TASKI Jonmaster rendszer. Tartalomjegyzék 1.Hagyományos takarítás 2.Mi az a mikroszál 3.A takarítás folyamata 4.Mop rendszerek összehasonlítása 5.Új és.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Passzívház.
Advertisements

Mit tehetünk mi magunk a fenntartható fejlődés érdekében
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
Nemszőtt textíliák felhasználási lehetőségei
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország

PTE PMMK ÉPÍTÉSKIVITELEZÉSI ÉS MÉRNÖKI MENEDZSMENT TANSZÉK MINŐSÉGMENEDZSMENT 4. ELŐADÁS.
Miben más az Ultra Prestige fólia? •Olyan víztiszta átlátszó hővédő biztonsági fólia, mely az ultra 400-as 28 rétegű biztonságú fólia és a több mint 200.
ROBUR Gázbázisú abszorpciós Hőszivattyúk
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley
ContiSportContact 3. A gát illusztrálja a ContiSportContact 3 borda működését. Aszimmetria  Oldalsó merevítés  Pontos kormányzás Brief introduction.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Promóciók negyedév. Tavaszi nagytakarítás akció Rendelési és szállítási időszakok:  rendelési időszak: február 16 – április 19.  beszállítási.
Szigorlati mintafeladat megoldása (folytatás)
Mosodai innovációk, fertőtlenítő mosás
SHAPE PREMIUM „A SZÖGLETES GÉNIUSZ”
TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás
Optimális szervezet Kiegyensúlyozott stratégiai mutatószám rendszerrel
ERP Integrált vállalatirányítási rendszer
Gyógyszeripari vízkezelő rendszerek
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A HTML alapjai Havlik Barnabás Készítette:
Halandóság és betegségteher idős korban
Flotálás.
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Aerosztatikai nyomás, LÉGNYOMÁS
Nehezen gyógyuló fekély kezelése ezüstionos kötszerrel
Szappanok káros hatása
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
Nitrifikáció vizsgálata talajban
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
TASKI Nano takarítókocsi akció június. Vásároljon bármilyen TASKI Nano vagy TASKI takarítókocsit és most ingyen megkapja a munkakezdéshez szükséges.
Bemutatkozik: TASKI Nano Trolley. Mi is a TASKI Trolley Rendszer “A TASKI Trolley Rendszer ma a legrugalmasabb és leghatékonyabb tisztító rendszer a piacon”
H-2310 Szigetszentmiklós, Gyári út 70. Tel./Fax:
Térképészet Színmodellek.
Tájföldrajzi megfigyelések a Szentendrei-szigeten
Optikai tárolók CD, DVD.
Színkezelés RGB-színrendszer Zarka Eszter márc. 27.
Színkezelés RGB-színrendszer Készítette: Soós Lilla 2012 március 27.
DNA-Fingerprint1 Polimeráz-láncreakció termékeinek vizsgálata agaróz gélelektroforézissel.
Az új generációs téli abroncs. Rövidebb a fékútja (1) és egy téli szezonnal tovább tart (2) ! (1) Összehasonlítva Alpin 2 abronccsal (2) Összehasonlítva.
Web-grafika II (SVG) 8. gyakorlat Kereszty Gábor.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
Pernye Energia és környezet keletkezése, tulajdonságai,
Komposztálási alapismeretek
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
A TASKI Quantum egy áttörő innovációs újítás a piacon. Használatával a padlótisztítás során jelentősen csökkenthetjük a takarítás költségeit, ezért úttörő.
TASKI vento 8S/15S Sales prezentáció
SZIME, Siófok, Morvai Júlia – HARTMANN-RICO Hungária Kft.
Grafika alapfogalmak.
KÄRCHER MOE PM-R RG 1 Lapostömlő készlet ÚJ lapostömlő készlet.
A jövő a nano-technológia nanotechnológiai alkalmazások.
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 2.
A színek szerepe a térképészetben
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
Continuous delivery: cél a működő szoftver. Forráskód és értéke A műszaki adósság és a csődhelyzet „Kódjátszma”: irány a kiváló minőség A kód újraírásának.
Páciens fertőzések eredetének meghatározása. Összefüggés A fertőzött beteget a kórházban ápolták egy műtétet követően. Az ápolás során minden nap más.
Bakteriális azonosítási folyamat
Molnár Máté WOBHME Intelligens Termékek Elemei 2014/15/I. iRobot – Roomba bemutatása.
1 Polimeráz-láncreakció termékeinek vizsgálata agaróz gélelektroforézissel.
„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.
Digitális tábla az oktatásban Class Mate PC és a digitális tábla alkalmazása az iskolai tanórán.
A levegőfertőtlenítés jelentősége Uzsoki Utcai Kórház Tüdőbelgyógyászati osztály.
A GFP in vitro génexpressziója
Tisztítási próba poliakrilamid gélelektroforézissel
Tároló perifériák.
Élj ökosan – generációkon át III.
Előadás másolata:

