Logos-Hungary Keresztény Főiskola Orientációján ! 2010.Szeptember 4. BA Bibliatudomány szak évnyitója KöszöntőBemutatkozás Aktuális dolgaink Regisztráció.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Advertisements

TTK 2008 akkreditációs tájékoztató Jedlik Oktatási Stúdió.
E-learning alapú távoktatás tapasztalatai a Széchenyi István Egyetemen
Kossuth Lajos Kéttannyelvű Fővárosi Gyakorló Műszaki Szakközépiskola
Szakmatanulás érettségi után a Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központban (BeTISZK) 1073 Budapest Dohány utca 65.
MULTIMÉDIA és ELEKTRONIKUS TANULÁS I. (Oktatástechnológia) 4. konferencia.
Szakdolgozat leadásával kapcsolatos tudnivalók Suri József gyakorlatszervező.
Miért Közigazgatás? Felvételi tájékoztató Miért?  Ezáltal képes leszel változtatni a saját közösségeden!  Képes leszel arra mint köztisztvisel.
Lelkigondozás Dr.Veres Sándor 1.
E URÓPAI P EDAGÓGIAI IKT J OGOSÍTVÁNY EPICT tanfolyam a Calibrate projektben Kárpáti
V. ETR konferencia április Fogalomrendszer: ETR & ETN Kodácsy Tamás etn at kodasoft.hu.
Előadássorozat a Független Pedagógiai Intézetben fupi.hu Az internet: miért, hogyan? 6 / 10. Csada Péter Csada Bt. cspc.hu.
A NEPTUN.NET (a hallgatói felület) KEZELÉSE
Fekete Zsombor ÉMRTK Távháló Workshop 2001 szeptember 21.
ETR Bevezető DEXTER Informatikai kft.. DEXTER Informatikai Kft Tartalom:  Mi az ETR  Az ETR célja  ETR történelem  ETR modulok  ETR hozzáférések.
Berzsenyi Dániel F ő iskola Regionális Fels ő oktatási Forrásközpont Épült: november november 06.
Az Óbudai Egyetem Könyvtárának bemutatója lib.uni-obuda.hu 2011.szeptember.
MŰSZAKI KOMMUNIKÁCIÓ.
A GÉPELEMEK, GÉPSZERKEZETEK II. TÁRGY ÁLTALÁNOS JELLMZÉSE
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
Tájékoztató Tájékoztató a BA/BSc képzésekben résztvevő hallgatóknak a szakirány választás, a tanári mesterképzésbe való belépés feltételeiről és lehetőségeiről.
Ügyfélszolgálatok minőségi fejlesztése Hallgatói és Oktatói „BAT” ügyfélszolgálat a Nyíregyházi Főiskolán Márföldi Józsefné alprojekt vezető.
Németh Nóra Veronika Debreceni Egyetem
E RASMUS PROGRAM A K ÖZIGAZGATÁS - TUDOMÁNYI K ARON A 2013/2014. TANÉVBEN BÍRÓ GÁBOR ISTVÁN DÉKÁNI HIVATAL, NEMZETKÖZI ÜGYEK.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Alert Pay Personal Starter számla regisztrációs segédlete Másold be ezt a linket a link keresőbe, vagy kattints rá
Levelezés, és a többiek Takács Béla Irodalom Bodnár –Magyari: Az Internet használata I. (Kiskapu) Bodnár –Magyari: Az Internet használata.
E-learning Kovácspál Eszter.
E gységes T anulmányi R endszer ®. A rendszerhez történő hozzáférés  A felhasználói nevet és a jelszót a Tanulmányi Osztály adja  Az ETR Internetes.
Az oklevélmelléklet előállítását segítő helpdesk és honlap Kissné Pap Margit vezető főtanácsos oklevélmelléklet koordinátor.
Bevezetés a pszichológiába
Vezetés és kommunikáció
Keresztény identitás Dr.Veres Sándor. Page  2 KERESZTÉNY IDENTITÁS  A tantárgy: a két-féléves, egymásra épülő tanegység teljesítése komoly önismereti.
