VIDEÓ EMAIL ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
IWOWWE: AMEDDIG NEM FÁJ, NEM VÁLTOZTATSZ! iWowWe Technikai Tréning 04.
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Wolf Gábor könyve alapján 2. Rész Moldvai Levente Kisvállalati Marketing.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN ! nyelvű weboldal és webáruház díjmentes használata M INDEN DXN TAGNAK, INGYEN !
ILA The App That Pays in so Many Ways Web bemutató.
Az MV-Magyar Vállalkozásfinanszírozási Zrt. és a JEREMIE Program Garamvölgyi Balázs üzleti vezérigazgató-helyettes Budapest, augusztus 29.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Bemutatkozik a Premier Kommunikációs Iroda A kommunikáció világában minden nap egy új Premier!
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Az informatika szerepe a vállalati kultúra és versenyképesség javításában Dr. Kornai Gábor AAM Tanácsadó.
Az MFB Invest Zrt. tevékenységének bemutatása Buda Sándor Tanácsadási igazgató október 24.
Vállalkozásunk külső, belső kapcsolatrendszere és értéklánca
Tartós építményekhez stabil alapok TÖBB VEVŐ – TÖBB PÉNZ Hogy holnap is legyen bevétel.
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia Csoportmunka szolgáltatások megvalósítása a T-Mobile-ban Keresztúri Éva T-Mobile Magyarország.
Mire jók a szűrővizsgálatok?
Problémafa modell Ez a táblázat segít képileg megjeleníteni a probléma elemzést. A második oldal egy példát mutat be, a harmadik oldal pedig egy kitöltetlen.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
„ AZ” ESZKÖZ az iWowWe. Használni akarod? /mint az aranyásók a lapátot?/ Vagy Pénzt akarsz vele csinálni? / mint azok, akik a lapátot árulták?/
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
Az elérhatő Franchise HelpforYou Virtual Franchise Egy realizálható Az álmaid Megvalósítására! Vízió.
Az SPSS technológiával háromszorosára nőtt az online eladásokból származó bevétel.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
? Államadósság Jól állunk-e vagy sem? Nagy a jólét, vagy éppen ellenkezőleg, romlik az élet minősége? Dübörög-e a gazdaság, vagy éppen ellenkezőleg, válság.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
Vodafone Iroda Majoros Ádám Telekommunikációs Partner.
Befektetői csomag. NAGY BEVÉTELI LEHETŐSÉG! LIMITÁLT IDŐ 2011 áprilisig A MAGAS JÖVEDELEMÉRT.
SIGNUM vállalkozásoknak Tóth Gyula xx.xx. Általános előnyök Személyzeti eszköz Pénzügyi eszköz.
IDMSYS projekt GOP Akkreditált innovációs klaszterek közös technológiai innovációjának támogatása, GOP pályázati ablak A.
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Zsembery Levente vezérigazgató
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Prémium Partner Bónusz BÁRMIKOR FELHASZNÁLHATÓ!
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Sós Patrik Telekommunikációs Partner
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Einstein az oxfordi egyetemen egyszer év végi záró dolgozatot íratott fizikushallgatóival. Tanársegédje meglepetten jegyezte meg: „De professzor úr, hiszen.
Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
ÉPÍTSÜK FEL KÖZÖSEN A VILÁG LEGNAGYOBB, 160 MILLIÓ FŐS ONLINE HÁLÓZATÁT!
SERENAD ÉPÍTÉSI RENDSZER Orosz Zsuzsanna Ügyvezető Orosz Zoltán Okl. Gépészmérnök, feltaláló.
Kombinált Mikrohitel A Mikrovállalkozások fejlesztéséért.
MENNYI PÉNZRE LENNE MOST SZÜKSÉGED AHHOZ… HOGY TELJESEN RENDBE TEDD AZ ÉLETED?
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Michel Vieira - President of Kairos Technologies Otokar Kasynets - Director of Network Development Alex Kocherev - Director of IT Department KAIROS TECHNOLOGIES.
Fejlessze vállalkozását pályázati források segítségével!
A megelőzés fontossága
2 éves lett a Katapult Klub
Dinamikus startot és azonnali bevételt biztosít
Előadás másolata:

VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER

Miért az iWowWe? iWowWe: videó és videó konferencia Iparága a „válság” ellenére is dübörög A bevételük 80%-át visszaosztják Minden egyben - kis összegért Rendkívül hatékony hálózatépítő eszköz Pénzvisszafizetési garancia Alacsony havidíj

Miért fontos Neked az iWowWe? Kiváló eszköz a hálózatod építésére Minimális idő és energia ráfordítása mellett passzív jövedelmet termel hónapról hónapra Kiválóan alkalmas bármilyen MLM program további vagy kiegészítő marketingjére Új célcsoportot szólíthatsz meg vele Könnyen automatizálható technológia

A KMD és az iWowWe együtt! Az iWowWe-val alacsony befektetett munkával nagy tömeget tudsz elérni Nincs információ torzulás, a KMD anyagait Te magad is fel tudod használni Közvetlenül a felsővezetőkkel és a tulajdonosokkal dolgozunk A KMD a legdinamikusabban épülő hálózat a teljes iWowWe-ban Maximum 3 hónap alatt díjmentessé válsz

Passzív jövedelem recept! Lépj be az iWowWe-ba egy Basic csomaggal Szánj 2-4 napot arra, hogy megtanuld az iWowWe programját használni Küldj ki az első hónapban videó -t Első hónap eredménye: megvan minimum az első direkted Automatizáld a feladatokat

Passzív jövedelem recept! Második és harmadik hónapban küldj újra -t Van minimum két újabb direkted Díjmentessé válsz, ezáltal passzív jövedelmet keresel Minősítsd fel magad Prémiumra Automatizálj újra Csináld nagyban a KMD-vel közösen, heti maximum 2-4 órában!

Köszönjük a figyelmed! Elek TamásRácz Levente