       Két hadsereg probléma

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

Hotel Eger Park Konferenciaközpont október
ÉRZELMI FELSZABADULÁS TECHNIKA RÖVIDEN, KÉPEKBEN.
Virtuális méréstechnika Hálózati kommunikáció 1 Mingesz Róbert V
Jóból Nagyszerűvé! Gregg Maughan. • Megértjük az üzenetet • Megértjük a közönséget, hallgatóságot • Megfelelő eszközöket használunk a kommunikációban.
A semlegességtől a doni katasztrófáig
KRÍZISKOMMUNIKÁCIÓ A GYAKORLATBAN
Bonaparte Napoleon.
Szovjet-Finn határviták Balogh Márton. Finnország a tárgyalt korszakban Az ország 1918-ban nyerte el függetlenségét. (Tartui béke, 1920, október.
Tisztelt Igazgató Úr! Nem tudom Önt elérni mobil telefonon, ezért ben adok Önnek magyarázatot, hogy miért nem tudtam ma megjelenni a munkahelyemen.
Folytatáshoz kattints ide!
(A tudomány szemszögéből)
Bemutatkozás Gergely Antal Gergő BME-VIK Mérnök informatikus szak
Ülő Bika és a Little Bighorn-i csata
Tibeti személyiségteszt
A BIBLIA KÖZEPE.
Kommunikáció az egyetemen Készítette: Ébner Mária
Hálózatkezelés, java.net Elek Tibor
Halmazműveletek.
1887. november 17-én Londonban született Henry Montgomery anglikán pap gyermekeként. Bernard Montgomery
Nyilvánvaló gólhelyzetek, szimulálások, büntetőrúgások
A következő sajtóhirdetéseket a Szingapuri Egyház adta fel.
Szélességi bejárás A szélességi bejárással egy irányított vagy irányítás nélküli véges gráfot járhatunk be a kezdőcsúcstól való távolságuk növekvő sorrendjében.
Amint fent, úgy lent. Amint belül, úgy kívül.
Kommunikációs politika Összefoglaló feladatok
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
2. Digitális Esélyegyenlőség (DE!) Konferencia november 7. Az NJSZT kiemelt programja: Alföldi István NJSZT ügyvezető igazgató.
modul 3.0 tananyagegység Hálózatok
SZÁMÍTÓGÉP ARCHITEKTÚRÁK - 4
A társadalmi egyeztetés alapfogalmai Oprics Judit Társadalmi egyeztetés támogatása program vezetője február.
Sok kutya szenved a rossz bánásmód miatt, ezért lelkes állatvédők létrehoztak különböző fajtamentő csoportokat!!! Lássunk néhányat!
JÓ REGGELT !.
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
ISTEN hozott köztünk!.
Önálló labor munka Csillag Kristóf 2004/2005. tavaszi félév Téma: „Argument Mapping (és hasonló) technológiákon alapuló döntéstámogató rendszerek vizsgálata”
Az igaz ember Lépteit az Úr vigyázza, Megvédi azt,
 1.Interakcióban jön létre!  2.A megoldás is csak interakcióban  lehetséges, melynek eszköze a  kommunikáció  (speciális kommunikáció)  Kommunikációm.
A kommunikációs folyamat funkciói és tényezői
Rácz Dániel: Bem József
4 Négyzet probléma Készen vagy? B A
AZ ÓKORI RÓMA TÖRTÉNETE
Balaton Marcell Balázs
Horthy Miklós (Kenderes, 1868 – Estoril, Portugália 1957)
A BIBLIA KÖZEPE. Vajon melyik fejezet a legrövidebb a Bibliában? A 117. Zsoltár.
Jóból Nagyszerűvé! Gregg Maughan. Megértjük az üzenetet Megértjük a közönséget, hallgatóságot Megfelelő eszközöket használunk a kommunikációban Felmérjük.
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
A HONLAP FEJLESZTÉS BEMUTATÁSA TÁMOP /1. Marcali Kistérségi Többcélú Társulás Együtt az alapszolgáltatások fejlesztéséért Készítette: Deák Lilla.
Mérés és adatgyűjtés laboratóriumi gyakorlat Hálózati kommunikáció 1 Makan Gergely, Mingesz Róbert, Nagy Tamás V
Hogyha lábam megbotolna, Jézus van velem, És erős kezébe fogja
A vezető személyisége – a ma követelményei és a holnap kihívásai.
Az internet. Kezdetei, elterjedése Az USA hadiipara orosz támadásra készülve decentralizált rendszert alakított ki Ennek civil ágát szabaddá tették egyetemek.
Jurij Vega Készítette : Zsemlye Márk március szeptember 26.
Idősek és ifjak a jövőért
Jurij Bartolomej Vega Készítette: Tóth Bence 9/c.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és.
Jézusom, áldozatodra gondolok
DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ ÜGYFÉLSZEMMEL
Szélességi bejárás Pátyerkó Dorina (VTYX9O). Szélességi bejárás algoritmusa Kijelölünk egy kezdőcsúcsot. A csúcs szomszédjait megkeressük, majd betesszük.
Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, , azonnali üzenetek Túl sok eszköz, túl kevés idő Kommunikációs káosz Telefon, hangposta, fax, ,
Szabó Lőrinc Nyitnikék Fülemüle szerenád Automatikus.
Lásd Isten jót tesz veled!- ……kedj! Kedd. A. Arámok királyának hadsereg parancsnoka B. Izrael királyának hadsereg parancsnoka C. Irán katonai egységének.
Tibeti személyiségteszt
I-124.
Konfliktus fogalma: az értékek vagy érdekek összeütközése.
A maximum kiválasztás algoritmusa
TUDÁSÁTADÁS – GENERÁCIÓK ÖSSZEFOGÁSA A CSALÁDBAN ÉS A MUNKAHELYEN Nemzetközi konferencia Budapest, november 16. Kőváriné Vida Ildikó előadó (panel)
Hálózati struktúrák, jogosultságok
KERESZTÉNY FUNDAMENTUMOK
Előadás másolata:

