Web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, 2007. május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A munkahelyi egészségfejlesztés lehetőségei, nemzetközi tapasztalatok
Advertisements

Gordos Márta Európai Együttműködési Programok Igazgatósága
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - az NYDOP
• 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. • Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1 P RINCZ A TTILA H ÁLÓZATI KOORDINÁCIÓ VEZETŐ. • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. • Az RFH küldetése,
Magyar Export-Import Bank Rt.. Alapítás: évi XLII. Tv. u 100 % állami tulajdon u Az Eximbank alapításának célja:  a magyar külkereskedelmi kapcsolatok.
Magyar ipari parkok kialakításának és működtetésének tapasztalatai Tóth János vezető főtanácsos Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Üzleti Környezet.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
European Conformity Check Vállalkozásfejlesztési Tanácsadó Intézet
A „FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt keretében megvalósuló szakmai tevékenységek TÁMOP /
Magyar bankok termékei, speciális banki konstrukciók
VÁLLALATI TANÁCSADÁS Közép-Dunántúli Régió Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a KDOP-projekt bemutatása.
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja. „ROMÁK A MUNKAERŐPIACON” konferencia Pécs, szeptember Előadó:
1. 2 Az RFH cégcsoport • Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat • 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és.
Az OFA szerepe a foglalkoztatás elősegítésében
Web: Mikro- és kisvállalkozások támogatási lehetőségei November 17. Győr Bozsik Tünde Vezető tanácsadó OTP Hungaro-Projekt.
Avem încredere EU és üzlet határok nélkül román–magyar üzleti konferencia Egyszerűen a siker felé Befektetési és uniós tanácsadás Romániában Diósi László.
Projektelőkészítés, -kiválasztás folyamata
Megújuló energia előállítás marginális területeken Az M2RES projekt Kéri Zsuzsanna REC for CEE március 21.
Az OTP Bank vállalkozói szektort támogató szerepe - a DDOP
E-learning alapú komplex képzések
Fenntartható termelési és fogyasztási szokások ösztönzése akcióterv Szántó Szilvia Környezetfejlesztési Főosztály Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium.
Európai Uniós támogatásokat kezelő intézményrendszer a környezeti fejlesztésekben Kiss Pál 2007/04/20 Igazgató Fejlesztési Igazgatóság Környezetvédelmi.
Web: Mikro- és kisvállalkozások támogatási lehetőségei november 15. Debrecen Kujbus Krisztián Tanácsadó OTP Hungaro-Projekt.
Pénz, piac és partnerség Túlélés és fejlődés a közösség részeként április 24. Budaörs.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó cégcsoport. Az RFH küldetése, hogy KKV-k és Önkormányzatok számára biztosított.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH 7 regionális céggel biztosítja szolgáltatásait az ország teljes területén 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi.
: ITI és EGTC Az ETT-k lehetséges szerepe a határ menti ITB-k megvalósításában.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
FEJLESZTÉSI FELADATOK FINANSZÍROZÁSA Gazdaságfejlesztési pályázatok a tervezéstől a megvalósításig - több száz nyertes pályázat tapasztalatai alapján -
Szolgáltatásfejlesztés Az értékesítési és marketing osztály feladata Új szolgáltatások kifejlesztése a hagyományos és a versenypiaci tevékenységhez.
EU-s pályázatok írása és módszertana
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
Gazdaságfejlesztési Operatív Program
SZAKMAI PROGRAM január – június 30. A KÖZMŰVELŐDÉS ORSZÁGOS SZAKFELÜGYELETE ÁLTAL TETT ÉSZREVÉTELEK ÉS JAVASLATOK MEGVALÓSÍTÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSÉRE.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Vállalati tanácsadás - sikeres pályázók, sikeres pályázat a Közép-Dunántúlon.
