Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ZENE: Love Me With All Your History Egy asszony kijött a házból, és három, hosszú, fehér szakállú öregembert látott üldögélni az udvaron. Nem ismerte.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Ami a Tiéd.
A HÁROM FA.
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Depresszió helyett Mondj IGEN-t az életre!!! :27.
Készítette: Péterfi Csaba Attila
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Ria Slides Ebben az áruházban a nők kedvükre való férjet vásárolhatnak…
És itt vannak a legjobb képek amik az Interneten forogtak ban.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Nekem Te jelentesz Mindent Nekem, Te vagy a VILÁG
POLITIKA Egy napon egy fontos párt elnöke autóbalesetben meghalt. A lelke – nyilván tévedésből – felszállt a mennybe és szemben találta magát Szent Péterrel...
Advent 4. vasárnapja Advent két szálon fut: várakozunk a Messiás születésének a minden évben való megünneplésére, és próbálunk felkészülni a lelkünkben.
A 95-éves Don Juan eldönti, hogy megnősül és felesé- gül veszi a 25-éves Annát.
Fehér orgonák és BalzacMargotuy "... a szerelem egyik legfőbb erénye az, hogy szerénnyé, sőt félénkké teszi az embert."Margotuy.
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
Éppen a WC-n ültem, hogy sürgős dolgomat intézzem, amikor...
Férfivá és nővé teremtve
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
Béla gondolatai a házasságról
Halottak napjára….
( Bokrétás András) 7 mp.-ként automatikus váltás.
A nagy tévedés……..
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
Csokonai Vitéz Mihály Dorottya.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nö golfozott, amikor a golflabda begurult az erdöbe és ott elveszett. Bement az erdöbe, de a labda helyett egy.
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
A látomás Egy csaj története.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Élet vagy halál Egy csaj története.
A sütemény.
A saját kereszted Egyszer egy férfinél a pohár betelt és így imádkozott Jézushoz: „Nem bírom tovább! A keresztem túl nehéz, Uram, elfáradtam! Kérlek hadd.
A teáscsésze Egy házaspár elment vásárolni, hogy vegyenek valamit közelgő házassági évfordulójuk alkalmára. Mindketten szerették az antik tárgyakat, kerámiákat,
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Névnapodra Szeretettel!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
B é k a m e s e PéPéeS Volt egyszer egy férfi, aki nem volt megelégedve 50cm hosszú nemi szerszámának méretével. Miután nem tudott.
EGY FELESÉG VALLOMÁSAI
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
A vízhordó története.
Tizenegy ember lógott egy helikopter kötelén, tíz férfi és egy nő.
Jedlik Ányos igaz története Jedlik Ányos István ( )
Életige 2007 Május.
Elég.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Lehet-e a 21. században családi szerepekről beszélni?
ÁLMODJ Kapcsold be a hangszórót és dőlj hátra! Ne klikkelj! 
All we love, we left behind
A vízhordó története.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Kis történet kedves embereknek!.
egy ici-picikét (Bokrétás András) Ha az alkoholizmusnak van határa, akkor én kettős állampolgár vagyok.
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
A csodálatos Az érzéki Az Anya A szerető.
A Nök 10 %-a került szerelmi kapcsolatba az elsö alkalommmal.
Zsolt 2. Miért dühöngenek a nemzetek, terveznek hiúságokat a népek? Fölkelnek a föld királyai, egybegyűlnek mind a fejedelmek az Úr ellen, s az ő Fölkentje.
Kaszás Attila:{A Padlás}Fényév Távolság
Neked nem szabad sokat dolgozni.... …hanem egyszerüen csak heverészni.
Wiesbaden, Mainz és Limburg városokban röviddel ezelőtt férj-szaküzletek nyíltak, melyekben az asszonyok kiválaszthatják a megfelelő férjet maguknak.
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Ami a Tiéd.
Előadás másolata:

Egy hatvanas éveiben lév ő házaspár éppen házasságkötésük 35-ik évfordulóját ünnepelte egy kicsi, hangulatos vendégl ő ben. Hirtelen egy pici, csinos tündér jelent meg az asztaluknál, és igy szólt hozzájuk: „Mivel egy ilyen különleges, egymást mindig szerető házaspár igen ritka a mai világban, én teljesitem mindkettőtök egy-egy kivánságát."

Oh, én egy világkörüli utazásra szeretnék menni az én drága férjemmel. A férj pár pillanatig gondolkodott, majd igy szólt: A tündér suhintott egyet a varázspálcájával, és két luxushajóra szóló jegy feküdt az asztalukon.

„Hát ez igazán romantikus, de ez egy olyan pillanat, ami sohasem tér vissza. Ezért sajnálom drágám, de én azt kivánom, hogy a feleségem legyen 30 évvel fiatalabb, mint én vagyok."

A feleség és a tündér is egy kicsit kellemetlenül meglepettnek látszott, de a kivánság az kivánság...

Igy a tündér suhintott a varázspálcájával és láss csodát: a férj 92 évessé öregedett. Tanulság: Azoknak a senkiházi férfiaknak akik nem képesek semmiért hálásnak lenni nem szabadna elfelejteniök, hogy a tündérek még a mesékben is mindig nők.