2012 VIVA. VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
MGM Channel Csatorna a mozirajongók szórakoztatására minőségi mozifilmekkel és a mozizáshoz kapcsolódó egyéb tartalommal Széles műfajválasztékban kínál.
Advertisements

Tíz éves a Filozófiai Kert
A Musicmix fő célcsoportja a 15 és 29 év közötti korosztály Forrás: AGB Nielsen Médiakutató Kft, %-kal magasabb a 15 és 29 év.
Kétharmad, háromnegyed, négyötöd: mindenki olvas újságot
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program •Időtartam: •Célja: –Fiatalok tapasztalati tanulása nem-formális tanulási.
A Hálózat Televízió 2002 óta a közszolgálat és kereskedelmi televíziózás közötti új minőség, egy településközi, a helyitől az országosig ívelő tematikát.
Nemzetközi Médiakonferencia Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat
LAKOSSÁGI KÖRNYEZETTUDATOS SZEMLÉLETFORMÁLÓ PROGRAM
A mai kommunikáció és pragmatika órán azt a feladatot kaptuk, hogy írjunk egy olyan bejegyzést a saját honlapunkra, amit egy hét alatt.
MAGYAR TANNYELVŰ SZAKKÖZÉPISKOLA
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
LifeNetwork – a csatornáról  A LifeNetwork egy olyan életmód csatorna, mely hiteles, közérthető, mégis szórakoztató módon ad választ egészséggel, életmóddal,
Egy csoport sikeres ember, karrierjük csúcsán, mindegyiküknek jó állása, álom autók és házak tulajdonosai, meglátogatták hajdani egyetemi professzorukat.
Leonardo da Vinci mobilitási projekt LdV-HU-10-IVT-1051 projekt Disszemináció február 24. Gundel Károly SZKI Alapítványi Est.
A Hősök csapat vándorpóló mozgalma
Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat A és a szolgáltatásai Budapest, február.
Rádió 1 Székesfehérvár FM Rádió 1 Sárbogárd FM 87.9
Önkormányzati kommunikáció és a helyi nyilvánosság
A média funkciói.
A szépség benned van.. Cégünk alapítója Jacob Moore aki a Keller Zabelnél magas pozíciót tölt be. Modelleket várunk éves korosztályban. Barátságos.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 1998 július Műsorszolgáltatás.
Disney Csatorna. 2 ›A Disney Channel Worldwide a világ gyermekcsatornáinak legsikeresebb portfoliója; a gyermekek fejlődését elősegítő, 98 családi csatornájával,
2012 Comedy Central. Comedy Central – Alap információk Lead Az első hazai humorcsatorna Csatorna infók A 2008-ban induló Comedy Central a külföldön is.
Online Halász Katalin, Coca-Cola Magyarország, BrandFestival Digital április 29.
október 27. csütörtök 19:30 Nemzeti Filharmonikus Zenekar november 27. vasárnap 19:30 Purcell Kórus Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken)
Kábeltelevízió Mi a kábeltelevízió? Földfelszínről, műholdról és optikai kábelen érkező csatornák kábelhálózaton történő továbbítása az előfizetőknek.
A világ atlétikája, az atlétika világa Miért üzlet az atlétika?
Karácsony készül, emberek. Szépek és tiszták legyetek
A digitális médiaterjesztés új irányai: koncepciók, lehetőségek és realitások a földfelszíni műsorszórásban Schneider Henrik Stratégia és Üzletfejlesztés.
Kattintással előre Nőnek lenni A zene: Vangélisz: Glorianna (Himnusz a nőkről)
Plakátok és mozgalmi dalok a szocialista évekből Magyarországon
MTV Networks Magyarország A Viacom, a világ egyik legnagyobb szórakoztatóipari és média vállalkozásának tagja A következő csatornák tartoznak az MTV Networks.
A kisebbségi (magyar) felsőoktatás kialakulása és perspektívái Szatmárnémetiben Készült a Debreceni Egyetem Nevelés – és Művelődéstudományi Doktori Program.
Készítette: Werner Gábor
Ide hallgass, gyermekem! Új hullámok a gyerekrádiózásban a Picur Rádió példáján szeptember 26. „Az internet hatása a gyermekekre és fiatalokra” c.
Tartalmi szempontok december 22-én elindult az M2 Gyerekcsatorna 1. Erőszakmentes, tanulságos, barátságos, vidám, európai és magyar értékek 2. Klasszikus,
2012. február 15. Paulik Áron. i:=0 CIKLUS AMÍG i
1 Rádiós közönségmérés. 2 1,8 1,5 5,6 2,8 4,7 3,0 3,2 2,6 3,9 Source: Ofcom, EBU, WARC, Kantar Media, index.hu …továbbra is szól a rádió… napi rádiózással.
A biztonsági öv használatának felmérése április.
Spektrum Home A Spektrum Home a Spektrum lokális ismeretterjesztő csatorna új brandje. Míg a Spektrum a tágabban értelmezett környezetünk, az univerzum.
2012 MTV. MTV – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével és nemzetközi reality tartalmakkal Csatorna infók Az MTV több, mint 30 éves.
Budapest, január. Tulajdonosi háttér: National Geographic Television, FOX International Channels Magyarországi jelenlét: 2006 november Műsorszolgáltatás.
Tévéképernyő a digitális szobában Király István Budapest, február 29.
Városközponti Főigazgatóság Kossuth Lajos Általános Iskola Tájékoztató az „Önkéntes segítő gyakorlat” tárgyhoz augusztus 23.
Az Ifjúság Program. Az ifjúsági projektek meghatározása Nemzetközi ifjúsági projekt: olyan projekt, amely a résztvevők személyiségfejlődését.
Jó vezet ő rossz körülmények között Héder Sándor mérnök, tréner címzetes egyetemi docens
Hírnév! Jólét! VV! Képernyő- és valóságshow - kutatás
Létezik valamilyen emberi alkotás, amely megközelíti a természet szépségét? Talán a zene! Kapcsolja be a hangszórókat! Automatikus diatovábbítás.
Az önmagát kereső ember. Csak légy természetes és boldog! Táncolj a gyerekkel, szeresd, öleld át! Ne hordozz magadban eszményképeket Légy az,
Nevpont.hu | 2014 Szeretettel és nagy tisztelettel köszöntök mindenkit honlapom, a Névpont© – bemutatkozó összeállításán. A Névpont nem.
Mai üzenetünk Szeretni kell?.
2009. április 29. Pittner Ferenc „Válság alatt nő a pálma”
Alkalmazásfejlesztés T-Home Interaktív TV-re. Tartalomfogyasztás a tévéképernyőn A tévé mint képernyő „A háztartások többségében – saját bevallás alapján.
Juventus általános prezentáció.
Nemzetközi programozási verseny diákoknak. Mi ez? Hol lesz? Mikor? Mit nyerhetek? És hol jelentkezhetek? Az első SAP által megrendezésre kerülő programozási.
1 Az igazság ideát van? Montskó Éva, mtv. 2 Célcsoport Az alábbi célcsoportokra vonatkozóan mutatjuk be az adatokat: 4-12 évesek,1.
Nincs helyem szanatóriumban! PS. Hangszórót bekapcsolni Úgy két évvel ezelött a feleségemmel utazgattunk a Fölközi Tengeren a Princess Hajótársaság hajóján.
„Még nagyobb, még hatékonyabb…” JUVENTUS MÉDIA I.FÉLÉV
„Mindenről lehet beszélni” bűnmegelőzési modellprojekt 2010.
MENT Ő HÍRADÓ OMSZ számára készített híradó 1. Számú melléklet.
Ösztönöktől vezérelve Megújuló csatornánkon lankadatlanul űzzük tovább a prédát szárazon és vízen egyaránt. Stábunk a vadászat és horgászat neves képviselőivel.
INSIGHTS IDEAS RESULTS Nyári toborzás McDonalds munkaerő toborzás rádiós együttműködéssel.
Sztorik a pénzről – szórakoztatva tanítás avagy médiakampány a Petőfi Rádióban a Café PR közvetítésében.
A FitBalance, mint brand: Bemutatjuk a FiBalance csoportot: FitBalance rendezvények FitBalance – Étrend házhozszállítás FitBalance Webáruház FitBalance.
A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk. Mindenkit szeretettel várunk! Ják község Önkormányzata Ják község Önkormányzata szeretettel meghívja Önt és kedves.
A VAS MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA PÁLYAORIENTÁCIÓ MEGÚJÍTÁSA
BUDAPEST RETRO Készítette: Kustra Gergely 6. osztályos tanuló
KOMOLYAN?.
Vajdasági ifjúsági tapasztalatok az uniós programok terén
Configuration Manager alias Konfig úr
Előadás másolata:

