Www.gyermekrohamkocsi.hu Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Képes beszámoló Adománygyűjtésünk befejeződött, melyet a vörösiszap katasztrófát elszenvedett állatok és gazdáik részére szerveztünk.
Advertisements

Szóviv ő Bál – nem csak szóviv ő knek! A rendezvényr ő l… A Magyarországi Szóvivők Országos Egyesületének szervezésében immár VIII. alkalommal rendezzük.
Többnapos „sportfesztivál” a magyarországi illetve határon túli felsőoktatási intézmények hallgatói számára a Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft.
Kormányszóvivői tájékoztató A vizitdíj szabályok felülvizsgálata.
Kutatási gyorsjelentés Omnibuszos kutatás meghatározott szakpolitikai témában – Egészségügy január.
Civil szervezetek működési környezetének javítása Közvélemény-kutatás 1.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Fókuszban: a díjtábla a lehetséges kérdések és válaszok tükrében Sallai Linda.
A szociális biztonság koordinációja az Európai Unióban
Csecsemő és Gyermekgyógyászati Szakmai Kollégiumi ülés
Fenyő utcai és Béketelepi játszóterek építése
Szendrő Városi Sport- és Szabadidő Klub Természetjáró Szakosztály
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
Kérdőív a FEKOSZ-ról Az őszi találkozón kitöltött kérdőívek értékelése november 27.
Németh Tamás — Főtitkári beszámoló … Főtitkári beszámoló az Akadémia évi költségvetésének végrehajtásáról Németh Tamás Magyar Tudományos Akadémia.
Ne rohanjon! Álljon meg egy percre… Congress & Hobby Service … hogy bemutassuk Önnek a Kongresszus- és Rendezvényszervező Irodát © Congress & Hobby Service.
Kórházi könyvtárak MOKSZ elnökségi értekezlet Budapest, szeptember 19. dr. Kührner Éva PhD.
“Hány pontot kapunk érte?” Milotta Lászlóné – asszisztens (Vasútegészségügyi NKK Kft – Pécs) Zsoldiné Turi Edit – fiziotherápiás asszisztens (Egyesített.
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Gundel Étterem Budapest.
Táborozzunk! 3 napos gyermektábor tervezete
. Magyar Gyógytornászok Társasága V. Kongresszusa Sopron november (Élmény) beszámoló a tanszék 9 előadásáról.
Budapest, szeptember 22.1 A KÖVI képzései a hallgatói vélemények tükrében Baráth Tibor KÖVI igazgató KÖZOKTATÁSI VEZETŐKÉPZŐ ÉS TOVÁBBKÉPZŐ INTÉZET.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
KOMPETENCIA- FEJLESZTÉS. 1. Milyen programra hív a plakát? 2. Melyik napon lesz? 3. Mi lesz óra között? 4. Hol lesz a nagy versmondás? 5.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Statisztika Érettségi feladatok
,,Marketing, public relations és reklám az egészségügyben'' XII. Országos Konferencia Felnőttképzés jelentőssége az egészségügyi szakdolgozóknál.
Orvosoktatás Betegedukáció Egészségügyi kutatások, adatok közzététele Egészségügyi programok szervezése, támogatása Részvétel szakmai szervezetek munkájában.