ÜZLETI TERVEZÉS levelező hallgatóknak ÖSSZEFOGLALÁS.
1 SZÁMÍTÓGÉP-KEZELŐ (-HASZNÁLÓ) SZAKKÉPESÍTÉS A képzés célja A számítógép-kezelő legyen alkalmas a társadalmi és gazdasági élet különböző területein, az.
2011. ÉVI NÉPSZÁMLÁLÁS ELŐKÉSZÍTÉSE, AKTUÁLIS FELADATOK.
Felvételi tudnivalók Pályaválasztás a es tanévben.
Szakkör címe Tantárgy, évfolyam Tanár neve Tanulmányi intézmény neve Település neve.
Tanulási útmutató Tanulási Útmutató Az Észak-magyarországi Regionális Távoktatási Központ által a TÁVHÁLÓ projektben kifejlesztett e-learning környezethez.
ERASMUS tudnivalók kiutazóknak 2011/12 Mészáros Márta SZE Nemzetközi Projekt Központ.
BABITS MIHÁLY GIMNÁZIUM
Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja.
Ha töröltek,vagy törölted magad,akkor pár napig még visszahozhatod a tagságodat egy „Reaktivate” befizetéssel ! Így tudod AKTÍVÁLNI újra a tagságod egy.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Már havi 10 $ (2000Ft) Befektetéssel indítható A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! Ezt NE hagyd ki ! Gyere.
BA Szakirány-választás Határidő (hétfő) 8 órától (vasárnap) 24 óráig!
A TDK-rendszerének minőségbiztosítása
László Gyula1 Szakmai gyakorlat Szakdolgozat Záróvizsga Tájékoztató a BA III.-IV. évfolyamnak.
Simon Gabriella A papíralapú portfólió
1 „Hogy életünk is fenntartható legyen” FENNTARTHATÓ FEJLŐDÉS Dunaújvárosban Környezetvédelmi témájú internetes vetélkedősorozat A Dunaújvárosi Főiskola.
Bemutatkozás. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd –
ERASMUS Barcelonában.  Angol tárgyak tanítósoknak ( kiejtés, kultúra, irodalom stb. )  Tánc  Zene  Német nyelv  Sport tanítósoknak  Matematika.
Némethné Kárpáti Nóra mb. tanulmányi osztályvezető
Szeretettel köszöntjük a PTE BTK Orientációs Napjain!
Merényi Ádám Takács Attila
Oktatási és tanulmányi kérdések a Gazdaságtudományi Karon
Kommunikáció a felsőoktatásban Rós László PTE BTK, április 14.
A Bologna-folyamat a munkáltatók szempontjából Gerner Péter
.. Juhász István Elérhetőségek Gazdaságtudományi Intézet Közgazdaságtan és Jog Tanszék, B. épület 226. szoba Fogadóórák:Kedd – Szerda18.05.
2008 Mit kell tudnom a tudományos diákköri munkáról? a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Főiskolai Karán.
TÁJÉKOZTATÓ a 2015/16-os tanévi Erasmus+ teendőkről.
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2016/2017 Köszöntjük a I. éves PhD hallgatókat!
1 Általános tudnivalók Balthazár Zsolt főiskolai adjunktus Természettudományi Tanszék Természetismeret és környezetvédelem elmélet és gyakorlat.
Tananyagfejlesztő és távoktató e-learning keretrendszer intézményi szintű működtetése MELLearN, ELTE Az ILIAS alkalmazása.
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2017/2018
Semmelweis Egyetem Doktori Iskola 2017/2018
Rövid ismertető a gyűjteményről és a szolgáltatásokról
Nappali mesterszakjaink
Hiányzó kreditek (30-60) MBA és Számvitel mesterszak
Tanár neve | Kurzus száma
Előadás másolata:

