Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Motumbo története.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Gyere velem! Sétáljuk végig együtt az iskolámat!
Ezt szavazták meg az év legjobb jének Ha úgy gondolod, hogy boldogtalan vagy, nézd meg őket!
Sikeres emberek.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
07:15:06 óra Egy új életet fogok kezdeni Ez a határozott döntésem... Ez az én saját saját döntésem... kedd, június 24.kedd, június.
Készítette: Péterfi Csaba Attila
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
EUROSTUDENT V A felsőoktatás szociális dimenziója Kiss László Educatio Nonprofit Kft.
Purple Day 2011 Előadás Köszöntök mindenkit, K L-nak hívnak a EBOC alapítvány képviseletében jöttem hozzátok. Remélem nem baj, ha tegeződünk, csak a könnyebbség.
A Krúdy Gyula Városi Könyvtár katalógusának használatáról…
A Barátság.
Parajdi István.
Frappáns novella a szeretetr Ő l... ( munkatársi csapat épités)
Interaktív tábla használata a gyakorlatban. Az oktatás, nevelés olyan aktív folyamat, amely során különböző eszközök segítségével próbáljuk mi pedagógusok.
E-learning és a multimédia
1 Szervetlen és Analitikai Kémia Tanszék, Kémiai Informatika Csoport Számítástechnika Levelezőknek (BMEVESAAL04) (BMEVESAAL04) Tárgy előadói: Dr. Bárkai.
Hogyan legyünk jó tanulók?
Albert Einstein idézetek.
Apáczai Diáktanács. Mi is az Apáczai Diak Tanács? röviden? Hát az egy tanács ami a sulinkban különböző tevékenységeket csinal az iskolankban.
Isten akarata-e, hogy megházasodjam? A házastárs kiválasztása.
Fülemüle informatika verseny
Kevés az Ügyfél ?. 1.a legtöbb KKV-nek van weboldala 2.Időt és pénzt költenek a látogatókra Tény.
A sütemény.
Mit jelent böngészni? Bizonyára ismerjük már ezt a kifejezést.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Szűcs Norbert A SIP oktatási tapasztalatai Magyarországon.
Hogyan hárítsuk el a tolakodó pasikat?
Frappáns novella a szeretetről...
Kőbe vésve ....
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint.
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
A jövő lakóháza Szárföld.
Bemutatjuk a híres/fontos W  és Z 0 Bozonokat Sheldon Glashow Steven WeinbergAbdus Salam Ők jósolták meg elméletileg. Nobel díj: 1979 Ők pedig felfedezték.
Kőbe vésve ....
Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Szarka Zsuzsi
Szígyártó Gusztávné Nagy Márta Iskolánk eredményei ma is "megdobogtatják" szívemet, a kudarcok - ha adódnak - mindig munkára, korrekcióra sarkallanak.
Szakkör címe Tantárgy, évfolyam Tanár neve Tanulmányi intézmény neve Település neve.
Mi köze az MLM-nek a Kinizsi 100-hoz?
Az iskola az én szememmel Iskolánk diákjai a fent említett pályázatra készítettek diafilmeket, melyek közül a következőt véltük a legjobbnak.
Általában a kétszintű informatika érettségiről. Források, ahol utána nézhetünk részletesebben:
Szent Teréz a « kis utak és kis dolgok » szentje, aki az életben a jól és nagy szeretettel végzett kis dolgokban hitt. Ő egyben a virágtermesztők és virágárusok.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Fogalom Kérdezz! Felelek.
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Grosmann Tibor, es ezekkel a foto sorozatokkal a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy.
Tervezett témák Hazai együttműködés Nemzetközi együttműködések támogatás A HACS Feladatai Közösség és vidékfejlesztés KSZ feladatok Finanszírozás Decentralizáció.
Emelt szintű matematika érettségi
Miért aggódsz?.
Alapszeminárium II. Tréning Jövő. Ezzel fogunk ma foglalkozni !
HOL VAGYUNK?. HOL VAGYUNK TESTILEG? JELEN VAGYUK A TESTÜNKBEN. Érzékenységünk jelzi, hogy minden porcikánkban jelen vagyunk, aki megszúr engem szúr meg.
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
KÓRUS augusztus A súri táborban Hogy mit csináltunk?!  Főszerepet a gyakorlás, új énekek tanulása...
Felvételi eljárás 2014/2015.
Ha majd a nappal véget ér
Iskolai számítógépes hálózat bővítése Készítette Tóth László Ferenc.
Hogyan tanulok? 5/8.
FERENCES ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM
Segítő külső körülmények 5/13. Előkészület – tanár A páros munkához szükséges szöveget kinyomtatni Készítette: Sági Lajos2.
Tanórai szokásaim 5/14.
Regisztráció és a felvételi lap kitöltése a Kollégiumi Adminisztrációs Rendszerben (KAR), a kar.mek.nyme.hu weboldalon. by UF 2015.
KÉRDÉSEK VÁLASZOK. KÉRDÉSEK Minden első vizsgálatos gyermeket a Nevelési Tanácsadóba kell-e küldeni, akkor is, ha például egy tanuló tapasztalhatóan alacsony.
Adatbázisok 5. gyakorlat. Jövő hét utáni héten ZH! (Adatmodellezés, normalizálás) és kötprog doksi leadás (adatmodell rész)
Erre használom az internetet
Általános Iskola tanév
Előadás másolata:

Lorantffy Zsuzsanna Nagyvarad- Bihar.  A nevem Gyarmati Klara, es evvel a videoval a Liceumomat fogom bemutatni.  Eloszor le fogom irni, hogy milyen is lesz egy ev tized eltelte mulva, de mielot ezt megtennem, bemutatom egy csekeny kis viedeoval milyen jelenleg.

 Jellenleg a diakok konyvbol es fuzetbol tanulnak, nagyon keves ‘Vizualis Tabla’ talalhato, es rengeteg ‘Oldalszarnyas Tabla’.  A folyosok kamera mentesek es a szekreny mentesek.  Egy ev tized eltelte utan az iskolank vedelmi halozatatt nagyot fog noni.  Az iskola felvigyazva lesz kamerakkal ugy mint kint es bent is. Kevesebb lesz a tabla berendezes es tobb lesz az elektronikus berendezes. Mint pl, a diaksag leptopon fogja folytatni a tanulmanyait, es a tanroknak -ban kuldik el kerelmeiket minden orara kerelmet.  A leptopok sem lessznek mar a regiek nem kinyithato kis muanyak dobozka lesz mint a mostani, inkabb egy 2 dr. felcbol allo kivetitheto hologramos ‘kutyu’, amit barhova hordozni lehet es nem okozhat gondot hogy most eppen hol tolcsem fel vagy lenne e hova tenni mert nem megfelelo a kornyezet, illetve hasonlo dolgok.  A folyosokon majd kicsi tarolodobozok talalhatoak akkar ujlenyomatos akkar kod altal vedet rendszerrel ahol a diak, majd dolgait tarthatja felelm nelkul hogy valaki majd elveszi vagy elopja.

Az iskola folyosoja