Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Béla lett a Mikulás! Idén is Béla lesz a Mikulás! Óriási érdeklődés övezte a hatalmas küzdelmet, ami a 2005. évi Télapó kiválasztása körül tombolt. Végül.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Béla lett a Mikulás! Idén is Béla lesz a Mikulás! Óriási érdeklődés övezte a hatalmas küzdelmet, ami a 2005. évi Télapó kiválasztása körül tombolt. Végül."— Előadás másolata:

1

2 Béla lett a Mikulás! Idén is Béla lesz a Mikulás! Óriási érdeklődés övezte a hatalmas küzdelmet, ami a 2005. évi Télapó kiválasztása körül tombolt. Végül a zsűri a személyes meghallgatáson aránylag könnyen döntötte el a kérdést, mikor megismerték Béla riválisait: A Szabad Népszabadság Szava különkiadása

3 Az 1. sz. ellenjelölt: Nokedli, a IX. ker. jelöltje A 2. sz. ellenjelölt: Mr. Y., a Bábszínház munkatársa

4 A megbízás elnyeréséhez Bélának tisztáznia kellett egy korábbi ajándékozási ügyét…

5 Béla mellett szólt viszont az, hogy az 1873-as Nagy Karácsonyfahiány idején egyedül ő tudott fenyőfát szerezni a VIII. ker. Sakk-kör klubhelyiségébe (fotó: Interpol)

6 Az ellenfelek (joggal) Béla fejéhez vágták, hogy tavaly elmaradt a Mikulás, mert Béla autóstoppal akart szolgálati helyére utazni…

7 Bélánk a támadásra reagálva ígéretet tett, hogy idén önerőből oldja meg a logisztikai feladatokat, így nem lehet gond!

8 Hazánk ugyanis - földrajzi adottságai miatt - szűkölködik rénszarvasban! Ez az ígéret nagy terhet ró Béla vállára, mert egy ősrégi problémával ebben az évben is meg kell birkóznia Mikulásunknak: Hazánk ugyanis - földrajzi adottságai miatt - szűkölködik rénszarvasban!

9 Sajnos Béla genetikai ihletésű terve a háztáji rénszarvas-szaporítással kapcsolatban csütörtököt mondott.

10 Bélánk import terveit a gazdasági tárca vétózta meg a költségvetés hiányára hivatkozva…

11 Végül a Béla felhívására megindult népi kezdeményezés oldotta meg a kérdést – rögtön 3 terv is született!

12 A „Kis ország, kis rénszarvas!” mozgalom keretében Bélánk 1 önkéntest kapott az apróbb kiszállítások lebonyolítására.

13 A Zorró utcai óvoda két tartalékost vonultatott be Béla kisegítésére, így az „A. terv” gyakorlatilag eberőre támaszkodik.

14 A „B. terv” - avagy a „Minimál”, ahogy Béla hívja – Miculascu, a román Télapó igénybevétele.

15 A „C. terv” pedig orosz Gyed Maróz nukleáris rakéták felhasználása az ajándékok célbajuttatására (abban az esetben, ha az előző megoldások nem működnének).

16 Béla megkéri a lakosságot, hogy 2005. december 06-án gyermekeikkel és értéktárgyaikkal fáradjanak el a legközelebbi légópincébe, amíg az ajándékok kijuttatása megtörténik. Szíves együttműködésüket köszönjük! Kellemes ünnepeket! A Szervezők (Béla és Pucu, a Rénkutya)


Letölteni ppt "Béla lett a Mikulás! Idén is Béla lesz a Mikulás! Óriási érdeklődés övezte a hatalmas küzdelmet, ami a 2005. évi Télapó kiválasztása körül tombolt. Végül."

Hasonló előadás


Google Hirdetések