Vizsgálóberendezések 1 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal milliomodnyi pontossággal elemezni a fémtartalmat és 20 elem jelenlétét.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
1151 Budapest Bogáncs u
Advertisements

6.AGY Anyagvizsgálat a gyakorlatban szeminárium Cegléd, Június 7. MIT VÁR AZ IPAR AZ ANYAGVIZSGÁLATTÓL Ilinyi János szakértő.
Vásárolt nyersanyagok Új (tartalék) nyersanyagok Gyártás Beépítendő termékek és részegységek Nyersanyagok Új termék Új termék (meglévő) készletből Új termék.
10. Tétel Sikeresen működő üzletét az igényeknek megfelelően bővíteni szeretné. Ehhez szüksége van egy üzleti terv elkészítésére. Foglalja össze, hogy.
AGMI Anyagvizsgáló és Minőségellenőrző Rt. Anyagvizsgálati Üzletág
Seminar on Lyophilization Seminar on Lyophilization Budapest, Hungary
Minőségköltségek.
SALES EU-INDOOR Kft. Cégbemutatkozó.
BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM VILLAMOSMÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI KAR ELEKTRONIKAI TECHNOLÓGIA TANSZÉK HOGYAN KÉSZÜL A MOBILUNK? AVAGY A 21.
Új, gyors nitrogén elemzési módszer
Az ERP bevezetés „művészete” – avagy hogyan csináljuk mi.
Készítette / Author: Tuska Katalin
A GYÁRTÓMŰBEN HASZNÁLT FŐBB GYÁRTÓBERENDEZÉSEK (1)
Színképek csoportosítása (ismétlés)
ATOMREAKTOROK ANYAGAI 9. előadás
Értékteremtő folyamatok menedzsmentje
Térfogatkompenzátor NA300-as csonk átmeneti varratának elemzése
Állam munkavédelmi feladatai
Gazdálkodási modul Gazdaságtudományi ismeretek I. Üzemtan KÖRNYEZETGAZDÁLKODÁSI MÉRNÖKI MSc TERMÉSZETVÉDELMI MÉRNÖKI MSc.
Levegőtisztaság-védelem 5. előadás
Röntgensugárzás keltése, ill. keletkezése
Minőségbiztosítás a szerelésben
4. A SZERELÉSI FOLYAMAT TERVEZÉSE
Minőségköltségek. Minőségköltségek felmerülhetnek a tervezés, gyártás, értékesítés és felhasználás során a termék megfelelőségének elérése érdekében,
Kapacitás, átbocsátóképesség, időalapok, az erőforrás nagyság, átfutási idő, a termelő-berendezések térbeli elrendezése. Átfutási idő számítások.
Készítette: Fábián Henrietta 8.b 2009.
Az anyagvizsgálatokat végzőkkel szemben támasztott követelmények nyomástartó berendezések gyártása és üzemeltetése során Dr. Somogyi Sándor Anyagvizsgálat.
Mi lesz a roncsolásmentes vizsgálat után? Prof. Dr. Trampus Péter Dunaújvárosi Főiskola 6. AGY, Cegléd,
Az anyagvizsgálatokat végzőkkel szemben támasztott követelmények nyomástartó berendezések gyártása és üzemeltetése során Dr. Somogyi Sándor Anyagvizsgálat.
A Raman spektroszkópia alkalmazása fémipari kutatásokban
Colors allowed R 0 G 90 B 140 R 0 G 0 B 0 R 221 G 221 B 221 R 255 G 255 B 255 R 187 G 8 B 28 R 96 G 152 B 183 R 6 G 54 B 79 R 191 G 214 B 226 R 95 G 95.
Stratégia, előrejelzések az Electrolux csoportnál
Gunkl Gábor – 2009 – BME Westinghouse AP1000. Áttekintés  Felépítés Konténment Primer köri jellemzők Turbogenerátor Névleges adatok  Biztonság Passzív.
Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány Logisztikai és Gyártástechnikai Intézet István Zsolt osztályvezető „Folyadékkristályos kijelzők újrahasználata.
SZOFVERCENTRUM. Szimulációs WorkShop – Miskolc-Tapolca, június 3-4. Miskolci Egyetem Mechanikai és Mechanikai Technológiai TanszékSZOFTVERCENTRUM.
Integrált áramkörök tesztelése (minőségellenőrzés)
Pesti Béla MÁV ZRt. Pályavasúti Üzletág
Előadó: Bellovicz Gyula igazságügyi szakértő
Valós-izokinetikus mintavétel áramló gázokban
MTDL - Magyar Tartály Diagnosztikai Laboratórium Kft.
Ellenőrzés, karbantartás, felülvizsgálat
CCD spektrométerek szerepe ma
A háztartások nagyobb szennyezők az iparnál A háztartások szennyezőanyag-kibocsátása már nagyobb, mint az iparé - állapították meg kutatók. A prágai Károly.
MATRIX Vizsgáló, Ellenőrző és Tanúsító Kft. Szádeczky Tamás e-közszolgáltatások tesztelési módszertana Törvényesség, szabványosság, biztonság.
Mérnöki módszerek alkalmazása a tervezői folyamatokban az új OTSZ szerint.
NYME ACSJK Egészség-tudományi Laboratórium
A marketingeszközök különböző piaci helyzetekben alkalmazott, az adott piaci helyzetnek megfeleltetett kombinációja.
TEROTECHNOLÓGIA Az állóeszközök újratermelési folyamata.
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
Műszeres analitika vegyipari területre
Kónya János Fogtechnikus mester/ Okleveles gépészmérnök
Partner a méréstechnikában és az elektronikai tesztelésben.
A maradó feszültség viselkedése fárasztó igénybevétel közben CSEH DÁVID, DR. MERTINGER VALÉRIA, DR. LUKÁCS JÁNOS 8. Anyagvizsgálat a gyakorlatban konferencia.
Harsányi László: Munkafüzethez 1. MOME 1. 2 A számításba veendő öt alaptényező: Beszállítók (írók, nyomdák, stb.) alku-pozíciója Vásárlók (fogyasztók)
Válogatott fejezetek az anyagvizsgálatok területéről
7. előadás Gépkocsi vizsgálati műveletek fogalma, fajtái és módszerei.
Termék-piacfejlesztési stratégiák (Ansoff-mátrix)
Nanotechnológiai kísérletek
Földmunkagépek emelőgép üzemmódban
Golyóválogató berendezés
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
Welding 2000 Kft A piaci igényekhez folyamatosan alkalmazkodva bővítettük termékpalettánkat, mely egy új és korszerű telephely létrehozását is meg követelte.
ABC és XYZ elemzések.
Kapacitás, átbocsátóképesség, időalapok, az erőforrás nagyság, átfutási idő, a termelő-berendezések térbeli elrendezése. Átfutási idő számítások.
ÉMI Kht. Mechanikai Tudományos Osztály
A vasúti járművek karbantartását, javítását és időszakos vizsgálatát végző műhelyeket érintően tervezett jogszabályi változások dr. Erb Szilvia főosztályvezető.
Analitikai számítások a műszeres analitikusoknak
Kocsis Ernő Ügyvezető igazgató Roto Elzett Certa Kft.
GÉPKIVÁLASZTÁS.
Előadás másolata:

Vizsgálóberendezések 1 Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal milliomodnyi pontossággal elemezni a fémtartalmat és 20 elem jelenlétét egyidőben a rézben, acélban, rozsdamentes acélban, hegesztési anyagokban, stb… A berendezés létfontosságú az alapanyagok vegyi elemzésében és a gyártmányfejlesztésben. Folyamatos kutatás, gyártmány- fejlesztés Az 1992-ben kifejlesztett első kínai abszorpciós berendezés óta a BROAD cég kutatás-fejlesztési részlege folyamatosan fejleszti gyártmányait.

Optikai emissziós spektrométer A berendezés képes azonnal elemezni a fémtartalmat milliomodnyi pontossággal és 20 elem jelenlétét egyidőben a rézben, acélban, rozsdamentes acélban, hegesztési anyagokban, stb… A berendezés létfontosságú az alapanyagok vegyi elemzésében és a gyártmányfejlesztésben.. Atom abszorpciós spektrométer A berendezés pillanatok alatt rendkívűl nagy pontossággal elemezhetők a folyadék halmazállapotú anyagok, elegyek. Elsősorban a Li-Br oldat összetevőinek és elemeinek vegyi elemzésére használják. A berendezéssel ellenőrizhető az abszorpciós berendezések üzem közbeni korróziója, ami nagyon fontos az időszakos karbantartások idejének meghatározásához, a várható élettartam előrejelzéséhez. Vizsgálóberendezések 2

Vizsgálóberendezések 3 Abszorpciós berendezés vezérlését ellenőrző berendezés Segítségével szimulálni lehet a DFA közvetlen fűtésű berendezés üzemelését, be lehet vele állítani, szabályozni és végelenőrizni a vezérlőszekrényt. Héliumos ellenőrző rendszer. fő részegységei a héium spektrométer és a vákuum szet, amivel ellenőrizhető az abszorpciós berendezés vkuum alatti részeinek, a készre szerelt termékek és a teljes berendezés vákuum tömörségének ellenőrzése,illetve elenőrizhető vel lépésről lépésre a berendezés vákuum feltételei. Automata anyagvizsgáló berendezés A berendezéssel roncsolásmentes és roncsolásos anyagvizsgálatokat lehet végezni. A berendezés rendkívül nagy pontossággal mér, meg lehet vele mérni pl. két hajszál közötti feszültségkülönbséget.

Vizsgálóberendezések 4 11 db teszt platform, melyen 11 abszorpciós berendezés tesztelhető teljeskörűen egyidejűleg. A BROAD cég létesítménye a legnagyobb és jelenleg a legkorszerűbb a világon az abszorpciós berendezések teljeskörű tesztelésére. A BROAD büszke arra, hogy a teszt platformjának a működését a kínai nemzeti engedélyező hatóság hagyta jóvá.