HRI VITALION A valóra vált álom

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Növekedés-támogatás M27 ABSOLVO. 2 Mi kell a növekedéshez?
Advertisements

Sikeres emberek.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
Lean klub Budapest. Szabályismertetés 1.Kötetlen öltözék 2.Reklámmentesség 3.Tegeződés.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Csináljunk üzletet! Avagy,
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Hatékony e-commerce hirdetés az Árukeresőn. Az Árukeresőről • Magyarország piacvezető árösszehasonlító oldala • Operáció 5 országban (HU, TR, RO, BG,
Egyetlen új ötlet vagy friss információ, teljesen megváltoztathatja a gondolkodását és az eddig elért eredményeit!
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Üdvözlünk ! Tiens do Brasil© TIENS Bemutató
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM
WellStar Vízió2010 Egy új korszak kezdődik!.
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Sportolás hatása szervezetünkre
John Deer a régi és az új költségszámítási rend összehasonlítása KÖZVETLEN KÖLTSÉG KÖZVETLEN KÖLTSÉG ÁLTALÁNOS KÖLTSÉG ÁLTALÁNOS KÖLTSÉG (ÁK) Régi Új gépóramunkaóra.
A SIKER ÚTJA HRI-VITALION 1 lépés.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Becslések szerint a felnőttek 70%-a nem fogyasztja a napi gyümölcs és zöldség mennyiséget, és a gyerekek 90% szintén nem fogyasztja el az ajánlott napi.
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
2011 óta az emberekért, akik korlátok nélkül akarnak élni
Preventív kifogáskezelés
Béres Egészség Hungarikum Program Egészségrecesszió Kutatás Sajtótájékoztató április 23.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A számítógép veszélyei és káros hatásai
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
5 PGV Fast Start Junior Manager.
Az egészséges mosoly titka: Dent  med Perfect-Team.
Giovanni Ferrini Fashion
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
41. feladat Könyvviteltan szemináriumi és gyakorló feladatok Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék 2007/2008. tanév.
41. feladat Könyvviteltan szemináriumi és gyakorló feladatok Budapesti Corvinus Egyetem, Számvitel tanszék 2007/2008. tanév.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Electricity network in Europe Berlin, március 21.
Marketing terv.
Hogyan Működik? Normál körülmények között egyensúly van a savi és lúgos tulajdonságú vegyületek között. Az egyensúlyt a vér puffer rendszere, a tüdő és.
Ki az aki meg van elégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki nincs megelégedve az anyagi helyzetével? Ki az aki szeretne az anyagi helyzetén változtatni?
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Biztonság Stabilitás.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Cégtulajdonosok Jutalékszabályzata
Biztonság Stabilitás. Az emberek stabilitást, biztonságot, megoldást keresnek.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Küldetésünk: Biztonság Stabilitás Hálózatfejlesztési igazgató Gaál László Sziklás Johanna Alapító, tulajdonos Jr. Gaál László Alapító, tulajdonos.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
Egészséges életmód Egészségmegőrzés
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Mit gondol, okoz-e jelentős hatáscsökkenést, ha kimarad néha a gyógyszer bevétele? (százalékos megoszlás)
Miért lehet érdekes az Ön számára egy MLM vállalkozás?
„Vannak akik megélik az esőt, mások csak vizesek lesznek”
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
A TÁRSADALMI JÓL- LÉT KÉRDÉSEINEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA EGYES SZOLGÁLTATÓ SZEKTOROKBAN Készítette: Folmegné Czirák Julianna
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
Hol a pénz?. A Biyovis jövedelmező vállalkozás?!
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Biyovis a mi üzletünk.
Cseh János Group Director
Előadás másolata:

HRI VITALION A valóra vált álom

Álmok, Vágyak, Célok

Lehetőségek az Életben Befektetés? Főállású munkahely? Vállalkozás?

