6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kormányszóvivői tájékoztató NYUGDÍJ-INTÉZKEDÉSEK 2006.
Advertisements

The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Ayura Herbal Kompenzációs Terv Te társulsz a programba, vásárolsz minimum 2 db palack Ayurát. 1 db palack = 10 Pontérték ( Nettó Ft. ) SZ TE 20.
ÜDVÖZÖL a.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
ACN - Áttekintés Érvényes január 1-től MAGYARORSZÁG.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje A fazekas műhely példája és más egyszerű példák a vállalat modellezésére, rendszermátrix számításokra.
Termékszerkezet-elemzés
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A Life Wave értékesítési terve
SFI – Affiliate marketing "Strong Future International."
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
1 $1 $ CC 32 $. 62,5 % Lojalitás bónusz 5%5% Értékesítői jutalék 1 $1 $ CC 32 $
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Pénzügyi és Egészségügyi Járvány Testi és Pénzügyi Egészség.
Pénz és Egység „vadászat” 3 családtag nevén történő befizetés 2 db Ft 1 db Ft összesen: Ft A JOG-ok kézi elhelyezése!
Marketing terv.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Tahitian Noni International
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
Marketingterv bemutató
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Mitől Hibrid? A hagyományos Bináris rendszerekben nem érdeke a szponzoroknak az erősebb forgalmú ágaikon lévő csoportjaik szponzorálása! Mivel csak a gyengébb.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű változat az irányadó.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével jutalmazhatunk meg Téged. Az első lépés egyszerű: elérni a Bronz szintet És segíteni másoknak, hogy Ők is ezt tegyék. Ha meg tudod tenni ezt az egyszerű lépést, sikeres leszel.

GYORS INDULÁSI BÓNUSZOK A gyors indulási bónuszok kiválóak arra, hogy gyorsan szerezhess jövedelmet. Minden alkalommal, amikor csatlakoztatsz valakit Kezdő vagy Haladó csomaggal, jogosult vagy utána gyors indulási bónuszra. Nincs korlátozva hány személyt csatlakoztatsz. Minden Kezdő csomagos (100 SV) Után keresel 10$-t (2.200 Ft). Minden Haladó csomagos (100 SV) Után keresel 50$-t ( Ft).

CSAPATÉPÍTÉSI JUTALÉK A Talk Fusion kompenzációs tervének legalapvetőbb eleme Ez a példa mutatja, hogy amikor Képződik 100 SV a bal oldalon és 100 SV a jobb oldalon, akkor kiforog Neked 1 ciklusod és keresel 25 $-t (5.500 Ft).

BRONZ SZINTRE HOZÓ BÓNUSZ Amikor a 2 személyesen csatlakoztatott munkatársadnak segítesz elérni a Bronz szintet oly módon, hogy ők is csatlakoztatnak 2 személyt, egyiket a jobb, másikat a bal oldalukra, megjutalmaz téged a cég egyszeri 150 $ ( Ft) Bronz Szintre Hozó Bónusszal.

MEGA MATCHING BÓNUSZ A Talk Fusion egyedülálló módon megalkotta az úgynevezett Mega Matching Bónusz programot. Ez lehetővé teszi, hogy az általad személyesen szponzorált munkatársaid mindenkori csapatépítésből származó jutalékai után a 10%-át Te is megkapd, kifizetési korlátozás nélkül.

ELŐMENETELI BÓNUSZ A Talk Fusion megjutalmazza a Te személyes előrehaladásod, karriered. Az előmeneteli bónusz egy egyszeri jutalék, mellyel akkor jutalmaz a cég, ha elértél egy adott minősülési, karrier szintet. A kifizetésnek feltétele, hogy ezt a szintet minimum 2 hétig meg is kell tartanod. Gyémánt - 1,000 $ ( Ft) Dupla Gyémánt - 2,000 $ ( Ft) Tripla Gyémánt - 3,000 $ ( Ft) Gyémánt Elit - 5,000 $ ( Ft)

VEZETŐI POOL JÖVEDELEM Vezetői POOL jövedelemben azok a munkatársak részesülnek, akik elérték a kék gyémánt szintet. Ez a jövedelem 1 % részesedést biztosít a Talk Fusion összes bevételéből, de ez annak maximum 25%-ig kerülhet kifizetésre.

TALK FUSION SZINTEK NE CSAK TERVEZZ, VALÓSÍTSD IS MEG!!!