Logos-Hungary Keresztény Főiskola Orientációján ! 2010.Szeptember 4. BA Bibliatudomány szak évnyitója KöszöntőBemutatkozás Aktuális dolgaink Regisztráció THE230 Hermeneutika kurzus Logos-Hungary Alapítvány ©

Logos Orientáció Start Csomag Éves Szerződés az alapítványi Logos-Hungary Keresztény Főiskolával, (Logos-European College & Southern Bible Institute and Seminary) Hallgatók Kézikönyve – így működik a Főiskola, látás és alapelvek… Ebben vannak a játékszabályok - Betartása kötelező! (töltsd le a honlapról és jelezz vissza!) Könyvrendelő a es tanévre Logos-Hungary Alapítvány ©

LOGOS OFFICE SUPPORT IgazgatóBudai Zsolt LEC, LHKF képviselet, engedélyek, felvételi Tanulmányi vezető Budainé Rőczei Erika logos- Minden tantárgyi információ, normál és etanrend, beiratkozás, kurzusok felvétele, engedélyezése, kreditek, élet-akkreditáció, egyéni és tantárgyi kódok LogostitkárKovácsné Boros Ilona Bátran keress bennünket, írj -t, ha sürgős, akkor hívj bennünket a számon. Általános felvilágosítás, Kötelező és ajánlott irodalom, CD-DVD rendelése, Konferenciára, nyitott kurzusra való regisztráció LogostitkárKiss Zoltán Derek Prince könyvek értékesítése, Programszervezés, marketing. Gazdasági vezető Kissné Kati Pénztári befizetések, utalások, oktatási és egyéb pénzügyi információk ArchiválásKovács István Dolgozatok archiválása, beérkezett-e, megfelelő-e LOGOS OFFICE SUPPORT

Általános tudnivalók egy szombati napról… Megérkezés, jelenléti ív, dolgozat leadása, Beiratkozás, TTL, könyvek, jegyzetek átvétele Előadás kb. 18,00-ig (szünetekkel) Kommunikáció a Logos honlapon a Friss infókban ! (kezdőlapnak) TTL - Forma és tartalom, a zsinórmérték tanárnak, hallgatónak Kérdezni a tanárt, személyesen a kurzuson, - ben, telefonon…

Kérdések… A Logos-Ház házirendje…A Logos-Ház házirendje… Osztálytitkár,… tolmácsol és szervezOsztálytitkár,… tolmácsol és szervez Mindig mindent kérdezni, amiben nem vagy biztos: iskolaszervezés, időpont, kurzus, bármi – LogostitkárMindig mindent kérdezni, amiben nem vagy biztos: iskolaszervezés, időpont, kurzus, bármi – Logostitkár Friss infók és Kredit oldal, Etanrend „BELÉPÉS”Friss infók és Kredit oldal, Etanrend „BELÉPÉS” Olvass el mindent a honlapon,…Olvass el mindent a honlapon,…

Friss infók

Logos menetrend a Friss infókban, Egyéb kurzusok felvétele, csak az éves perióduson belül. Amikor az Southern Bible Institute and Seminary és Logos-European College (dékán) felé dolgozunk, nem tudunk kurzusokat menedzselni. Kurzusok felvétele LOGOS éves tanév SBIS,LEC

Kredit oldal

LOGOS OFFICE SUPPORT válasza: foglalkozunk az ügyeddel kis türelmet kérünk. :-) Ha a megfelelő embert kerested, visszaküldjük neked. Egymás között nem közvetítünk, mert elkallódtak így már levelek. Írj t! Megkönnyíted munkánkat, az ügykezelést, ha minden alkalommal a tárgysorba beírod LH számod, a neved és 3-5 szóban milyen ügyben kérsz segítséget!

Kérdések…? Bátran tedd fel kérdéseidet a Logos titkárnak: számon. Vagy: vagy címeken. Jó tanulást kíván a LOGOS CSAPATA !