Összefogás a Paktum keretein belül

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
ÁROP /C/A A leghátrányosabb helyzetű kistérségek fejlesztési és együttműködési kapacitásainak megerősítése.
Advertisements

Zalaszentgróti Foglalkoztatási Paktum szerepe a foglalkoztatásban
Sajó-Bódva Völgyi Hulladékgazdálkodási ISPA program PR kampányának ismertetése István Zsolt osztályvezető Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Alapítvány Logisztikai.
A Képzési Csoport tevékenysége Budapest Esély Nonprofit Kft
A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma Munkáltatói Fórum Csepreg március 19.
Környezetipari Export Klaszter pályázat 2011-ben Morvai Balázs - Pál Attila KSZGYSZ – dec. 14.
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
Baranya Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Workshop
A térségi vasutak, az élhető vidék október 27. A térségi vasutak, az élhető vidék – október 27. Közlekedési szövetségek alakítása, lehet ő.
Huszta Roland – Fejlesztési igazgató
SZEREP TANMŰHELY ESÉLYEGYENLŐSÉGI RENDEZVÉNY március 25. West Hungary Humán Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft.
TÁMOP „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” c. kiemelt projekt dél-dunántúli regionális alprojektjének.
Látássérültek közösségi mentorainak képzése és foglalkoztatása TÁMOP /
Civil szervezetek részvétele a munkaerőpiaci szolgáltatások ellátásában a Közép-magyarországi régióban.
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
„ Tiszaalpár Nagyközség szennyvízelvezetése és tisztítása a település vonzó természeti környezetének, felszíni és felszín alatti vizeinek megóvásáért”
Zalaegerszeg december 13.
„A legjobb és legolcsóbb hulladék az, amelyet meg sem termelünk!”
Tőkefinanszírozás biztosíték nélkül Török József Üzletfejlesztési igazgató Budapest, május 15.
Könyvtári teljesítménymérés
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
Tóth Judit Kerékpáros Magyarország Szövetség évi pályázatok.
Államtitkári Kabinetfőnök Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium
Polgári védelmi feladatok a nem rendszeres hulladékszállítás során
Kell –e érzékenyíteni a munkáltatókat? Csapó Gábor OSGOOD Szolgáltató Az OFA FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című TÁMOP – /
Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Regionális Gazdaságtani és Vidékfejlesztési Intézet A LEADER PROGRAM MINT HELYI PARTNERSÉG KÉRDÉSEI MAGYARORSZÁGON.
A KÉTTÉNYEZŐS TELEPÜLÉSI HULLADÉKKEZELÉSI KÖZSZOLGÁLTATÁSI DÍJ Előadó: Kneifel Ferenc ügyv. igazgató Gyulai Közüzemi Kft.
A Magyar Köztársaság kormánya. A recesszió foglalkoztatásra gyakorolt hatásának kezelésével kapcsolatos munkaerő-piaci intézkedések Simon Gábor államtitkár.
Dél-dunántúli Munkaügyi Központ MUNKAERŐ-KERESLETIÉS KÍNÁLATI ELŐREJELZÉSEK HEFOP 1.2. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat fejlesztése kutatási alkomponens.
A távmunka nem cél, hanem eszköz december 11.
FOGLALKOZTATÁSPOLITIKAI ÉS MUNKAÜGYI MINISZTÉRIUM I. TÁVMUNKA KONFERENCIA A REGIONÁLIS MUNKAERŐFEJLESZTŐ ÉS KÉPZŐ KÖZPONTOK FELADATAI A TÁVMUNKA PROGRAMBAN.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
A „Sorsfordító – sorsformáló”munkaerő- piaci program keretében bonyolított képzések bemutatása Dömötör Csaba főigazgató, FVM Dunántúli Agrár-szakképző.
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Szakképzési hozzájárulás Saját dolgozó képzési költségeinek elszámolása 2011.
4. számú főút Debrecen elkerülő szakasz
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
„ Megváltozott munkaképességű munkavállalók –
Általános laboráns képzés válaszul a munkaerő-piaci helyzetre
A hátrányos helyzetű munkavállalók munkaerő-piaci integrációja, mint a gazdasági stabilitás fontos tényezője Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum.
A foglalkoztatási paktumok célja Megismerni a térség foglalkoztatási helyzetét Összehangolni a térség gazdasági és humánerőforrás fejlesztési tevékenységeit.
Foglalkoztatási Fórum Gödöllői Kistérségi Foglalkoztatási Paktum 2011
Kordás László december Társadalmi Párbeszéd Központ.
Tájékoztató évi CXCVIII. törvény a területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról „Regionális fejlesztési.
FOGLALKOZTATÁS BŐVÍTŐ TÁMOGATÁSOK ÉS KEDVEZMÉNYEK ÉV Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja, Szombathely Szombathely,
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
Közfoglalkoztatás a közép- magyarországi régióban 2010 Vass István főigazgató Tel: Fax: Közép-magyarországi Regionális.
Munkaadói tájékoztató
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
Borsod – Abaúj – Zemplén Megyei Kormányhivatal
KOVÁCS JÁNOS ELNÖK VIMFÓ
A digitális pedagógiai módszertan fejlesztése a Körzeti Általános Iskolában TIOP / Digitális pedagógiai innováció útján Projektzáró.
ViaD’oro Közigazgatásfejlesztési Tanácsadó és Szolgáltató Készült az Új Magyarország Fejlesztési terv Államreform.
FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban
1 TÁMOP A-13/ A villamosenergia-iparág területén dolgozó munkavállalók munkavédelmi, munkabiztonsági, munkahelyi egészségmegőrzés helyzete.
Munkavédelmi érdekképviselet és érdekegyeztetés Összeállította: dr. Váró György.
Vállalkozások versenyképességének biztosítása az európai uniós forrásokkal Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP
TÁMOP „Munkaerő-piaci program a hátrányos helyzetűek foglalkoztatásáért a Közép-magyarországi Régióban” - Budapest.
TÁMOP /1 Bács-Kiskun megyében Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Szegfű Rita projektvezető Kecskemét, február 27.
"Munkahelyek megőrzéséért" központi munkaerő-piaci program Készítette: Koren Monika ÉMRMK Gyöngyösi Kirendeltsége 3200 Gyöngyös, Vezekényi u. 24.
„Gondoljunk a jövőre” Szakmai nap előadó: Magyar Mariann projektmenedzser Regionális Szociális Forrásközpont Kht. Szombathely június 22.
„Újra tanulok” A Nemzeti Munkaügyi Hivatal képzési stratégiája Bálint István Foglalkoztatási főigazgató-helyettes.
Munkaerő- piaci helyzetet gátló tényezők kezelése.
A tanácsadás szerepe és jellemzői a munkaügyi mediációban 2013.március 21.
Nagyvállalatok nagy pályázati lehetősége!
A Gyulahús Kft. szerepe a projekt megvalósításban
A megyei paktum keretében megvalósuló munkaerő-piaci program
„Út a munkához”program
Munkaerő- piaci helyzetet gátló tényezők kezelése
DÉL-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS PAKTUM KONFERENCIA
Előadás másolata:

Összefogás a Paktum keretein belül Eddig elért eredményeink

A Gödöllői Hulladékgazdálkodási Kft. és a Paktum A kezdetek: A Gödöllői Hulladékgazdálkodási Kft. és a Paktum Az Ismerkedés

Ki kicsoda?

Kérdőívek, felmérések: Munkáltatói és munkavállalói kérdőívek /Ha megkaptuk töltsük ki, küldjük vissza!/ Vállalat HR stratégiája Jövőbeni tervek, kacsolódási pontok keresése Elindul a kapcsolatteremtés a GHG és a Paktum között

Hozzáállás!!! A GHG menedzsmentjének kapcsolata a munkavállalókkal Hátrányos helyzetűek foglalkoztatása a közszolgáltatásban, profitorientált vállalat keretein belül méghozzá Eredményesen! Munkakörülmények optimalizálása, munkavédelmi előírások betartása „Amit lehet adjunk meg!” - Köles Krisztián

Odafigyelés! Hiszen gyógyult! Ha kell a segítség: A „rehabos” kérdés megoldása? A Gödöllői Munkaügyi Központ - Kézenfekvő! Ő is Paktum Tag! Eredmény: 2 fő foglakoztatása Odafigyelés! Hiszen gyógyult!

Ha további támogatás kell: Jogszabály változás miatt 14 fő továbbképzése szükséges – azonnal, különben elbocsájtás Természetes, hogy nem elbocsájtás, hanem oktatás! ”OKTATNI! OKTATNI! OKTATNI!” - Köles Krisztián A szükséges Tanfolyamokról: 10 fő rakodónk emelőgép kezelői 4 fő nehézgép kezelői 4 fő települési szilárd hulladék gyűjtő-szállítói

Merre is menjünk?

Hát erre!

Hogy is zajlott: 3 hónapos tanfolyamok Elméleti és gyakorlati képzés Aktív részvétel, sok tanulás – Támogatás a cég részéről! Eredményes vizsgák, szép bizonyítványok, új jogosítványok! Elégedett kollégák, büszke cégvezetés

Ezúton is köszönjük a Gödöllői Munkaügyi Központnak! A finanszírozásról: A képzések teljes költsége, mely magában foglalta a vizsgákat, bizonyítványokat, jogosítványokat is: 1.560.000 Ft A finanszírozáshoz eredményesen pályáztunk, és elnyertünk: 1.305.000 Ft Ezúton is köszönjük a Gödöllői Munkaügyi Központnak!

További „Paktumos” eredmények:   Íme a mechanikai válogató: A szintén Paktum tag Kontakt Alapítvány ügyfeleinek bemutatjuk az Ökörtelek-völgyi Regionális Hulladékkezelő Központot

Megjelenés a Hírnök magazinban

A GHG átalakulása: Tulajdonosi döntés értelmében a gyűjtés-szállítási tevékenység 2011. február 28-án átadásra került a Zöld Híd Régió Kft-nek Teljes munkavállalói állomány átvétele Továbbfoglalkoztatás A Zöld Híd Régió Kft is Paktum Tag!

A jó partnerekre mindig lehet számítani! A Végelszámolás keretében Valkó Nagyközség 1 gyűjtő autót vásárolt a GHG-tól Mindkét fél számára előnyös megállapodás Bizalmon alapuló korrekt feltételek

A megállapodás tárgya:

A jövőről: A GHG-s szemlélet beköltözött a Zöld Hídba 2011. március óta egymást erősítjük A Paktumban is!

Köszönöm a figyelmet! Ficsór Elza Zöld Híd Régió Kft. Szállítási üzemág vezető