Az Audi A6 hybrid belsőégésű erőforrásául egy 155 kW (211 LE) teljesítményű 2.0 TFSI aggregát szolgál, amely egy 33 kilowattot (45 LE) illetve 211 newtonméter.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Dr. Lévai Zoltán Professor Emeritus
Advertisements

KKV szektor – a magyar gazdaság motorja
A Solera company 1 I AUTOonline – Nemzetközi piac Hazai kereskedők – külföldi beszerzések 2010.
A belsőégésű motor részei és működési elve…
Műszaki Értelmiség Napja 2013 Alternatív járműhajtás koncepciók értékelése, az elektromos járművek alkalmazásának távlatai prof. Dr. Palkovics László.
Ópusztaszer, és még más helyek.
1. Hány darab vészfék kar van elhelyezve a járműben?
Hybrid autók A projektünk témája az autók és a környezetvédelem, közelebbről a hibrid autók.
 Hibrid rendszernek azt a megoldást nevezzük, melynek során a meghajtáshoz szükséges energiát két vagy több, különböző elven működő erőforrásból nyerik.
Végfelhasználói Promóció Navigator > Navigator Promotion 2004, 2006, 2008 and óta mejelenő promóciók Díj: Euro 2004 jegy Díj: iPod.
„Legyen jobb a gyermekeknek! Komplex kistérségi programok a gyerekszegénység ellen Kun Zsuzsa MTA GYEP.
Part #19 Part #9 Bergen Part #8 中 Part #16 A természet 7 új csodája. Olyan kezdeményezés indult 2007-ben, hogy kiválasztott emberek hozzanak létre egy.
Ausztráliai utazás.
Javaslat az erőforrások és a szabályozó eszközök összehangolására vidéken között Katonáné Kovács Judit, PhD egyetemi adjunktus DE AGTC GVK.
 Az Audi dizájn filozófiája: a tökéletesség egészen az utolsó csavarig. Bármely részlet csak akkor nyeri el a végleges formáját, ha tökéletesen illeszkedik.
Porcs Dániel MF-13K NBA ( kosárlabda).
Teniszcsillagok.
Teniszcsillagok. Rafael Nadal Hatszoros Grand Slam győztes Zsinórban négyszer nyerte a Roland Garrost 2005 és 2008 között Szinte egyedüliként pozitív.
OPERÁCIÓS RENDSZER. Az operációs rendszer egy olyan programozási rendszer, amely a számítógépes rendszerben a programok végrehajtását vezérli, így pl.
Testnevelés: Tenisz Majoros Lívia MF13M3.
Automata sebességváltók
Sebességváltó Segédlet a Járműszerkezetek I. tantárgyhoz
Villamos és hibrid kishaszonjárművek hajtás problémái
Napenergia.
A FOLYAMATOK AUTOMATIKUS ELLENŐRZÉSE Készítette: Varga István VEGYÉSZETI-ÉLELMISZERIPARI KÖZÉPISKOLA CSÓKA
Microsoft Üzleti Megoldások Konferencia „Motorunk a minőségünk” Darabkövetés az Audi Hungaria Motor Kft-nél Tóth Gábor Audi Hungaria Motor Kft.
Világunk egyik globális környezeti problémája a levegőszennyezésből adódó üvegházhatás és felmelegedés. A személygépkocsikból áradó gázok is felelősek.
Ihász Gábor Általános Iskola
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Szoftvertechnológia Ember-gép rendszerek. Mit értünk rendszer alatt? Kapcsolódó komponensek halmaza – egy közös cél érdekében működnek együtt A rendszer.
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
MEGHÍVÓ Vasárnap „ Pest megyei természetismereti séta” Gyadai „ Hangya Dani) tanösvény.
Victoria.
Ciklusok: 1. Számlálós ciklus
Lénárt Szabolcs Páll Boglárka
Mikrokontroller (MCU, mikroC)
Szülői tájékoztató 2012.január 26.. Személyi és tárgyi feltételek 770 tanuló 112,5 dolgozó Személyi változások Gazdasági centrum Iskolai költségvetés:510M.
A szolgáltatás nemzetközi megvalósulási formáinak elemzése 1.A szolgáltatási „piac” várható változásai: tudományterületi térkép összeállítása, potenciális.
Fékberendezések I csoportosítás, dobfékek
A hatékonyság technikája - sajtótájékoztató április 22.
Forma 1 Pillanatok. Juan Manuel Fangio 1934-ben kezdett versenyezni, de európai versenyen csak 1948-ban indult Az argentin autóversenyző tíz éves pályafutása.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
A belsőégésű motor részei és működési elve
Készítette: Kiss István
1 Politikai mélypont Magyarországon? november 22. Somogyi Zoltán, igazgató Political Capital Institute.
Avagy a mai kor legnagyobb teniszezői
Készítette:Koska Anna
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Urbán Gábor 1946-ban született Szabadkán
IP alálózatok.
Az én kedvenc telefonom… Készítette: Szamosi Rozina Felkészít ő tanár: Kiss Csaba Iskola: Hernád-Pusztavacs Általános Iskola Pusztavacsi Tagintézménye.
ESP Szilágyi András, WSX87Z.
Jedlik Ányos és Siemens összehasonlítása
Miért viselkedjünk jól a Földön? Mert így jegyet válthatunk a Paradicsomba. Különben a Pokol vár!!! De a mindennapi életben a Paradicsom és a Pokol ugyan.
Kortárs Irodalmi Verseny l. forduló
Miért kell jól viselkedni a földön? Hogy a paradicsomba kapjunk jegyet. Másképp a pokol vár!!! De a valóságban a paradicsom és a pokol ugyanaz csak kis.
Automata nyomatékváltók
Exoskeleton Zsargó Benedek TQY4FS.
Vegyi Hőszivattyú Áramtermelő Vegyi Kazán Dr.Mészáros Ágoston
1 Dr. Emőd István, BME Gépjárművek és Járműgyártás Tanszék Alternatív hajtóanyagok Alternatív járműhajtások Magyar CIVINET, szeptember 28, Zalaegerszeg.
SZTÁROK és SZPONZOROK Kynsburg Zoltán október 28.
A Nemzeti Statisztika Gyakorlati Kódexe
Mi a cserkészet? Szülőknek 1.
Szakmai versenyek a hálózati informatikában
Testnevelés munkaközösség