TASKI Jonmaster rendszer

Tartalomjegyzék 1.Hagyományos takarítás 2.Mi az a mikroszál 3.A takarítás folyamata 4.Mop rendszerek összehasonlítása 5.Új és továbbfejlesztett mopok bevezetése 6.Marketing anyagok

Hagyományos takarítás

Táptalajt biztosít a baktériumoknak Nedves maradhat a padló, ami szennyeződést és vegyszert tartalmaz, ez egy ragacsos réteget képez A padló túlnedvesítése növeli az elcsúszásos balesetek számát A rossz szűrőkkel rendelkező porszívók a levegőben terjeszthetik a baktériumokat és a port

A tisztaság érzékelése Élelmiszer eredetű megbetegesdések Mérgezések EHEC/E-Coli Kórházban szerezhető fertőzések MRSA (multi rezisztens staphilococcus aureus) C-Difficile (clostridium – Difficile) Egyéb baktérium okozta sebfertőzések Egyre magasabb higiéniai sztenderdeknek kell megfelelniük Ételfertőzések Szalmonella Lisztéria

Mi az a mikroszál? A rostokat a hajszál 1/100-ad részére hasítják szét. Ez kisebb, mint a legtöbb baktérium- és por részecske. Speciális gyártási módszer. A felhasznált kötéstechnikát speciálisan a törlőkendő hatékonyságának növeléséhez tervezték. Nem minden mikroszál ugyanolyan!!

Hogyan működik a mikroszál? A termék használható szárazon és nedvesen is. Szárazon használva a szennyeződéseket és a baktériumokat magához vonzza a sztatikus feltöltődéssel. Nedvesen használva a szennyeződéseket és a baktériumokat magához vonzza a kapilláris hatással. Szárazon Nedvesen

Takarítás mikroszállal A speciális formájú mikroszálak kiválóan tisztítanak és zárnak magukba minen port a felületről. A hagyományos szál nem tudja hatékonyan összegyűjteni a port. Csíkokat és koszt hagy maga után.

Tisztatás mikroszállal Mikroszál Felszedi és magában tartja Általános szál Maga előtt tolja a porszemcséket

Takarítási eredmények összehasonlítása 30% - kal csökkenti a baktériumokat A TASKI Jonmaster Nyirkos mop a baktériumok számát 99%-kal csökkenti. Hagyományos eljárás

A takarítás folyamata

1. Állítsa össze a takarítókocsit 2. Készítse elő a törlőkendőket és a mopokat 3. Takarítsa meg a felületeket és a padlót 4. Gyűjtse össze, különítse el és mossa ki a szennyezett textí- liákat A takarítás folyamata

1. A takarítókocsi összeállítása 1.Szerelje fel a kocsit a kiegészítőkkel. 2.A mopokat és a törlőkendőket hozza el a mosodából és töltse meg velük a kocsit, 3.A nedves mopokat a mop dobozba rakják bele. 4.A törlőkendőket helyezze el a dobozban 5.Száraz, nyirkos/vizes mopok a takarítókocsin lévő horgokon lógnak.

2. A törlőkendők és mopok előkészítése A mopok és a törlőkendők impregnálása Kézi előkészítés Használjon mérőedényt, nedvesítse be a mopokat, törlőkendőket. Mosógépes előkészítés A mosógépből impregnálva veheti ki a mopokat/törlőkendőket a centrifugálás után, és teheti be a mop-boxba

3. Felületek tisztítása Az összehajtogatott nedves ruhát vegye ki a dobozból. Helyezze a kezét a ruhára és törölje le a kívánt felületet. Egyszer a törlőkendő egyik oldala lesz piszkos, ekkor fordítsa meg (használja mind a 8 oldalt). Tegye a piszkos törlőkendőket a mosózsákba, mosásra készen.

4. Felületek és padlók tisztítása Helyezze a mopot a mopfejhez. Takarítsa fel a padlót a moppal. Mikor a mop beszennyeződik, távolítsa el a mopfejről. Majd helyezze a szennyes tartó zsákba.

5. Gyűjtse össze, szelektáljon és mossa ki Az elkülönítés fontos a jó mosási eredményért és a mikroszál élettartamáért. A textíliákat alkalmazási területenként kell szétválogatni. A külön mosás javítja a szennyeződés eredményes eltávolítást és megóvja a mop állagát.

Mop rendszerek összehasonlítása

Idő- és pénzmegtakarítás Legalább 24 %-kal növekvő termelékenység!

