Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

A futárszolgálat és a webáruház hatékony együttműködési lehetőségei.
Kockázat Olyan eshetőség, amikor tevékenységünk (döntésünk) tényleges eredménye eltér a tervezettől.
Mennyire projekt érett a mai magyar társadalom? 1022 Budapest, Bimbó út 3. Telefon/fax:
Karbantartás- és eszköz menedzsment Maintenance Assistant™ rendszerrel
Intranet portál bemutató
Önkormányzati informatika ASP alapokon
BMBY.expert a mi szaktudásunk. Az Ön vezetése A vezető ingatlanközvetítők a BmBy.expert ©-et választják Önökben megvan a Vezető? Több kontrollal és átlátással.
Data Explorer Kft. Tóth Nándor Ügyvezető.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az informatika szerepe a vállalati kultúra és versenyképesség javításában Dr. Kornai Gábor AAM Tanácsadó.
ÜZLETI TERVEZŐ RENDSZER MÁRKAKERESKEDÉSEK RÉSZÉRE.
Mi az, hogy biztosítási alkusz, az alkusz helye és szerepe - egy nemzetközi alkusz szemszögéből n Az Alkusz szerepe, az alkuszi etika. n A szolgáltatási.
Michael E. Porter Berencsi Balázs GTK – GM ARFWIM
Optimális szervezet Kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám rendszerrel
Törökbálint város környezeti GIS alkalmazásainak megvalósítása
? ? ? ? ? Bíró Judit. „MINI” Mobil Információ, Naprakész Irányítás Bíró Judit.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
GINOP 1. prioritás A vállalkozások versenyképességének javítása
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat A Microsoft nagyvállalati projektmenedzsment megoldása Előadó:Kőnig Tibor
AXAPTA a Diego-ban Rábe Ágnes Diego – ügyvezető igazgató
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia IT biztonság menedzsment a gyakorlatban (döntéshozóknak) Kovács Balázs META Group Stratis.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia „Motorunk a minőségünk” Darabkövetés az Audi Hungaria Motor Kft-nél Tóth Gábor Audi Hungaria Motor Kft.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az ERP jövője – a jövő ERP-je Biber Attila Microsoft Magyarország Kft.
Is:energy kereskedelmi folyamatainak automatizációja Office System felhasználásával Turcsán Ferenc, sales és marketing igazgató, is:energy Hungary Kft.
Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Piac és Profit - Pénzek a régióban március 21. Nézd meg kivel kötsz üzletet!
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az Opten segítségével!
Copyright © 2005 | update software AG | update software Magyarország Kft. Radics Sándor principal IV.
Kontrolling a pénzügyekben, pénzügyek a kontrollingban
Stratégiai kontrolling az egészségügyben
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Adattár alapú Vezetői Információs Rendszer (AVIR)
Ipari középvállalat projektvezetőjének tapasztalatai az integrált vállalatirányítási szoftver bevezetési szakaszában Projektmenedzsment Fórum A kis-
Stratégia, előrejelzések az Electrolux csoportnál
Vállalati emberi erőforrás menedzsment
Az EEM helye a menedzsmentben
Üdvözöljük az IIR Konferencia résztvevőit! IIR Konferencia 2001.
Üdvözöljük az IIR Konferencia résztvevőit! IIR Konferencia 2000.
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
Szerviz modul Ismertető. Cégismertető Magyarország vezető kárrendezési rendszerének szállítója Tíz éves szakmai tapasztalat Partnerei kapcsolatban állunk.
Engel László fejlesztési igazgató
Miért is kell minősíteni a szoftverfejlesztő cégeket? Kinek jó ez? Az IVSZ Szoftverfejlesztési Tanúsítvány elindításának hátteréről Balatonfüred.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia IT HelpDesk – CRM házon belül Microsoft Operations Manager 2005 és Microsoft CRM Ügyfélszolgálat Fülöp Miklós.
Fejlesztés Menedzser ismertető II.rész 1 A Projektekről nyilvántartott fontosabb adatok Alapadatok, Mérföldkövek, Emberi erőforrások, Költségek, Szoftver.
? ? ? ? ? Molnár Ferenc Milyen a jó informatikai háttér az ügyfélkezeléshez, ügyfél- információhoz? A jó CRM nélkülözhetetlen.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
Piac és Profit Csökkentse a nemfizetés kockázatát az OPTEN segítségével!
Vállalkozásmenedzsment I.
Biztonságos szoftverfejlesztés kipipálva!? TickIT követelmények
Molnár Ferenc „Innováció a vállalatirányításban és az ügyfélkapcsolat kezelésben” Debrecen, Szeptember 17.
Sági Sándor (Kontroll Pont ‘91 Kft). A kontrolling a modern vállalatvezetés közgazdasági eszköze Megteremti a vállalkozás pénzügyi folyamatai szabályozási.
1 VIIR Vállalatirányítási Integrált Információs rendszerek I. (Történeti áttekintés - TEI) Szent István Egyetem TATA Kiválósági Központ és Informatikai.
Üzleti igények avagy Mit kellene megbeszélnem az informatikai vezetőmmel? Bőgel György CEU Business School.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
A Cégcsoport: Tőzsdeképes Cégek Klubja Bemutatkozik a Hungarocamion Csoport Szlávik Péter számviteli és kontrolling igazgató előadása szeptember.
A magyarországi vállalatok rendezvényszervezési szokásai - üzleti körben végzett online piackutatás fő eredményei - Készítette: Nagy Péter Támogatóink.
Készlet- és termelésoptimalizálás bevezetésének tapasztalatai egy dinamikusan fejlődő KKV vállalatnál Esettanulmány Dr. Lelkes Zoltán.
Szent István Egyetem Közgazdaságtudományi Jogi és Módszertani Intézet
Beszerzések hatékonyság növelése
Az ORACLE JDE EnterpriseOne ERP rendszer bevezetésének tapasztalatai
Országos nagykereskedelmi menedzser
Üzleti terv bemutatása
Vállalati terv bemutató
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
Gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés
Üzleti terv bemutatása
Kocsis Ernő Ügyvezető igazgató Roto Elzett Certa Kft.
Előadás másolata:

Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia 2005

Biztonságos gyorsulás Microsoft Axaptával Poroszka Ottó ügyvezető igazgató Marso Kft. Énekes Dániel üzletfejlesztési és szolgáltatási igazgató XAPT Hungary Kft.