„CARING IS SHARING” KIKNEK? MIT? HOGYAN? MIÉRT? KATEGÓRIA #1
Apple iPhone SE 16GB SE 32GB 6S 32GB Apple iPhone 7 32GB
HWSW mobilfizetési konferencia
beruházás-tervezési ABCD
Előadás másolata:

Az Audi A6 hybrid belsőégésű erőforrásául egy 155 kW (211 LE) teljesítményű 2.0 TFSI aggregát szolgál, amely egy 33 kilowattot (45 LE) illetve 211 newtonméter forgatónyomatékot produkáló elektromos motorral működhet együtt. Utóbbi közvetlenül a TFSI mögött, az átdolgozott, nyolcfokozatú tiptronic automata sebességváltó hidraulikus nyomatékváltó-egysége helyén dolgozik. A komplex erőátviteli rendszer az első kerekeket hajtja. Forrás:

Federer pokoli hangulatban nyert az ausztrál Tomic ellen Roger Federer a melbourne-i közönség által teremtett pokoli hangulattal dacolva három szettben legyőzte az ausztrál Bernard Tomicot az Australian Open 3. fordulójában – a nyolcaddöntőben újabb nagy tehetség, a kanadai Milos Raonic vár rá. Véget ért a torna a 6. helyen kiemelt Juan Martín del Potro számára, az argentint a francia Jérémy Chardy győzte le öt szettben. A nőknél nehéz, ápolásokkal szabdalt meccsen nyert Viktorija Azarenka, párosban pedig az utolsó, versenyben lévő magyar, Marosi Katalin is kiesett.

Samsung Galaxy SIII vagy iPhone?