       Két hadsereg probléma Két hadsereg harcol egymás ellen: Kék Hadsereg-, Fehér Hadsereg- A Fehér Hadsereg képes legyőzni az 1. Kék Hadsereget és a 2. Kék hadsereget külön-külön. A Fehér Hadsereget a Kék Hadsereg csak együtt tudja legyőzni. A két Kék Hadsereg egyeztetni akarja a támadást. Az egyedüli kommunikációs lehetőség a völgyön keresztül küldött futár. Ezt a kommunikációt joggal nevezhetjük megbízhatatlannak. Tudja-e megbízható módon egyeztetni a támadás időpontját a két Kék Hadsereg? 1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg     Fehér Hadsereg   

Megkapták az üzenetemet? Két hadsereg probléma A támadást valószínűleg nem hatják végre, mert a 2. Kék Hadsereg parancsnoka nem biztos benne, hogy az üzenete célba ért. Támadjunk március29-én! Támadjunk március29-én! Támadjunk március29-én! Támadjunk március29-én! Megkapták az üzenetemet? Rendben. Rendben. Rendben. 1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg     Fehér Hadsereg   

Megkapták az üzenetemet? Két hadsereg probléma A támadást valószínűleg nem hatják végre, mert most az 1. Kék Hadsereg parancsnoka nem biztos benne, hogy az üzenete célba ért. Támadjunk március29-én! Támadjunk március29-én! Megkapták az üzenetemet? Támadjunk március29-én! Támadjunk március29-én! Rendben. Rendben. Rendben. Rendben. Megkaptam az üzenetet. Megkaptam az üzenetet. Megkaptam az üzenetet. 1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg     Fehér Hadsereg   

Nincs arra mód, hogy a két hadsereg megbízható módon megegyezzen. Két hadsereg probléma Nincs arra mód, hogy a két hadsereg megbízható módon megegyezzen. 1. Kék Hadsereg 2. Kék Hadsereg     Fehér Hadsereg   