G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Advertisements

Érintés.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
A házasság még nem a mennyország
Béla gondolatai a házasságról
Boldogsághoz vezető út
“13 tanács egy életre".
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
Ó, meg ne vesd hívó szavunk! Ha nem segítsz, mi meghalunk,
Gyerekek a szerelemről, családról
Zsikazsu Emlékkönyve.
Könnyek....
Feltétel nélküli szeretet
Az ülő Buddha okos gondolatai:
13 tanács egy életre.
Névnapodra Szeretettel!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Juhász Gyula Trianon eszem 1.
Napra Valentin.
Meghal Ferdinand Porsche és a mennyországba kerül. Ott azt mondja Szent Péternek: -Elnézést kérek uram, de ha már itt vagyok, akkor a Jóistennel szeretnék.
A napraforgó tulajdonsága: Borús id ő ben is a nap felé fordítja fejét.
- Uram, Önt meg kell műtenünk! - Azt már nem! Akkor inkább meghalok! - Ó, az egyik nem zárja ki a másikat!
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Ébresztő!.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Jézus él, Jézus él, Minden ember tudja meg, Hogy Jézus él! 2x
Úton böjtben Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
Helyettem meghalt Ő Elvette minden bűnöm Mondd, ó, mondd ki volt Ő? Meghalt a Golgotán, Függött a keresztfán, Jézus, Jézusnak hívják.
JÓ REGGELT !.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Zene nem szól már és minden távol jár, jöhetek Hozzád
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
ASZERETET EREJE EREJE Ha valaki elolvasná a világon fellelhető összes írást a szeretetről, valószínűleg nem tudná kiszűrni, hogy melyik igaz és melyik.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
A BOLDOGSÁG TITKA.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
Minden lépés, minden szó Legyen tiszta, mint a hó, ahol járok Te legyél az út!
Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja: - Te! Két struccfiú követ minket! Menjünk gyorsabban! Gyorsabban mennek. Hátranéz megint.
Gyuri Úgy várom jössz e már.... Elmegyek, elmegyek.... "Egy ember akinek a zene jelentette az élet összes örömét" Budapest 1947 február szeptember.
JÓ REGGELT !.
Barát Müller Péter.
Nem az a kurva, aki a placcon áll, hanem akinek megveszed a bundát meg a kocsit, aztán este fáj a feje...
Der Ű s ébredést kívánok! A pesti férj táviratot kap a felesége vidéken élő családjától: - Anyósod nagyon beteg. Stop. Az orvosok feladták. Stop. A férj.
JÓ REGGELT !.
Kis történet kedves embereknek!.
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Modern mese A békák királya Egyszer egy nő golfozott, amikor a golflabda begurult az erdőbe és ott elveszett. Bement az erdőbe, de a labda helyett egy.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Modern mese ABÉKAKIRÁLY A tehetős asszony egy nap elment golfozni. Játék közben a labda berepült az erdőbe. Utána ment, és meg is találta egy hálóba.
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a levest...
RENDŐRVICCEK.
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Téged kereslek, Uram. Te vagy célom és utam. Feléd nyújtom kezem,
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
JÓ REGGELT !.
Férj és neje összebalhéznak, merthogy leszakadt a polc.
eldobd az agyad! ( Bokrétás András) Mi lesz, ha Teréz sírjára építenek egy diákszállót? Koleszterin.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Vicc A kaszárnyában csörög a telefon. A kiskatona felveszi: - Melyik barom telefonál már megint? - Tudja maga, kivel beszél? - kérdezi a hang. - Nem -
Na! Nehogy eldobd az agyad! (Bokrétás András).
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
Három nõ egy balesetben meghal és felmennek a mennyországba.
JÓ REGGELT! ISTEN HOZOTT!.
  Egyszer, egy délután, egy varrónő a folyó parton varrogatott, amikor beleejtette gyűszűjét a vízbe. Olyan hangos sírásba kezdett, hogy megjelent a.
Juhász Gyula Trianon eszem 1.
NEM JÓ AZ EMBERNEK EGYEDÜL? HÁZASSÁG.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! !
Előadás másolata:

G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal

NEM. CSAK HOSSZABBNAK ÉRZIK! RELATÍV DOKTOR ÚR, KÉREM, IGAZ AZ, HOGY A HÁZAS EMBEREK TOVÁBB ÉLNEK, MINT A NŐTLENEK? - KÉRDI EGY FÉRFI AZ ORVOST. NEM. CSAK HOSSZABBNAK ÉRZIK!

Férj: Az olyan férfiak, mint én, nem nőnek csak úgy, a fákon Férj: Az olyan férfiak, mint én, nem nőnek csak úgy, a fákon!  Feleség: Tudom. Lógnak róluk!

Férj: Kutya egy életem van!  Feleség: Az biztos! Sáros lábbal jössz be, összepiszkítod a nappalit és várod, hogy eléd tegyem a kaját.

- A feleségemet megleptem, a „Hogyan takarékoskodjunk. " című könyvvel - A feleségemet megleptem, a „Hogyan takarékoskodjunk?" című könyvvel.  - No, és? Sikeres volt?  - Nagyon. azóta nem dohányzom, és nem iszom.

A világ legboldogabb asszonyává teszlek. - ígéri a férj A világ legboldogabb asszonyává teszlek! - ígéri a férj.  Mire a feleség: - Mikor indulsz?

- Apu, miért pont anyut vetted feleségül. - Hallod, szívem - Apu, miért pont anyut vetted feleségül?  - Hallod, szívem? Már a gyerek is ezt kérdezi!

- Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged  - Mondd csak, biztosan tudod, hogy megcsal a feleséged?  - Biztosan nem, de már két éve nem jött haza.

Az egyik férfi sír. Mire megkérdezi őt a haverja: - Miért sírsz  Az egyik férfi sír. Mire megkérdezi őt a haverja:  - Miért sírsz?  - Ne is mondd, a feleségem.  - Mi történt vele, meghalt?  - Akkor legalább tudnám, hogy hol fekszik!

- Miért nem nősülsz meg, Péter. - Ugyan minek - Miért nem nősülsz meg, Péter?  - Ugyan minek? Két testvér is ellát, és szüntelenül kényeztetnek.  - A testvérek nem pótolhatják a feleséget.  - Ugyan miért nem? Nem az én testvéreim!

 - Szörnyű! - mondja a bálban a férj. - a legnagyobb idiótáknak van a legszebb feleségük!  - Te kis hízelgő! - öleli át az asszony.

Két haver találkozik, majd elkezdenek beszélgetni  Két haver találkozik, majd elkezdenek beszélgetni.  - A Te feleséged hogy szeretkezik?  - Háát, van aki dicséri.

Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön !

Négy férfi beszélget:  Első: Én a feleségemet havonta egyszer teszem a magamévá!  Második: Én havonta kétszer!  Harmadik: Én hetente egyszer!  Negyedik: Háát, én hetente kétszer!  Első a negyedikhez: Neked nincs is feleséged!  Negyedik: Ja, nem a tiédről volt szó?!

Minden férfinak szüksége van egy feleségre, mert van egy csomó olyan  dolog, amiért egész egyszerűen nem lehet a kormányt hibáztatni.

Pista a barátjának: Mi mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, - rögtön vásárol valamit.

Mindennek van előnye és hátránya is, példa erre a házasság is. Előnye, hogy minden reggel ágyba hozzák a reggelit, hátránya, hogy mindig ugyanaz hozza.

A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán. Nem lett soványabb, de fára mászni már tud.

Remélem néha mosolyogtatok is Kedves Barátaim!!!!! Az összeállítás SeCsa képeiből történt, amit összerakott, viccekkel tarkított: Kovácsné