HRI-Vitalion Klub Közel 15 éves múlt Megbízható, stabil cégháttér Kedvező klubtagsági ár Csúcstermék keringési problémákra Kizárólagos hálózatos forgalmazási jog Magas kifizetések Nemzetközi üzleti lehetőség www.vitalion.hu

A HRI TITOK Nyolc éves egyetemi kutatások eredménye A készítmények természetes összetevőit egy célirányos rendszer hangolja össze (szinergia) Aktiválják a szervezet saját öngyógyító folyamatait Hatékony, célzott segítség a legfőbb népbetegségekre Terence Gallagher biokémikus professzor Herbal Research Institute vezetője www.hriproducts.co.uk

Az erek a szervezet úthálózata… EGÉSZSÉGES ÉR SZŰKÜLT ÉR

Elkerülhetetlen a csontritkulás Elkerülhetetlen a csontritkulás? Magyarországon 50 éves kor fölött, mintegy 600.000 nőt és 300.000 férfit érint a csontritkulás

HRI-vitalion tabletta magas vérnyomás méregtelenítés cukorbetegség szívinfarktus csontritkulás érszűkület visszér agyvérzés köszvény migrén sebek Egyszerű összetevők különleges kombinációja: csipkebogyó bodzavirág hibiszkusz narancs szőlő alma

További készítményeink segíthetnek… Pikkelysömör javulásáról súlyproblémákra ödémásodásra stresszre vérszegénységre vashiányra allergiára túlsavasodásra bőrproblémákra ízületi problémák változókori gondokra emésztési zavarokra potencia gondokra cisztákra Csontritkulás laboreredmény a javulásról, 2004 és 2007 közötti időszak alatt, -2 értékről normál szintre Pikkelysömör javulásáról fotóreferencia, 6 havi kúra után

Sikeres vállalkozáshoz minőségi termékek! A statisztikai adatok alapján minden 2. ember szív- és érrendszeri betegségben szenved… …és minden 6. embernél csontritkulást diagnosztizálnak! A HRI készítmények közel 15 éve bizonyítják hatékonyságukat

Ingyenes orvosi tanácsadás Orvos-természetgyógyász Független tanácsadó Tanácsadás kérhető minden kedden, a vitalion termékek alkalmazásával és bármilyen egészségügyi problémával kapcsolatban Dr. Sipos Tibor +36 30-684-2436 Kedden: 8-9 óráig

Sportolóknak és aktív életmódot kedvelőknek Versenyfelkészüléseim során rendszeresen használom a HRI-Water Balance készítményt. Mint köztudott, nálunk alapkövetelmény a szépen definiált, száraz izomzat. Ez a termék tökéletesen rendbe hozta a vízháztartásomat, segítségemre volt a fogyasztásnál és hibátlan vízhajtást tudtam vele produkálni. Mivel rendszeresen dopping- vizsgálatokon kell részt vennem, leellenőriztettem a terméket. Az eredmény negatív lett, így merem ajánlani bármelyik sportág versenyzőinek. Gróf Brigitta tizenötszörös fitnesz forma világbajnok ajánlásával A HRI-Green Base hatására könnyebbek az edzéseim és a túlzott savasodás által érzett izomfájdalom is megszűnt.

Világcsúcstartó ultramarathon futó. A képen a világcsúcs futása közben 20.204 km 264 nap alatt… napi 76,5 km! „Ultramarathon futóként két kedvenc termékem egyike a HRI-Vitalion, amely nagyon jó hatással van az erek állapotára. Ezt évek óta szedem napi 2 x 1 szemmel, mert a futásnál a nagy teljesítmény alapfeltétele a jó keringés! A másik általam folyamatosan használt termék a HRI-Green Base lúgosító kapszula. Az edzések hatására nagyon sokszor túl sok tejsav halmozódik fel az izmokban és az elsavasodás a teljesítményt is csökkenti és sérülésveszélyes is! A lúgosító kapszula nagyon segít a sav-bázis egyensúly megtartásában és segíti a regenerálódást. Ajánlom továbbá a HRI-Celeriac tablettát az ízületek védelmére, valamint a HRI-Red Beet tablettát azok számára, akiknek rossz a vérképük és ezért nem megy az edzés, illetve a versenyzés.” SIPOS ISTVÁN Világcsúcstartó ultramarathon futó. A képen a világcsúcs futása közben

Add át a tapasztalataidat az ismerőseidnek! Mi a teendőd? Add át a tapasztalataidat az ismerőseidnek!

