A nyomdaipar 2007. évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
LOGISZTIKA és a SZÁLLÍTMÁNYOZÁS
Advertisements

Lengyelország: Allegro Magyarország: TeszVesz és Vatera
Energiaköltségek optimalizálása
„A vasúti áruszállítás szerepe a logisztikai rendszerben ”
Nav N Go Vállalati áttekintés Bevezetés  A Nav N Go Kft ben alakult meg azzal a céllal, hogy forradalmi és innovatív megoldásokat kínáljon.
A menedzsment tanácsadás egy tapasztalt ügyfél szemével November 17. Kapus István Senior Tanácsadó– Nestlé Hungária Kft. Üdvözöljük a világában!
Céginformáció Június 6. Értékesítési és kockázatkezelési technikák a pénzintézeti gyakorlatban Szalkai Éva.
Felszámolók Országos Egyesülete Balatonalmádi Szeptember 14.
Együttműködés a bérleti konstrukciók gyors és rugalmas kiszolgálásában.
Magyar Fuvarozói Fórum november 22. És minket mi hajt? Vicze Anikó MOL Magyarország Kártyamenedzsment vezető.
Leukó Ferenc Vezetői coaching.
Számítástechnikai rendszerek bérleti konstrukciója.
Üdvözlöm Önöket a Mezőgazdasági Megoldások és Együttműködés Konferencián! Harkány, Magyarország Június 2009 John Heisdorffer Az Iowai Szójaszövetség elnöke.
E.ON – Versenyben Önökért!
Minőségben utazunk! Az Africa-Europe Challenge hivatalos utaztatója.
© ABB Group July 11, 2014 | Slide 1 Az ABB Magyarországon 2012.
A posztfordista termelési rendszer
ÉRTÉKESÍTÉSI POLITIKA
Logisztika 6.előadás.
1. Bevezetés 1.1. Alapfogalmak
Készítette Elmer Elizabet Primusz Flóra
Új törekvések a logisztikai közreműködésben
Luxemburg, Málta,Hollandia
Avnet Technology Solutions Szakértő IT disztribúció világszerte 1955 óta Szedlár István.
Avnet Technology Solutions Szakértő IT disztribúció világszerte 1955 óta Bartha Péter.
E-beszerzés Bravo csoport.
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
NATO minőségbiztosítási követelmények a tervezésre, fejlesztésre és gyártásra Termék Műszaki kiszolgálás, karbantartás, javítás Csomagolás,
Sólyom Andrea PhD Hallgató
A controlling és vezetői számviteli rendszer architektúrája
Az EXPOSITOR Kft.  2006-ban alakult  Több évtizedes kiállításszervezési és marketing tapasztalat – nyomda-, és csomagolóipar területén  Saját tulajdonú.
Zväz polygrafie na Slovensku Szlovákia nyomdaipara 2007 Nemzetközi gazdasági konferencia Szeged, május 22.
Nagy NyomdaKönyv 2004 a Geomédia Kiadói Rt. gondozásában.
Europapier Hungária A logisztika szerepe a versenyképességben Laskai István - Kócsó Tamás
Nyílt Pályán Nemzeti Vasúti Kerekasztal eszmecsere a vasút jelenéről és jövőjéről szakmai-társadalmi vitanap Budapest,2010 szeptember 15 Dr.Doór Zoltán.
okl. közgazdász, üzletfejlesztési vezető Szolnoki Gazdasági Napok
AIG központ, New York. ALICO központ, Wilmington.
Berecz Mihály kistérségi koordinátor Püspökladányi kistérség Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT)
Együttműködési lehetőségek az Észak- adriai kikötők és a Nyugat-Dunántúli regionális logisztikai szereplők között PBN Szombathely.
A logisztikai rendszer beszerzési alrendszerének jellemzői és modellje
FINO-FOOD Kft. bemutatkozó
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Flexó Szeminárium 2011 október April 2017.
Zöld út Bemutatkozik a Groupama Garancia Biztosító
GEO Professional Portfolio Zrt.
IBM- Lenovo Készítette: Elmer Elizabet Primusz Flóra.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és a minőségi üzletvitel érdekében.
Energiahatékonysággal a költségcsökkentés és
Raiffeisen Energiaszolgáltató Kft. Moha, október. 151 / 8 Természetes megoldások európai színvonalon Energiaültetvények egy lehetséges finanszírozási.
Termék Műszaki kiszolgálás, karbantartás, javítás Rendszeresítés, üzembehelyezás Elosztás, tárolás Leselejtezés, kivonás, megsemmisítés.
Mitől innovatív egy vállalkozás?
Vállalkozásmenedzsment I.
Projektfinanszírozás A projektfinanszírozás előnyei a befektetők és kívülállók számára A projektfinanszírozás hitelpiacai. A kereskedelmi bankok. A kötvénypiac.
BT bemutatkozás Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Kooperatív délután
Költséghatékony gyártások avagy hogyan és hol gyártsuk le a szükséges marketingkommunikációs anyagokat ár-érték arányban a legjobb megoldást használva.
1 III. GREENNOVÁCIÓS NAGYDÍJ PÁLYÁZAT Nevezés kategóriája: Greennovatív gyártó, termelő Pályázati anyag címe: Biomassza kazánokkal a fenntartható termelésért.
A Cégcsoport: Tőzsdeképes Cégek Klubja Bemutatkozik a Hungarocamion Csoport Szlávik Péter számviteli és kontrolling igazgató előadása szeptember.
Az izraeli üzleti környezet vállalkozói szemmel Zsámboki Gábor vezérigazgató 1.
Innováció, vagyis kitörés a Minden- napokból.
Operátor (betanított szerelő) munkatársakat.
Dr. Beck György Compaq Computer Mo. Kft. Vezérigazgató
ECONOMSOL a Kis- és Középvállalkozások kontrolling szolgáltatója
Országos nagykereskedelmi menedzser
Marketing I. X. előadás Beszerzési magatartás és ipari marketing
EBSCO Information Services
Marketing I. X. előadás Beszerzési magatartás és ipari marketing
L O G I S Z T I K A A L A P J A I Készítette: Gács Nóra
A nemzetközi tőkeáramlások
Antares Hungary Kft. cégbemutató a legnagyobb hazai irodaszékgyártó
Előadás másolata:

A nyomdaipar évi teljesítménye a papírkereskedelem tükrében

Presentation Title - 08/09/ Ázsia Afrika Dél Amerika Európa Észak Amerika * * Antalis a világban Az xpedex-szel kötött kereskedelmi szövetsége révén, az Antalis az Észak-Amerikai piacon (USA, Mexikó) is kiszolgálja vevőit Tények 4 kontinensen, 44 országban van jelen 3 millió tonna éves eladott papírmennyiség 8,400 alkalmazott, melyből 3,000 értékesítési munkatárs

Presentation Title - 08/09/ Tulajdonosi háttér Biztos alapokon Az Antalis a francia Sequana Capital 100%-os tulajdonú leányvállalata, melyet a francia tőzsdén jegyeznek Tények Árbevétel: 3.5 milliárd euró Működésből származó nyereség: 82 millió euró ROCE: 10%

Presentation Title - 08/09/ Üzleti területeink Az Antalis 4 üzleti területen van jelen Nyomdai: mázolt, mázolatlan papírok, kartonok, kreatív papírok, nyomdáknak, kiadóknak, grafikai stúdióknak Irodai papírok: fehér, színes, famentes papírok teljes körű irodai felhasználáshoz, viszonteladóknak, végfelhasználóknak Csomagolás: csomagoló anyagokat és csomagolási megoldásokat ajánlunk Vizuális kommunikáció: speciális papír és műanyag alapú nyomathordozók, tekercses és íves felhasználáshoz

Presentation Title - 08/09/ Nyomdai és irodai terület Legnagyobb európai szállítója a speciális papíroknak Széles palettáját nyújtja a mázolt, mázolatlan, öntapadó papíroknak, valamint kartonoknak könyvkötészeti anyagoknak Vevői kiszolgálás Szaktanácsadás és személyre szabott szolgáltatások Innováció, új fejlesztések támogatása a nyomdatechnikában Európa vezető irodai papír szállítója Viszonteladók és végfelhasználók kiszolgálása Vevői kiszolgálás Teljes termékválaszték Szaktudás nemzetközi háttérrel Ellátási lánc optimalizálás a hatékonyság érdekében

Presentation Title - 08/09/ Vizuális kommunikáció területe Legszélesebb termékskála a papír és műanyag alapú reklám felületekhez, plakátokhoz. Vevői kiszolgálás Kiváló szaktanácsadás A szolgáltatások széles választéka Átalakító központok a nem standard méretű, kis mennyiségű kiszolgálásra Vezető márkák szállítója

Presentation Title - 08/09/ Csomagolás területe Megoldások, melyek biztosítják a termék eredeti állapotának megőrzését a gyártás, a szállítás és a raktározás során Tények 35,000 vevő Európában Több mint 1,500 referencia Több mint 250 értékesítési munkatárs Vevői kiszolgálás Teljes termékskála a felhasználástól a kivitelezésig egész Európa területén Vevőközpontú szolgáltatások és megoldások Személyes kapcsolat a nemzetközi üzleti területeknek köszönhetően Szaktanácsadás a beszerzés optimalizálásához

Presentation Title - 08/09/ Tapasztalataink ben: A nyomdák közötti polarizálódás erősödött, Beruházások csökkentek, Jelentős szabad kapacitások, Kis nyomdák megszűnési tendenciája erősödni látszik, Nyomdák közötti együttműködés elindult, de még nem megfelelő mértékben, Kevés nyomda alkalmaz korszerű vállalat irányítási módszereket/rendszereket, A nyomdagépgyárak csökkenő forgalomról és nyereségről számolnak be.

Presentation Title - 08/09/ Köszönöm a figyelmüket!