Miért van szükség integrált rendszerre napjainkban ? Váratlan és tervezett jövőbeni események optimális kezelése napról-napra többet tudó informatikai rendszerrel Versenyképes, alkalmazkodó, hatékony, növekedő, nyereséges vállalat

Váratlan események kezelése Melyek a leggyakoribb akadályok a változások előtt? 55 % Vállalati struktúra Informatikai rendszer 42 % Szervezeti struktúra 42 % Üzleti folyamatok 33 % % Forrás: Gartner

Üzleti problémák – informatikai megoldások Megszokott módon működik tovább az üzlet Minden egy rendszerben van megoldva Növekedési és bővülési lehetőségek biztosítása Vevők, partnerek és alkalmazottak összekapcsolása a globális piacon Költséghatékony, testre szabható, pontosan az, amire szükség van Bármikor hozzáadható új funkcionalitás Egyszerű és olcsó karbantartás és verziófrissítés Minden egy integrált rendszerben van megoldva, nincs szükség semmi másra A változások követésére kialakított rendszer mindig kínál új lehetőségeket Egyedi, vezető technológiára lehet felépíteni a cég jövőjét Globális megoldás az üzleti terjeszkedéshez A Microsoft® biztosítja a növekedés követését Egy rendszerben van a Windows, Web, WAP és minden egyéb technológia Összekapcsolja az értékteremtő lánc szereplőit Szerepkör alapú funkciókat biztosít minden területre

Miért van szükség integrált rendszerre? Versenyelőnyt biztosító stratégiák támogatása Változásokhoz alkalmazkodó, fejlődést támogató megoldások Átlátható folyamatok Valós idejű, megbízható adatok Költségcsökkentés, hatékonyság növelés, megtérülés A tőke-befektetés minél jobb kihasználása

Kockázatok az ERP kiválasztásban Kockázat a termék oldaláról Nem kielégítő és megbízható funkcionalitás Nem korszerű IT technológia Nem alakítható rugalmasan, költséghatékonyan Kockázat a szállító oldaláról Hosszú távú stabilitás Megfelelő méret Megfelelő szakértelem, tapasztalat Kockázat a felhasználó oldaláról Nincs megfelelő IT stratégia Nem meghatározottak az igények Nincsenek meghatározva a folyamatok Nem az igényeknek megfelelő költségvetés

A kockázatok csökkentése Igények kielégítése: Maximális testre szabhatóság, Folyamatos fejleszthetőség, Rugalmas alkalmazkodás Egyedi fejlesztés Kockázati minimum egy rendszerben: ??????? Hazai igények: Hazai tanácsadói háttér, Hazai tapasztalat, Hazai iparági ismeretek Stabil szállítói háttér: Vezető szoftverfejlesztő, Vezető technológia, Stabil pénzügyi háttér Külföldi rendszer Hazai rendszer

Érték a vevő számára Operatív tevékenységek támogatása Átláthatóbb folyamatok Információ az adott pillanatban Megalapozott döntéshozatal Növekvő üzleti lehetőségek Versenyképesség fokozása

Üzlet és technológia Fókusz az értékteremtő folyamatokon ERP rendszerek lehetőségei A technológia szerepe Megtérülés (Return On Investment)

Piacfelmérés, piacvezetők, szűkítés Referencia taktika, látogatási terv és csapat, további szűkítés Látogatási jelentés, elemzés, dokumentumok 2-3 ajánlat részletes vizsgálata, bemutató, speciális igények kezelése Új referenciák, speciális megoldások, felhasználók hangulata, kapcsolatuk minősége a rendszerhez, riportok, kontrolling, elemzések Döntés

Kreatív, motivált projekt csapat kell. Az ERP bevezetése igényli az egyes vállalati folyamatok ésszerűsítését. Az átállás egyszerű és könnyű. Az Axapta felhasználóbarát, a Windows megszokott funkciói visszaköszönnek.

Az Axapta rugalmassága egy olyan kivételes fogalom, ami korlátlanná szélesíti a felhasználók, különösen a vezetők reális igényszintjét. Az Axapta minden nap többet tud. A nyitott forráskód egy nemzetközi rendszert sajátoddá tesz. Az Axapta olyan munkaeszköz, amely a munkában jó kedvet, jó hangulatot kölcsönöz.

Webes megoldások korlátok nélkül. webáruház, pénzügyi adatokkal

Automatikus e-mail, SMS üzenet gátak nélkül.

A cég-specifikus igények egy rendszerben történő megoldása.

A cég-specifikus igények egy rendszerben történő megoldása.

Köszönjük megtisztelő figyelmét! Elérhetőség: Név: Poroszka Ottó - ügyvezető igazgató Cím: Marso Kft. 4400 Nyíregyháza, Rozsrét Telefon: 42/490-000 Email: otto@marso.hu Név: Énekes Dániel - üzletfejlesztési, szolgáltatási igazgató Cím: XAPT Hungary Kft. 1118 Budapest, Rétköz u. 7. Telefon: 1/889-2900 Email: daniel.enekes@xapt.hu