2012 VIVA

VIVA – Alap információk Lead Ifjúsági szórakoztató csatorna, zenével, nemzetközi és hazai fejlesztésű tartalmakkal Csatorna infók Az 1997-ben indult hazai zenecsatorna filozófiája szerint a VIVA a hazai fiatalok tévéje a fiatalok zenéivel, ezért a nemzetközi tartalmak mellett nagy hangsúlyt fektet a helyi gyártású műsorokra. A lokális tartalmak lehetőséget nyújtanak a nézők, a műsorvezetők és hazai sztárok közötti interakcióra. A z évente megrendezésre kerülő Comet díjátadó rekordnézettséget hoz a csatornán. Célcsoport A

VIVA – Top műsorok Interaktív Egy órás, élő, interaktív műsor minden hétköznap 15:00- től jelentkezik. Április 16-tól megújuló arculattal, designnal és társműsorvezetőkkel folytatódik a vendégeket, heti és napi rovatokat felvonultató műsor. Megálló 2012 február 27-én új fejezet indult a Megálló életében. Az irányított-reality formájában visszatérő műsor provokatívabb, kekeckedőbb, mindenkinek, aki szereti. A dinamikus sztori, a heti mission-ök és egy vadonatúj műsorvezető biztosítja a változatosságot. Randikommandó A sikeres átalakító műsor 2012 őszén új évaddal jelentkezik. A műsor ezúttal nagyobb hangsúlyt fektet a szereplők személyiségére és az életükben éppen zajló fontos eseményre. A külső átalakulásért ezúttal is Zsidró Tamás és egy profi sminkes illetve stylist felel. 3

VIVA – Top műsorok VIVA Chart Show A legjobb 40 zene hétről hétre frissülő toplistája. VJ Eszti, a műsor háziasszonya a zenei klipek felvezetése mellett sztárvendégeket is faggat illetve minden adásban szolgál pár érdekes hírrel a zenei nagyvilágból. A toplista tükrözi a VIVA megújuló zenei stratégiáját. K, mint Kardashian Az Amerikában nagy sikert aratott celebrity-valóságshow itthon is népszerűségnek örvend. A humoros sorozatban bepillantást nyerhetünk Kourtney, Khloé és Kim családi életébe, mindennapi kalandjaiba és botrányaiba. 4