Siker a tőzsdén A/11 Fibonacci számok

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Matematika a tőzsdén.
Advertisements

Egy „JEL”: a Fibonacci számsor jellegzetességei, jelentései, jelenségei „Ha bármi fontosat kihagytam volna, kérem türelmes elnézésüket, hiszen senki.
Siker a tőzsdén A/7 Fedezeti ügyletek (hedge): Ellen tranzakcióként megjelenő ügylet. Csak akkor van értelme, ha a financiális terhe nem magas, elviselhető.
A Fibonacci-féle sorozat
Természet Szöveg: ©Rába Ildikó Mariann Kép: ©Bauer Andrea.
Fibonacci-sorozat.
Az emberi élet előzményei, A mai ember kialakulása
Energia – történelem - társadalom
Siker a tőzsdén A/2  El kell döntenünk, mit is vegyünk.  A döntésnél (részvény vásárlás) figyelembe kell vennünk: a társaság eredményessége, teljesítménye,
Toma Pál Budapest, március 28.
Előadó: Horváth András, tőzsdeszakértő
Család.
A földgázpiac jelenlegi szereplői, működési tapasztalatok, várható változások. A Magyar Gázipari Egyesülés működésének bemutatása Molnár.
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
Siker a tőzsdén A/9 A point and figure chart, az o-x diagram.
Siker a tőzsdén 20. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. Egy újabb indikátor a napi elemzés megkönnyítésére. CCI (Commodity Channel Index)
HIKGHB Németh Gábor LUF9NV Simon Attila. A programozás alapjai előadás Híradástechnikai Tanszék.
A tételek eljuttatása az iskolákba
Matematika: Számelmélet
VÁLOGATÁS ISKOLÁNK ÉLETÉBŐL KÉPEKBEN.
55 kodosszeg FIZETÉS felvitel JUTALOM felvitel 11-es dolgozó kap 200-at 11-es dolgozó kap 50-et SELECT osszeg INTO x FROM d.
Kutyafajták Retrieverek Készítette: Bak Barna József
A Fibonacci-féle sorozat
Matematika a természetben és a művészetben
Matematika a művészetekben
Aranymetszés, avagy az isteni arány.
Sárgarépa piaca hasonlóságelemzéssel Gazdaság- és Társadalomtudományi kar Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök I. évfolyam Fekete AlexanderKozma Richárd.
 Matematika a tudományokban és a művészetekben.  Egy nyúlpárnak havonta egyszer születik kölyke, egy hím és egy nőstény. A kölykök születésük után 2.
DRAGON BALL GT dbzgtlink féle változat! Illesztett, ráégetett, sárga felirattal! Japan és Angol Navigáláshoz használd a bal oldali léptető elemeket ! Verzio.
A középkori világ 7 csodája
Aranymetszés Zene és irodalom Készítette: Zsadony Dorina és Nagy Petra.
MAKROGAZDASÁGI KILÁTÁSOK INFLÁCIÓS JELENTÉS december Virág Barnabás December 22.
Debreceni virágkarnevál Készítette: Nagy Bettina.
László Miklós Legutolsó dolog, amit megtudsz egy könyv írása közben az, hogy mivel kellett volna kezdened v 1.0 A kutatási sorozat a múlt és jelen kontextusában.
Az aranymetszés természet, művészet, matematika
szakmérnök hallgatók számára
Életrajz Született: 1937 április 28.-án Suniban, Tikrit külvárosában. Apja „meghalt”, mostohaapja nevelte 10 éves koráig amikor a nagybátyához költözött.
A vendégek befogadásáról és gyámolításáról „A vendégek s a jövevények akkora hasznot hajtanak, hogy állhatnak a királyi méltóság hatodik helyén… Mert.
„Minden gondotokat Ő Reá vessétek, mert néki gondja van reátok. ” (I
2007. május 22. Debrecen Digitalizálás és elektronikus hozzáférés 1 DEA: a Debreceni Egyetem elektronikus Archívuma Karácsony Gyöngyi DE Egyetemi és Nemzeti.
772 család 1559 gyerekéből A Fióka 2006-ban Alapellátott: 238 családból 578 gyerek Védelembe vett: 41 családból 69 gyerek Ideiglenes elhelyezés: 3 családból.
A világ képe az arabokról
Út a munkanélküliséghez Czomba Sándor 2008 november 19.
AAO Csink László november.
IV. Terjeszkedés.
Siker a tőzsdén A/6 Volatilitás: ártartomány ingadozás.
Siker a tőzsdén A/8 Trendek felépülése (emelkedő trend esetén): Trendek felépülése (emelkedő trend esetén): Felhalmozás szakasza: A kereslet szignifikánsan.
Siker a tőzsdén A/15 Bollinger szalag Az árcsatorna indikátorok leghatékonyabb módszerei között tartják számon. John Bollinger pénzügyi ujságíró ötlete.
Siker a tőzsdén A/5 Részvény vásárlásnál milyen lehetőségeink vannak ? Piaci árfolyam (ahol épp aktuálisan lehet vásárolni) Piaci árfolyam (ahol épp aktuálisan.
Siker a tőzsdén A/4 Emelkedő napi árfolyam (fehér). Csökkenő napi árfolyam (fekete gyertya) A forgalom árulkodik (emelkedő nap forgalma zöld, csökkenő.
Siker a tőzsdén A/18 A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) A Forgalmi Egyensúly (On Balance Volume) mutató egy instrumentumba be- és kiáramló pénzmennyiséget.
Siker a tőzsdén A/14 Fordulós jelek: kulcs forduló sziget forduló Kulcsforduló esetén (növekvő trendben ) az árfolyam meghaladja a megelőző napok árfolyam.
Kutatási eredmények és fehér foltok a migránsok munkaerő-piaci beilleszkedésének kutatásában Kováts András MTAKI.
A klinikai transzfúziós tevékenység Ápolás szakmai ellenőrzése
Nyitott Kapuk 2010 Beiskolázási kérdőívek értékelése.
QualcoDuna interkalibráció Talaj- és levegövizsgálati körmérések évi értékelése (2007.) Dr. Biliczkiné Gaál Piroska VITUKI Kht. Minőségbiztosítási és Ellenőrzési.
Nevezetes algoritmusok
013456… A számok A számok, amiket írunk, algoritmusokból állnak (1, 2, 3, 4 stb.), melyeket arab algoritmusoknak nevezünk, megkülönböztetve őket.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
:07:02 Elizabeth Rosemond Taylor febr. 27.-én született Londonban, - kétszeres Oscar díjas, angol-amerikai színésznő. Nevének közismert.
Tájékoztató rendezvény Szombathely.
1. Melyik jármű haladhat tovább elsőként az ábrán látható forgalmi helyzetben? a) A "V" jelű villamos. b) Az "M" jelű munkagép. c) Az "R" jelű rendőrségi.
Siker a tőzsdén A/10 A Dow elmélet, az örök „igazság”
EGY VERSENY, NÉHÁNY GONDOLAT Hajnal Péter SZTE, Bolyai Intézet.
Tantárgyi követelmények Infrastruktúra geoinformatika – AI04 Geoinformatika – AG03 Előadók: Dr. Szabó György egyetemi docens, Wirth Ervin PHd hallgató.
Edényrendezés PINTÉR LÁSZLÓ – FZGAF Adott az alábbi rendezetlen sorozat, melyen elvégezzük a Radix eljárást:
FIBONACCI SOROZAT.
A Fibonacci-féle sorozat
TECHNIKAI ELEMZÉS EGYSZERŰEN
Előadás másolata:

Siker a tőzsdén A/11 Fibonacci számok Bonaccio pisai kereskedő fia, afrika északi részén született Felnőtté válását nagy utazást tett Egyiptomban, Szíriában, Görögországban és Szicíliában . Az 1200 években született munkája segítséget nyújtott a világ tudományos ( hindu, arab) kultúrájának kommulálódásában. A piramisok tanulmányozása közben fedezte fel a nevéről elhíresült fibonacci számelméletet. Azóta is számtalan kutatója volt a területnek és a természet számtalan területén (nyulak szaporodása, csigaház, fenyőtoboz, a kezünk felépítése, stb.) A fibonacci sorozat elemei 1,1,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,233,377,…..stb. A következő, az előző kettő összege. minden a sorozatban lévő szám( megközelítőleg) 1,618 szorosa a következő szám. Eduárd Dobson ültette mindezt a tőzsde nyelvére. Ugyanabba a áttekinthető rendszerbe helyezte el amit a chart elemzésekhez használunk. 9 fontos szintet rajzol be, amely megmutatja a várható árfolyamot, a várható korrekciós szintet, ill. szinteket. Az emelkedések vagy csökkenések értéke a következő Fibonacci szintig várható. A kilenc érték: 0%, 23,6 % 38,2 50%, 61,8 %, 100%, 161,8 261,8 %, 423,6 %

Előzetes A következő alkalommal elemzéseket végzünk és megismerkedünk néhány fordulós jellel. A képekre kattinva bővebb információ_>>