Csecsemők táplálási szokásai Magyarországon
6. Nemzetközi Részecskefizikai Diákműhely MTA KFKI Részecske- és Magfizikai Kutatóintézet (RMKI) Budapest, március 3. A rendezvény szervezői:
Az eseményszervezés formái, eszközei
előadó: Gurmai Margit Pm. Flór Ferenc Kórház, Kistarcsa
Az oktatási segédanyagokhoz szükséges ismeretanyag összeállítását a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztálya gerontológiai szakemberek bevonásával.
Civil Kezdeményezések Programja
„ … Hazajött, azt mondta: bocs, de a lejtőn le …” (30Y)
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
Egészségügy a beteg szemszögéből Jogszabályi útmutató.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Fogyasztóbarát biztosítói gyakorlatok. Bizalom A pénzügyi szolgáltatók iránti fogyasztói bizalom számos mérés alapján igen alacsony más szolgáltatásokkal.
Üdvözöljük konferenciánkon!
TETT KUTATÁS NOGUCHI & PETERS CENTRAL-EUROPE COMMUNICATIONS INC.
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
A Magyar Nőorvos Társaság Dél- nyugat Dunántúli Szekciójának XII
GYERMEKORVOSOK ELSÖ ÉRDEKVÉDELMI KONFERNCIÁJA GYÖR 2008 május
HALLGATÓI ELÉGEDETTSÉGI VIZSGÁLATOK A WJLF-EN A es tanév eredményei.
Beiskolázási kérdőív A 2008/09-es tanévre beiratkozott első osztályosok szüleinek véleménye alapján.
ISO GONDOLKODÁS ELÉGEDETT-E A BETEG?  DR.TAKÁCS EMERENCIA.
1 A K-21 bemutatkozik 3. csoport: Kulcsfontosságú célcsoportok EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM EGYETEMI KÖNYVTÁRI SZOLGÁLAT K-21 MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI PROJEKT.
Nyitott Kapuk 2010 Beiskolázási kérdőívek értékelése.
Projektmenedzsment Mesterkurzus 1.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
Előadó: Tarcali Katalin
Fogászati ellátás november Kiosztott ill. kitöltött kérdőívek aránya.
TÁMOP /09 Az önkéntesség elterjesztése Az elszámolhatóság feltételei.
Felmérés a MÚOSZ-tagok üdülési szokásairól, igényeiről Készítette: Bellai László, Horváth Zoltán – január 25.
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Fekvőbeteg ellátás november. Hányadik alkalommal veszi igénybe az ellátást? %
Összevont szülői értekezlet 9. évfolyam számára
2015.május 14.. A kérdőív elkészítésének a célja A szoftvert használók mindennapos problémáinak bemutatása A jelenlegi helyzet javítása a felmérés alapján.
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
1 Egészség, biztosítás... Hidvégi Áron közvélemény- és piackutatási igazgató.
Az ápoló tanulók/ hallgatók gyakorlati oktatásának tapasztalatai
Művészeti szülői értekezlet
Berze Természettudományos Önképző Kör 9. tábora
Lovagi tábor angol nyelvű foglalkozásokkal is
Tájékoztató a Győri tanoda-klubról a toborzó önkéntes munkára s 2018
Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
XXVI. Felvonó Konferencia kérdőív kiértékelés
Előadás másolata:

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány MGYAITT XII. Kongresszusa számokban Regisztráltak száma összesen : 278 fő Résztvevő 14-én: 210 fő Résztvevő 15-én: 250 fő 91 fő orvos 112 fő szakdolgozó 22 fő nyugdíjas/hallgató/PhD 6 fő kísérő 19 fő napijegyes Résztvevő 16-án: 225 fő 91 fő orvos 112 fő szakdolgozó 22fő nyugdíjas/hallgató/PhD)

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány MGYAITT XII. Kongresszusa számokban Előadások: 61 előadás, 10 blokk Workshop: 50 fő résztvevő

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány MGYAITT XII. Társasági programok Résztvevő a Fogadáson 15-én: 245 fő Csapatjáték-"Osztályok Harca": 50 fő 10 csapatból a nyertes a Miskolci MOK+GYITO

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány Elégedettségi felmérés Összesen 67 fő töltötte ki és adta le az elégedettségi kérdőívet. Összességében 4,5 átlagot kaptunk a szervezésre és a szakmai programokra. Szakmai programnál többen dícsérték a máj szekciót és hogy szakdolgozók is prezentáltak. Társasági prorgamoknak általában örültek.

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány Elégedettségi felmérés részletekben Az alábbi kérdéseket 1-től 5-ig pontozták (5 a legjobb) 1. Mennyire elégedett a rendezvény helyszínével? Átlag eredmény: 4,4 2. Megfelelő információt kapott a rendezvény előzetes tájékoztatójában (értesítések, ek)? Átlag eredmény: 4,3 3. Megfelelő információt kapott a rendezvény programfüzetében? Átlag eredmény: 4,8 4. A helyszínen pontos információkat kapott a szervezőktől? Átlag eredmény: 4,7 5. Megfelelőnek tartja a regisztrációs díj összegét? Átlag eredmény: 4,2

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány Elégedettségi felmérés részletekben Az alábbi kérdéseket 1-től 5-ig pontozták (5 a legjobb) 6.Hasznosnak tartja a rendezvény szakmai programjait? Átlag eredmény: 4,8 7. Mennyire tartja hasznosnak a témaválasztást? Átlag eredmény: 4,7 8. Elégedett a szakmai előadók felkészültségével? Átlag eredmény: 4,8 9. Társasági programok színvonalát hogyan értékeli? Átlag eredmény: Összességében mennyire elégedett a rendezvénnyel? Átlag eredmény: 4,5

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány Elégedettségi felmérés részletekben Mi tetszett Önnek a legjobban? kérdésre a következőt válaszolták: színvonalas program, jó hogy a diagnosztika képviselői is jelen voltak a tudományos programok mellett volt idő társasági programokra is - 2fő A szakmai program, a gálavacsorák és a szervezés. a máj blokk kiváló volt - 3 fő a zenekar előadások, kalandpark, fogadás Kalandtúra - 5 fő Máj szekció és az OEP meghívása a továbbképző nap előadásai Cserkeszőlő, szállás, étkezés - 4 fő Társszakmák előadásai! koponyasérült prehospitális ellátása – performance helyszín és témaválasztás prof. Balla Előadások színvonala és előadók felkészültsége - 8 fő reanimációs protokoll, sürgősségi ellátás színházi eljátszása, folyadék terápiás Minden - 2 fő Kellemes baráti légkör IV-V. blokkban elhangzott előadások - 2 fő

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány Elégedettségi felmérés részletekben Egyéb megjegyzéshez a következőket írták: májelégtelnség szimpózium kiváló volt hasznos volt a más területekkel összefüggő témaválasztás a fogadáson nagyobb tánctér kellett volna éjszakai fürdőzéssel kapcsolatban nem kaptunk elég infót, nem volt hol átöltözni több anesztézia kellett volna javaslat jövőre: Dr. Prohászka Zoltán meghívása Jó volt minden! hiányoltam a helyszín pontos GPS megadását, nem látta az útvonaltervező szoftver sem az előadás dia anygát megkaphatnánk-e? a visegrádi szintet még nem éri el a 3. nap nagyon korán indult, és hosszú volt. A 2.napon legalább volt idő pihenésre

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány jövőre is lehetne itt szerencsétlen helyválasztás, az étkezésekhez biztosított folyadék elégtelen terápiás hypotermia-indikációk, módszerek; szívsebéseti postoperatív llátás dr. Babik kellett volna légkondi, és nyitott ablakok az éjszakai fürdőzésnél se törölközőt sem köntöst nem kaptunk, nem ért 1000Ft-ot felháborítónak tartjuk a plusz kiadásokat; viselgrád szinvonalát nem érte el a szállás az étkezések, mind másik helyszínen volt sürgősségi eljátszása a társasági proram zenés részét éjfélkor illene abbahagyni köszönöm hogy itt lehettem figyelni kellett volna, hogy az egy helyről érkező dolgozók egy helyen legyenek elszállásolva; a szállás és az eétkezés is külön helyen votl szakdolgozók szekció választ várnak az eü. Dolgozók (fizetés, munkaerőhiány stb.) minisztrérium ból is meg kellett volna hívni valakit az éjszakai fürdőzésről elégtelen információ volt

Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány Köszönjük a bizalmat!