Segíts a Mikulásnak! Készítette: Sinkovics Boglárka.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Sikeres emberek.
Advertisements

„Hull a pelyhes fehér hó…”
Téli ajánlat GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf. 126.
Béla lett a Mikulás! Idén is Béla lesz a Mikulás! Óriási érdeklődés övezte a hatalmas küzdelmet, ami a évi Télapó kiválasztása körül tombolt. Végül.
Kötelező biztosítás 2010 Előadó: Marosvölgyi Péter, szakmai igazgató AEGONdirekt.hu Zrt.
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Igaz történet karácsony előttről
Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van.
Mikulás Az ajándékosztó Mikulás eredetileg a katolikus vallású vidékeken Szent Miklósnak, a Lycia római provinciában fekvő Myra püspökének népies alakja.
Online 168óraonline hirdetés hirdetésszervezés Készítette: Harkai Gyula.
Készítette: Hanics Anikó. Az algoritmus ADT szintű leírása: A d[1..n] és P[1..n] tömböket, a korábban ismertetett módon, a távolság és a megelőző csúcs.
Készítette: Sinkovics Boglárka
Fényképalbum Karácsony a felső tagozaton december 20. Forrás: Kécskei Krónika.
Budaházy György rabságáért Lengyel Károly : Bilincsben Angyal
Gazdag Erzsi Megjött a télapó.
A kotta, mint derékszögű koordinátarendszer
MINŐSÉGJELZŐ mondatelemzési gyakorlás
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
hogy mitől zakatol a vonat?
PéPéeS Tökéletes mese «lássuk» PéPéeS
Sajnálatos módon december 24-én este nem tudom szétosztani ajándékaimat. Idős korom egyre inkább észrevehető... Úgy döntöttem, hogy ez évben kivételesen.
Katona József 16/A.
A fény szebbé teszi napjaid! Készítette:driszkili.
Advent By: Móra Dávid.
Készítette: Nagy Krisztián
Alprogramok a Pascal nyelvben
Feladatok: Algoritmusok Pszeudokódban
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
2005. december 2. Telefonos feladat Három bülbülért összesen Ft-ot fizettünk. Négy ketyeréért összesen Ft-ot fizettünk. Mennyibe kerül egy bülbül ?
Sorozatok. A manók elindultak a nagyvilágban hogy találjanak egy helyet maguknak ami csakis az övék. Figyeldd meg a képen az emberi élet szakaszait.
Szent Miklós élete Szent Miklós kultusza Legendakör ábrázolása Modern
Egészséges Táplálkozás
Ki a szívét osztja szét....
n! = n(n-1)! Definíció szerint: 0! = 1
Készítette: Sinkovics Boglárka
Festéktüsszentő Hapci Benő
A reformkori színjátszás
Környezetismeret 2. osztály
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
Hálás vagyok, hogy hallhatok. Nagyon sok ember süket.
A karácsony Készítette: ….
Margotzy Hull a pelyhes….
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
K épes s ég F ejlesz t ő j átszó H áz és C salá D i N ap K özi M iku L ás P rogra M ja.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Automatikus váltás Rowena Morill és Bob Ross festményeivel.
Cliccate per sfogliare. Egy 92 éves kicsi, idős ember, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
A konvex sokszögek kerülete és területe
Meg fogom mutatni Neked hogyan élj, hogyan legyél kiegyensúlyozott
Készítette: Berzlánovich Krisztián
Szent Miklós a hulló hóban puttonyával körbejár
TÚRÓCZY ZOLTÁN: TANÁCS.
A Ceglédi Közgazdasági és Informatikai Szakközépiskola
Mikulás, Karácsony, Szilveszter GOLD MÉDIA ART KFT Budapest Pf Tel.: 06-1/ Fax.:06-1/ Mobil: 06-20/
Ta Parole une lampe sur mes pas Ps 119, 105 Mentsd meg a Karácsonyt ! Paul Roth: Ima.
automatikus váltással Zenés diavetítés Automatikus váltás Rowena Morill és Bob Ross festményeivel Túróczy Zoltán : Tanács Zenés diavetítés.
Mikulás Készítette: Zsanett 5.e. Szent M iklós Szent Miklós egy valódi személy volt, Kr.u. 271 környékén született, és 342. december 6-án hunyt el Myra-ban,
VáltozatokVáltozatok. A Tudós, Művész, Orvos, Tanító, Ezermester, Edző, Építész vezeti a manók városának építési munkáit.
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
Az Advent Advent - Várakozás.
A tetté lett szeretet Családi istentisztelet Mikulás napján Program: – Gyülekezés és énektanulás – „A tetté lett szeretet” - totyogók istentisztelete.
Tények a Télapóról és a rénszarvasról PéPéeS
Hagyja Margie-ra a következő téli vakáció megtervezését!
Bemelegítés 13,5 + 22,4 = A = 95,75 43, ,48 = R = ,3 + 93,2 + 48,5 = Y = 4,97 123,6 – 93,4 = R = 30,2 203,57 – 198,63 = H = 35,9.
Az első kínai császár agyaghadserege
CÉL: Akkora hatalmas hálózattal rendelkezni, ami 150
Mikulás Készítette: Tomi Roland.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! 18 Hajtás
Előadás másolata:

Segíts a Mikulásnak! Készítette: Sinkovics Boglárka

December 6-án Télapó elindult szétosztani az ajándékait December 6-án Télapó elindult szétosztani az ajándékait. Csakhogy utazás közben szánjáról lepottyant öt darab ajándék. Mikor Télapó észrevette, nagyon megijedt: Mi lesz azokkal a szegény gyerekekkel, akiknek ajándékai most kinn hevernek a hóban? Segítsetek Télapónak megkeresni az elveszett ajándékokat!

Tedd ki a következő alakzatokból Télapó házát!

1.

Találd meg Télapó rénszarvasainak nevét a szó kavalkádban! Megoldás: C R U D O L F I A G H K É Á T E Z Í S Ú Ő P V J N Ű M Ö B W Q Y X Ü C R U D O L F I A G H K É Á T E Z Í S Ú Ő P V J N Ű M Ö B W Q Y X Ü

2.

Segítsetek Télapónak szétosztani az ajándékokat! Mikulás mindig megszámozza a házakat, hogy segítse saját munkáját. A különböző színű négyzetek háztömböket jelölnek, mindegyikben 4 lakás van. Télapó mindig figyel arra, hogy az utcákban és a háztömbökben sose legyen egyforma számú ház. A házszámok 1-4-ig szerepelhetnek. Töltsétek ki Mikulás térképén a hiányzó házszámokat. Megoldás:

3.

Gyűjtsetek minél több információt a Mikulásról!

4.

Í r j a t o k v e s M i u l á n !