IGEN, DE MIÉRT? Találd meg a saját válaszodat a miértre: Ez minden sikeres vállalkozás alapja! El akarsz még valamit érni az életedben? Hiányzik az elismerés? Tényleg szabad és független akarsz lenni? Társaságra vágysz? Elutaznál egzotikus helyekre ingyen? Jómódban szeretnél élni?

A VITALION ÜZLET Csatlakozás üzleti csomaggal: 33.900 Ft Termékek + tudás egyben! 15 évnyi letisztult tapasztalat Garancia a sikerre, ha…. - elolvasod a könyvet (Nógrádi Bence - MLM) - meghallgatod a CD-ket - megtanulod és tartod a bemutatókat - továbbadod a tudást - elhozod a üzlettársaidat a rendezvényekre

Első lépések Mutasd meg ezt az üzleti modellt minél több ismerősödnek! Segítünk az indulásban! A jutalékjogosultságod feltétele: Légy üzletépítő, aktivitással! 5 TE 1. SÁV: 3 1 5 2 1 10%

Több pénzt szeretnél? Gondolkozz és dolgozz rendszerben! Csapatépítési Bónuszok: Részesedés osztalék-jelleggel a Cég teljes forgalmából! - START Bónusz: + 5% osztalék - TEMPÓ Bónusz: + 5% osztalék - TOP Bónusz: + 4% osztalék

Összes jutalék: 25-30.000 Ft Gyors indulás = Start Bónusz +5% 5 A Cég teljes nemzetközi forgalmából 1. Sáv: 5 5 5 5 5 10% 1. Sáv 10% + Start Bónusz 5% = Összes jutalék: 25-30.000 Ft 5 munkatárs, 25 db termék ≈ 1000 Ft jutalék / termék! A jutalékból ingyenes aktivitás, önfenntartó rendszer!

Tempó Bónusz = Stabilitás 1+2. Sáv + Start + Tempó Bónusz = +5% +5% 5 5 5 5 5 5 5 1. Sáv: 10% 2. Sáv: 8% 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 1+2. Sáv + Start + Tempó Bónusz = Összes jutalék: 150-200.000 Ft 25 munkatárs, 125 db termék ≈ 1000 Ft jutalék / termék!

105 munkatárs, 525 db termék ≈ 1000 Ft jutalék / termék! Top Bónusz = Szabadság +5% +5% 5 5 1. Sáv: 5 5 5 5 5 10% 2. Sáv: 8% 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 6% 3. Sáv: 4 x 25 4 x 25 4 x 25 4 x 25 +4% Összes jutalék: 6-800.000 Ft 105 munkatárs, 525 db termék ≈ 1000 Ft jutalék / termék!

10 kifizetési sáv + 2% Osztalék Számpélda csak az első 5 sáv jutalékára, 5 fő 4-es duplikációja esetén: ÖN 5 fő x 5 db x 10% = 12 700 Ft 1. sáv 10% 44% 20 fő x 5 db x 8% = 40 640 Ft 2. sáv 8% 80 fő x 5 db x 6% = 121 920 Ft 3. sáv 6% 320 fő x 5 db x 4% = 325 120 Ft 4. sáv 4% 1280 fő x 5 db x 4% = 1 300 480 Ft 5. sáv 4% 5 sáv összesen = 1 800 860 Ft 6. sáv 3% Mindegyik sáv képes önmagában is akár végtelen mélységű kifizetésre! 7. sáv 3% 8. sáv 2% 9. sáv 2% A 9-10. sáv kvalifikációja esetén 1-1% osztalék a Cég teljes forgalmából! 10. sáv 2%

Te hol tartasz majd 3 - 5 év múlva? Végre… Újra… Voltam … Elrepültem… Megvettem… Kifizettem… Lett, egy… Hozzámentem, elvettem a … 

Igazgatói Szintek

Az utóbbi évek utazásai: Zafír igazgatói szinttől: És amiért még érdemes… Csodás, egzotikus utazások! Autó Bónusz Program! Az utóbbi évek utazásai: Zafír igazgatói szinttől: Tunézia Törökország Egyiptom Kanári Szigetek Kréta

A Kulcs a Te kezedben van!