kérdései Kullmann Ádám, LHH Fejlesztési Programiroda Szentendre, május 27.
Hogy tennéd még vonzóbbá a Dél-Dunántúlt?
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Budapest, február 17. Ritkák, de nem kevesek - avagy sok ritka sokra megy,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben’’ XIV. Országos.
Zalai Borút Egyesület. Borutak Magyarországon Villány-Siklós borút Egyesület (1994) Balatoni Borutak szövetsége (2003) Magyar Borutak szövetsége (2003)
TISZK-ek Miért kellettek, és miért kellenek? Múlt, jelen, jövő Mártonfi György Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Marcali, május 18.
A Deák Ferenc Megyei és Városi Könyvtár - mint fogadó intézmény -
A Dobbantó program Az előrelépés lehetősége diákoknak, szakiskoláknak Regionális tájékoztató napok szeptember 3-12.
Jól látható, hogy a vendéglátás-idegenforgalom, és a mezőgazdasági szakmacsoportok a legelérhetőbbek, illetve legkeresettebbek. Ezeket a gépészet és a.
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
„KIÚT” TÉRSÉGFEJLESZTÉSI EGYESÜLET 4625 ZÁHONY, ADY ENDRE ÚT 37/B. TEL: MOBIL: FAX:
Zsámbéki-medence Idegenforgalmi Egyesület
Tananyagfejlesztési munkacsoport Tevékenységünket októberében kezdtük. Feladatunk: Olyan tananyagok elkészíttetése pályázat útján, amely önálló.
Az együttgondolkodás ereje A horizontális tanulás szerepe az intézményfejlesztésben Arató Ferenc, PTE BTK Nevelés- és Oktatáselméleti Tanszék Barcs,
SZTT tevékenységének bemutatása
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
Prof. Dr. Hanusz Árpád Egyetemi tanár
HEF OP / A SAJÁTOS NEVELÉSI IGÉNYŰ TANULÓK EGYÜTTNEVELÉSE
A „NYÍLÓ ABLAKOK” című projekt bemutatása KOVÁCS ÁRPÁDNÉ
Biztos Kezdet Gyerekházak
Nagy Gábor Mosonmagyaróvári VSE Elnök, edző. A kezdetek Az egyesület 1993-ban alakult, baráti társaság által 1999: megérett az igény a versenyszerű evezés.
INNO-REÁL Szövetség Civil Ágazati-szakmai Stratégiai Terv május 21.
A hálózati együttműködés lehetőségei és keretei. hálózat  „Minden olyan rendszer felfogható hálózatnak, amely egymástól elkülönült elemekből áll, és.
Beszámoló ELFT Békés Megyei Csoport 2007–2011. Beszámoló 2007–2011 Taglétszám Jelenleg 14 tag  Létszám lassan csökken  Nőni fog a nyugdíjasok száma.
A magyar-szerb Szomszédsági (interreg) program első kiírásának tapasztalatai egy megvalósult projekt tükrében Ricz András Regionális Tudományi Társaság,
PROJEKTNYITÓ május 18. MÓRA FERENC ÁLTALÁNOS ISKOLA 4400 Nyíregyháza, Fazekas János tér 8. TÁMOP / Referencia-intézmények országos.
EGER TÉRSÉGE FEJLESZTÉSI EGYESÜLET „Területfejlesztés civil szemmel” Előadó: Pozsikné Hidvégi Éva, elnök.
ADNI ÉS KAPNI A TEHETSÉGSEGÍTŐ TANÁCSOK MŰKÖDÉSÉNEK TAPASZTALATAI Kormos Dénes Kárpát – medencei Tehetségsegítő Tanácsok Kollégiumának elnöke CSÍKSZEREDA.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
EVS – Európai Önkéntes Szolgálat Szepesi Judit. Téma Mi az az EVS ? Hogyan lehetsz EVS önkéntes? Tájékozódj! Találj egy küldő szervezetet! Találj egy.
Rendezvényszervezési technikák Mozgássérültek Budapesti Egyesülete október 5. Lurdy Ház.
Családoknak szóló, helyi szemléletformáló programok támogatása „Tehetséges vagyok a családom támogat” NTP-CSSZP-M –
A Magyar Hidrológiai Társaság Soproni Területi Szervezetének munkája (2007)
VÁLTOZÓ KÖNYVTÁR A VÁLTOZÓ VILÁGBAN „Megőriztük a régit, s megújultunk az időben, ahogy kell.” Csukás István.
Helyi Fejlesztési Stratégia intézkedéseinek bemutatása
Ahogy én látom a helyi turizmust Radics Vendégház Máza
ELFT Békés Megyei Csoport 2011–2016
"INFORMÁCIÓVÉDELEM MENEDZSELÉSE" IX. SZAKMAI FÓRUM
MINŐSÍTETT TEHETSÉGGONDOZÓ MŰHELY PÁLYÁZAT
A BIIRSZ tegnap, ma és holnap;
Urbánné Malomsoki Mónika
Előadás másolata:

Bemutatkozás Név: Ferenci Richárd Foglalkozásom: 1985-től Atomerőműben gépész Kapcsolatom az idegenforgalommal: Hoztam az első vendéget Paksra Duna-Sió-Sárvíz Kistérségi TE Paksi Turizmusért Egyesület azóta az egyesület elnöke

Mi a PATUR? 1. Paksi Turizmusért Egyesület augusztusban lett bejegyezve Tevékenysége: Idegenforgalom fejlesztése Taglétszáma: - 12 fő rendes tag - 97 fő pártoló tag

Mi a PATUR ? 2. Programcsomagunk: -Atomerőmű meglátogatása -Pakson: Hajózás, Makovecz Templom -Szekszárd: Babits ház, Gemenc között 1 6 csoport jelentkezett be és ebből 13 csoport vette meg a csomagunkat.

Mi a PATUR ? ban fejlődésünk megszakadt a környezetünkben történt üzemzavar miatt Kitörési pontnak azt határoztuk el, hogy a küldő területen élő személyekkel, minél személyesebb kommunikáció t alakítunk ki.

Mi a PATUR ? 4. -Tagozatok at hoztunk létre, hogy a küldő és a fogadó területen az azonos érdeklődési körű személyek megtalálják egymást. -Tagozataink: bor, vízi, lipid, íjász, hag yományőrző

Mi a PATUR ? 5. Marketing kommunikációnkat a következőkkel segítjük elő! - ATOMTUSA országos szintű szellemi vetélkedő a középiskolások számára - Pályázat kiírás a a transzferálás költségek csökkentésére

Mi a PATUR ? 6. PATUR szakmai fejlődését, előre lépését a PATUR Baráti kör megszervezésével gondoljuk! Mottó: „Ki mást becsül, magát becsüli”

Mi az a PATUR Baráti Kör? Olyan személyekből álló szellemi műhely, ahol a kör tagjai megosztják egymás tapasztalatait, amelyet az idegenforgalom, rendezvényszervezés, érdekvédelem, civil szféra területén szereztek.

Mi az a PATUR Baráti Kör? Informális országos civil kerekasztal A Kört a PATUR fogja össze és támogatja a működését. Minden kistérségből egy személyt szeretnénk felkérni, hogy legyen a Baráti Kör tagja. Nem civil szervezeteket kívánunk összefogni!

Ki lehet a tagja? A tag az lehet, aki igent mond a hívásunkra Civil múlttal is rendelkezik Legalább egy nagyobb rendezvény megszervezésében részt vett. Szereti még az embereket Nincs tagdíj

Mi a PATUR BARÁTI KÖR?

Mi a PATUR Baráti Kör célja? Együttgondolkodás Kapcsolati tőke növelése Érdekvédelem Nemzeti szintű programcsomagok kidolgozása Országos találkozó megszervezése

Hogyan szeretnénk ezt elérni? A tagok közötti könnyű egyszerű kommunikáció A jó ötletek támogatása Nem alakítunk ki beosztásokat A szellemi műhely komfortossá tételével

Hogyan szeretnénk ezt elérni? A tagok közötti könnyű egyszerű kommunikáció A jó ötletek támogatása Nem alakítunk ki beosztásokat A szellemi műhely komfortossá tételével

Játék! Csapatépítő játékot indítunk be! Vedd körül magad Barátokkal! Lényege az, hogy azok a tagjaink között kisorsolunk Ft-t, akit olyan kistérségek veszik körül, ahonnan van tagunk.

PATUR BARÁTI KÖR Köszönöm figyelmüket!