Vállalati tanácsadás pályázatainak értékelése
1. Az RFH Zrt. bemutatása 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó társaság Cél a vállalkozások erősítésén keresztül.
Gazdasági kapcsolatok és regionális együttműködések Félixfürdő május 17. Miklóssy Ferenc alelnök Magyar Kereskedelmi és Iparkamara.
Hiszünk minden egyes ügyfél fontosságában. Minden egyes vásárlásuk, látogatásuk fontosságában. Annak részleteiben, ahogyan Ők ezt megélik. Kiváló ügyfélkiszolgálás.
INTERREG IIIC Szolnok, INTERREGIONÁLIS EGYÜTTMŰKÖDÉS ÉS INTERREG PROGRAMOK MAGYARORSZÁGON „Centurio Szeminárium” RÓZSA Diána Program menedzser,
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Kosztolánczy György ügyvezető Budapest, március 9. Lakásvásár
Kis- és középvállalkozások versenyképességének támogatása,klaszter együttműködéseken keresztül Bihor-, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyékben.
P ÁLYÁZÓI TAPASZTALATOK Az NFT I. támogatásainak hozzájárulása a mikro-, kis- és középvállalkozások munkaerőpiaci szerepvállalásához Pupek Emese főiskolai.
Intézményesített határon átnyúló együttműködési lehetőségek az INNOAXIS régióban - CESCI - Intézményi háttér - Térszerkezeti háttér.
CODEX – „Coordinated Development and Knowledge Exchange on Spatial Planning Methodology” A CODEX projekt fő célkitűzéseinek valamint kulcstevékenységeinek.
Elemezze cége innovációs potenciálját! ‘800 európai vállalkozás mint összehasonlítási alap’
Építési projectek monitoringja a szakmai szakértő szemével
A NAKVI szaktanácsadási feladatai október 1-től Dr. Mezőszentgyörgyi Dávid főigazgató ”A szaktanácsadás szervezeti átalakulása” Budapest, október.
Hogyan pályázzunk ? Az EUGA program az innováció szolgálatában Vicze Gábor.
OFA HÁLÓZAT KOOPERÁCIÓ KIEMELT PROJEKT (TÁMOP-2.4.3/B/1-09/1) – Szociális szövetkezetek részére nyújtható térítésmentes szakmai.
Költségvetés ELŐADÁS ÁTTEKINTÉSE. Költségtervezési alapfogalmak A kedvezményezettek finanszírozási funkciói –Költség- és forrástervezés –Pályázat kidolgozása.
 Az elmúlt években ki kristályosodtak azok az alapelvek, amelyek meghatározóak a CIB Bank működése során, és továbbra is változatlanok:  Fenntartható.
Piac & Profit Konferenciasorozat Start Garancia Zrt. Egy gonddal kevesebb! Pályázati garancia fedezet nélkül a Start Zrt-től Az értékteremtő befektetés.
1. 2 Az RFH cégcsoport Az RFH csoport: 7 regionális társaság és megyei hálózat 2000 óta működő, 100 %-ban állami tulajdonú pénzügyi szolgáltató és tanácsadó.
Pályázati Tanácsadói Szakmai Nap április 16. START Tőkegarancia Zrt. HOL ÉS HOGYAN KAPCSOLÓDIK A PÉNZÜGYI SZEKTOR AZ ÚMFT GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PROGRAMJAIHOZ?
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
ÖTLETTŐL A SIKERIG! A REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI HOLDING ZRT. CÉGCSOPORTJÁNAK FEJLESZTÉSI ÉS FINANSZÍROZÁSI LEHETŐSÉGEI ILENCZFALVI SZÁSZ GÁBOR VEZÉRIGAZGATÓ.
A gazdaságfejlesztés finanszírozási lehetőségei Dr. Szegvári Péter Stratégiai Igazgató.
WKING PARTNERSÉG BEMUTATÓ. WKing Kereskedőház az Ön cége szolgálatában Tapasztalatunk: 10+ év e-commerce 20+ év kereskedelem 10+ év online marketing tapasztalat.
Megváltozott munkaképességűek és fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő támogatások és módszerek Tatosné Takács Andrea december 18.
Erdősi István.  Mi az alapötlet, megvalósítható-e?  Milyen ügyfélszükségre épít?  Van-e pályázati lehetőség?  Jogosultsági szempontok.
Teljeskörű Pénzügyi Szolgáltatások a Pannon Takarék Banknál
Szpi működése 2011-ben létrejött a Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. a Promei Nonprofit Kft. jogutódjaként a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tulajdonosi.
Innovációs célú nemzeti és regionális szintű pályázati források
Hajdú-Bihar Megyei Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft.
A széchenyi Programiroda szerepe a régióban
Előadás másolata:

web: Boros Áron ügyvezető OTP Hungaro-Projekt Kft. Félixfürdő, május 18. Egyszerűen a siker felé EU és üzlet határok nélkül román–magyar üzleti konferencia

web: CÉLKITŰZÉSEK:  Piacvezető szerep az EU-s projektek finanszírozásában Magyarországon  Ügyfél-elégedettség maximalizálása az EU-s szolgáltatások nyújtása révén  Banki tanácsadói szolgáltatások nyújtása  Magas szintű tanácsadói szolgáltatás nyújtása az OTP Hungaro-Projekt Kft-n, valamint tanácsadó partnerein keresztül ESZKÖZÖK:  Piackutatáson és igényfelmérésen alapuló pénzügyi és tanácsadói termékcsomagok fejlesztése vállalati és önkormányzati ügyfeleinknek  Marketingeszközökkel segített, célzott értékesítési akciókon és kiemelt ügyfélkapcsolati munkán keresztül való kommunikáció ügyfeleinkkel  Állandó kapcsolattartás az EU-támogatások kezelésében érintett hatóságokkal (ötletek és tapasztalatok átadása, termékfejlesztési javaslatok, tanulmányok) Az OTP Csoport fő célkitűzései és eszközei

web: LEÁNYVÁLLALATOK (Románia és Bulgária, bejegyzés alatt) Az OTP Bank és az OTP Hungaro-Projekt Kft. OTP BANK EU Koordinációs Csoport EU referensek 1. régió EU referensek 8. régió OTP HUNGARO-PROJEKT KFT.

web: Az OTP Hungaro-Projekt Kft. szolgáltatásai  Projektgenerálás  Pályázatfigyelés  Projekttervezés  Pályázatkészítés  Minőségbiztosítás – pénzügyi ellenőrzés  Projektmenedzsment  Oktatás-képzés  Szakmai információk biztosítása:

web: Kapcsolódó banki termékek a siker érdekében  Pályázatkészítés előfinanszírozása  Bankgarancia a támogatás fedezeteként  Éven túli hitel a saját erő biztosításához  Éven belüli hitel a projekt megvalósítása során a projekt likviditásának biztosítására

web: OTP Bankcsoporti együttműködés  Komplex finanszírozási és tanácsadói termékek kialakítása  Bankcsoporti értékesítési kampányok megtervezése, megvalósítása és utánkövetése  A kampányok keretében bankcsoporti tagok (Hungaro-Projekt, Merkantil stb.) termékeinek keresztértékesítése  Kedvezmények az OTP Hungaro-Projekt Kft. díjazásából (projektkészítés, projektmenedzsment)  Projektmenedzsment vagy számlaellenőrzés a gördülékeny, hatékony támogatásfinanszírozás érdekében

web: Szinergikus hatások  A célzott értékesítési akciók és a keresztértékesítés növeli a bankcsoporti szinergiákat.  Az OTP Hungaro-Projekt Kft. által végzett projektmenedzsment kockázatcsökkentő tényező az OTP Bank számára a pénzügyi kifizetések előfinanszírozása során.  Az OTP Hungaro-Projekt Kft. felelősségbiztosítása – ami a projektmenedzsment során a cég szakértőinek esetleges hibájából az ügyfélt érő káresemények fedezetére szolgál – csökkentheti a bankgarancia kiadásához szükséges fedezetet.  Bulgáriai és romániai tanácsadói leányvállalatainkon keresztül a legjobb gyakorlatok átadása a leánybankoknak.

web: Kormányzati kommunikáció, kapcsolattartás  Folyamatos kapcsolattartás az irányító hatóságokkal, közreműködő szervezetekkel, szakmai szövetségekkel  Az ügyfelek jellemző problémáinak továbbítása az illetékes döntéshozó szervek felé

web: Amire kiemelten figyelni kell a siker érdekében  Projektek megalapozottsága (megvalósíthatósági tanulmány, költség-haszon-elemzés)  Megnövekedett saját erő biztosítása  Nem támogatható tevékenységek és el nem számolható költségek megfelelő betervezése  Megfelelő pénzügyi garanciák a projekt-megvalósítás idejére és a fenntartási időszakra  A projektek pénzügyi likviditásának biztosítása a projekt-megvalósítás folyamán  Megfelelő szakmai kompetencia a megvalósítás során (projektmenedzsment felelősségbiztosítással)

web: Köszönöm megtisztelő figyelmüket! OTP Hungaro-Projekt Kft Budapest, Alig u. 14. tel: / 121 m.