A terület felmérése Mielőtt értékesítené a terméket, a következő kérdéseket tegye fel 1. Jelenlegi takarítási folyamat Tud különbséget tenni a működésükben? Igen, hagyományosan takarítanak 2. A terület mérete: A naponta takarított kemény padlófelületek 1500m2-nél nagyobbak? Igen, a terület 3000 m2 összesen 3. Takarítási gyakoriság Milyen gyakran takarítják a területet? Naponta vagy gyakrabban 4. Mosoda elérhetősége: Az épület rendelkezik mosodával és annak logisztikájával? Igen, a területen 5. Attitűd: Hajlandóak változtatni a munkafolyamatokon?Igen

TASKI Jonmaster Rendszer A kalkuláció alapjai Mosdók 1 x mop padlónként – akár 25m² 1 x törlőkendő 2 vizesblokk egységre (átlagosan) 1 x törlőkendő 4 vizesblokk egységre (max) Befolyásolják a helyi viszonyok és a szennyeződés mértéke Belső felületek 1 x Jonmaster száraz mop 40cm – 40m² 1 x Jonmaster nyirkos mop 40cm – 25m² 1 törlőkendő oldal / munkaterület (8 oldal) Figyelem: a kórházi területek 1 mopot és1 törlőkendőt igényelnek szobánként!

“Új és továbbfejlesztett” 22

Prémium Mop választék CikkszámLeírásUses Migrálás I/N Új cikkszámLeíráshasználatIdőzítés JD JM Pro Damp Mop 25cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Damp Mop Blue 25cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Damp Mop 40cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Damp Mop Blue 40cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Damp Mop 60cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Damp Mop Blue 60cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Damp Mop 75cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Damp Mop Blue 75cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Damp Mop 25cm Red 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Damp Mop Red 25cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Damp Mop 40cm Red 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Damp Mop Red 40cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Dry Mop 25cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Dry Mop 25cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Dry Mop 40cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Dry Mop 40cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Dry Mop 60cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Dry Mop 60cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Pro Dry Mop 75cm 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Dry Mop 75cm 10pcs800+ 1st Jan JD JM Interior Mop Green 10pcs500+ I TASKI JM Ultra Interior Mop 5pcs500+ 1st Jan JD JM Pro Damp Mop HD 60 10pcs 500+ N JD JM Pro Damp Mop HD 40 10pcs500+ N JD JM Pro Damp Mop HD 25 10pcs 500+ N JD JM Pro Wet Mop 40 10pcs500+ N JD JM Pro Wet Mop 25 10pcs 500+ N JD JM Pro Dry Mop HD 60 10pcs 500+N JD JM Pro Dry Mop HD 40 10pcs 500+N Prémium TASKI JM Mop portfólió migrálás Új! A jelenlegi Pro mop SKU-k migrálják januártól a továbbfejlesztett JM Ultra.

Továbbfejlesztett mop cikkszámok CikkszámLeírásKép JD JM Pro Dry Mop 75cm JD JM Pro Dry Mop 60 10pc We JD JM Pro Dry Mop 40 10pc We JD JM Pro Dry Mop 25 10pc We JD JM Pro Damp Mop 75cm JD JM Pro Damp Mop 60 10pc We JD JM Pro Damp Mop 40 10pc We JD JM Pro Damp Mop 25 10pc We JD JM Interior Mop Green 10pc We JM Pro Damp Mop 25cm Red 10pc JM Pro Damp Mop 40cm Red 10pc * * bevezetés alatt

“Új és továbbfejlesztett” Mit várhatunk? A JM Ultra moppal a takarítási eredmények… jobbak, mint valaha… még ergonomikusabb… meghosszabbított élettartam… megduplázott teljesítmény (m2)… TNO teszttel rendelkezik!

Termék összehasonlítás Prémium TASKI JM Pro Range (régi) Prémium TASKI JM Ultra Range (új) Mopok TASKI JM Pro Dry Mop TASKI JM Pro Dry Mop HD TASKI JM Pro Damp Mop TASKI JM Pro Damp Mop HD TASKI JM Pro Wet Mop TASKI JM Pro Interior Mop TASKI JM Ultra Dry Mop TASKI JM Ultra Damp Mop TASKI JM Ultra Interior Mop (available in 25, 40,60 & 75 cm) Szín: similarSimilar (száraz=zöld/nedves=kék) Rendszer: TASKI Jonmaster Élettartam: 500+ washing cycles500+ washing 95°C 800+ washing 60°C m2 teljesítmény: 14m228m2 Tesztek: Baktárium eltávolítás - Vikan által tesztelve Baktérium és spóra eltávolítás – a TNO által tesztelve Mop/eladási egység 10db Figyelem! Az interior mopok mostantól 5-ösével lesznek csomagolva!

TASKI Ultra Damp/Dry/Interior Mop 27 Új! Jellemzők: A legmagasabb minőségű mikroszálas anyag Kiváló takarítási eredmények Hatékony baktérium és spóra eltávolítás Megnövekedett élettartam (akár 800 mosás) Kiemelkedően magas teljesítmény (m2) Higiániai biztonság 2 színben és több méretben is elérhető (25, 40, 60, 75 cm) Magyarországon egyelőre csak a 40 cm- es elérhető

Mikroszálas Mop pozicionálás

Marketing anyagok Bevezető prezentáció Vevői prezentáció TASKI JM brossúra TASKI JM Video Mini Guide Új PSS-ek - termékismertetők

Köszönöm a figyelmet!