IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
a terület meghatározása
Advertisements

SStat - Statisztika 2014.
Hardver alapok I. 10. osztály.
Simalube Automatikus, újratölthető – kenőanyag adagolók
K ÉPERNYŐ MINT KIMENETI ESZKÖZ. adatok, szövegek, képek, filmek vizuális megjelenítését szolgáló készülék, a számítógépek legfontosabb kimenete. Míg.
A számítógép felépítése
Siemens Financial Services – Kisértékű eszköz finanszírozás
Fiatalítsa meg arcbőrét, revitalizálja haját, újítsa meg testét professzionális gyógyfürdő kezelésekkel, anélkül, hogy időpontot kéne kérnie A Nu Skin.
T RD -Trading Hungary Kft. Metrológia.
EU támogatások és a kapcsolódó közbeszerzések tapasztalatai
Petyus Dániel, Szederjesi Miklós konzulens: Dr. Molnár András
KÖRNYEZET ÉS TÁRSADALOM Preferenciák és lakossági értékrendek önkormányzati kutatások alapján Az előadás elhangzott a Megyei Jogú Városok Szövetségének.
Zaj és rezgés GIS eszközök és alkalmazások. Hazánkban a gyakorlatban alkalmazott országos rendszer az Egységes Országos Vetületi Rendszer. A műszer használatát.
Informatikai eszközök
Nagy Gábor MF01-M2.
Készítette: Zsiga Mónika 9.a
A virtuális technológia alapjai Dr. Horváth László Budapesti Műszaki Főiskola Neumann János Informatikai Kar, Alkalmazott.
Sokoldalú, de egyszerűen kezelhető, magyarul beszélő eszközök Hatékony, de a háttérben maradó folyamatok Biztonságos tárolás, hatósági megfelelőség Sokoldalú,
Mai számítógép perifériák
Mágneses kölcsönhatás
Izotóp Kft. K+F Fórum, Bp Javaslat új ki-be kapcsolható 241 AmBe neutronforrásra Veres Árpád.
WEB MES (webes gyártásirányító rendszer)
1. tétel Ön a munkahelyén az iroda kialakításáért felel. Tervezze meg az irodában milyen eszközök szükségesek ahhoz, hogy adminisztrációs munkáit pontosan.
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
A vírusokról.
Gyermekvédelem az európai önszabályozás függvényében.
a MÁV-TRAKCIÓ Vasúti Vontatási Zrt.
Magyar Tudományos Akadémia Kémiai Kutatóközpont Izotópkutató Intézet Sugárbiztonsági Osztály ICP-SFMS alkalmazása radionuklidok meghatározására környezeti.
Országos Onkológiai Intézet nyarán uniós beruházás keretében az OOI belgyógyászati tömbje elkészült, az új helyre költöző intézeti gyógyszertár.
1 SZÁMÍTÓGÉP-KEZELŐ (-HASZNÁLÓ) SZAKKÉPESÍTÉS A képzés célja A számítógép-kezelő legyen alkalmas a társadalmi és gazdasági élet különböző területein, az.
Budapest forgalomkezelése és a CITY LOGISZTIKA ITS alkalmazásai
Farkas György : Méréstechnika
Összefoglalás.
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék 5.3. Predikciós módszerek szenzorjelek alapján BelAmI_H.
Szakmai gyakorlat jelentősége, tudatos karrierépítés
2010 Ősz Otthoni és kisirodai készülékek október 1 Keserű Tünde.
Műszer vezérlő - kezelő program GPI-745A teszterhez.
ZAJMÉRÉSI KÉZIKÖNYV NL_20
CENTRUM KFT. Budapest, XXX. Köves u. 42 Telefon: Fax: www. centrum hu.
OBJEKTÍV cégvezetés Vs. Vakon repülés.
Egy rendszer életünk, egészségünk és értékeink megóvásáért.
Az egyik legnagyobb előnye hogy magyar nyelvű és ezáltal egyszerűen használható. További nagy előnye az hogy ingyenesen használható és letölthető. A Gimp.
Adatvizualizáció Segédanyag a Gazdasági informatika tárgyához
Számítógép hálózatok.
© Herbil Kft Elmatronic S.R.L. / Romania Alapítás éve: 2006 Ügyvezető: Balázs Róber Web: Herbil Kft. / Magyarország.
Geodézia BSC 1 Gyors ismertető
CLOOS-ÓE Bánki Szimpózium 2015
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Molnár János,
Diatár Templomi énekrend vetítő program © polyJoe software
IC BT CPS -Jobb szabályozási jellemzők -Áramlási zaj nélkül -Könnyebb szerelés -Versenyképes ár Új keverőcsapok fűtésszabályozáshoz.
A múlt alacsony társadalmi mobilitás kis távolságú utazások helyváltoztatási eszközök alacsony kapacitása a nem saját használatú eszközök értékesítési.
5. rész:Vérnyomásmérők Klikk a folytatáshoz!. Sokan vásárolnak már vérnyomásmérő eszközöket, melyeket lépten-nyomon maguknál hordanak, és amikor kedvük.
NOKIA OKOSTELEFON KSZKI-s sajátosságok Postafiók beállítása Teendők vészhelyzetben.
TRD.  Jelszóval védett tartalom  Több felhasználó név és jelszó  Egyedi jogosultságok  Mérőeszközök  Riportok  Biztonsági mentés  Felhasználók.
Elérésük Win7 alatt: Windows gomb> Minden program> Kellékek> Rendszereszközök> …
avagy a tervezés segítése csúcstechnológiával Rodcont Kft.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
ELQ 30A+ egyoldalas manuális mérései
Az operációs rendszer.
A Logikai Analizátor általános leírása
Az ET 91 frekvenciabeállítási módjai
Vivőfrekvenciás rendszerek vizsgálata ET 92 -vel
Vivőfrekvenciás rendszerek vizsgálata ET 91-el
Épület-üzemeltetési tagozat
Kereszt vagy beágyazott? Rögzített vagy véletlen?
ELQ 30A+ két végpont közti manuális mérései
Az ET 92 frekvenciabeállítási módjai
Termelés tervezési és irányítási rendszer SQL alapon
I-QRS ÉletjelfigyelőTelemetriás Rendszer
Előadás másolata:

IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB CPN MC-3 PORTAPROBE IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB

A C P N MC - 3 P O R T A P R O B E Mindenben megfelel az EURÓPAI UNIÓ szigorú szabályainak. CE tanúsítással rendelkezik.

Az MC-3 PORTAPROBE strapabíró, biztonságos műszer talajok, burkolatok sűrűségének és nedvességtartalmának helyszíni gyors és pontos méréséhez. A műszaki adatok a katalógusban rendelkezésre állnak.

A CPN MC - 3 PO R T A P R O B E Magyarországon elterjedten használt, bevált, megbízható készülék magyar szervizháttérrel, magyar nyelvű használati útmutatóval, kategóriájában a legalacsonyabb árral.

A CPN MC-3 PORTAPROBE CE tanúsítással bíró felhasználóbarát biztonságos készülék. EURÓPÁBAN és MAGYARORSZÁGON is elterjedten használatos.

A mérések helyszínére tartozékaival együtt kompakt műanyag bőröndjében szállítható. A műszer időjárástól függetlenül használható.

Abszorpciós mérés előkészítése a műszer tartozékaival: mérőfurat készül. Visszaszórásos méréshez ilyen előkészítés nem szükséges, a burkolat sértetlen marad.

A műszert az elkészült mérőfurat fölé, a mérőrudat a kívánt mélységbe állítja a kezelője. A mélységértéket a műszer automatikusan érzékeli.

Az MC-3 PORTAPROBE képernyője és billentyűzete egyszerű kezelést tesz lehetővé. A mérést végző személynek csak a zöld START gombot kell megnyomnia, a beállítások előzetesen elvégezhetők.

A CPN MC - 3 PORTAPROBE a beállított mérési idő leteltéig önállóan dolgozik. A mért sűrűség és nedvességtartalom értékeket közvetlenül jeleníti meg a választott mértékegységgel és eltárolja a többi eredmény közé. A műszer képes adatokat küldeni nyomtatóra, számítógépre.

Mérés reptéri burkolaton Az MC-3 PORTAPROBE különböző felhasználásokhoz alkalmas. Jellemző felhasználása mégis az út- és burkolatépítés, építkezések. Mérés szántóföldön - talajelőkészítés

Egy példa a CPN MC - 3 PORTAPROBE felhasználására. (1)

A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (2)

A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (3)

A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (4)

pontos méréseket tud végezni szűk árokban is. A CPN MC-3 PORTAPROBE

A CPN MC-3 PORTAPROBE sötétben is használható a képernyő háttérvilágítása révén.

Felkészült laboratóriumokban etalonokkal végzik a műszer kalibrálását.

A CPN MC-3 PORTAPROBE katalógusából, illetve a gépkönyvéből láthatóan sokoldalú, ugyanakkor lényeges előnyöket kínál más, kompetitív eszközökhöz képest: - nincs bemelegedési idő, azonnal lehet mérni vele - tetszőleges mérési idő választható 1 mp-től 99 perc 99 mp-ig, - vagy a mérés a megkívánt pontosság eléréséig tart - mérés után automatikusan kikapcsol, nem merül le az akku - minden mérési eredmény előhívható segédeszköz nélkül is - az időjárási viszonyokkal szemben ellenálló - robusztus felépítésénél fogva a sérülésekkel szemben védett - magyarországi szerviz garanciaidőn belül és túl

KÖSZÖNJÜK, HOGY FIGYELMÉVEL MEGTISZTELT MINKET ! COMPLEXLAB IZOTÓP INTÉZET KFT. Megrendelhető: Izotóp Intézet Kft. 1121 Bp. Konkoly Thege Miklós út 29-33. : 392-2577; 395-9081, Fax: 395-9247; 392-2575 E-mail: commerce@izotop.hu