Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nagy NyomdaKönyv 2004 a Geomédia Kiadói Rt. gondozásában.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nagy NyomdaKönyv 2004 a Geomédia Kiadói Rt. gondozásában."— Előadás másolata:

1 Nagy NyomdaKönyv 2004 a Geomédia Kiadói Rt. gondozásában

2 A nagy kérdés Szükség van-e egy újabb kiadványra, ami nyomdákról szól?

3 Marketinges szempontok Mit várhatunk a közeljövőben? n Az uniós csatlakozás bővülő kínálatot jelen a szolgáltatók körében n Nagyobb verseny a megrendelőkért n Egyre fiatalodó (szakképzetlen?) megrendelői kör

4 Mi a gyakorlat? n A személyes kapcsolatrendszer a döntő. n Jól van ez így??? (Van, akinek igen, de van akinek más az érdeke!)

5 Van, ami működik n A Nagy Kreatív Könyv idén 9 éves! n Alcíme: Amire a magyar reklám képes... n A megrendelői oldal szívesen venné ugyanezt az ismert - és elismert - formátumot más szolgáltatók esetében is!

6 Nagy Kreatív Könyv A formátum üzenete: n Azok vannak benne, akik számítanak a piacon n Ezek bizonyítottak - meg merik mutatni, mit csináltak

7 Kinek szól a Nagy NyomdaKönyv? n A magyar gazdaság meghatározó NAGY és KÖZEPES vállalatainál dolgozó, nyomdai munkák megrendelésével foglalkozó marketinges szakembereihez n A hazai reklám-, kreatív-, design- és kommunikációs ügynökségek munkatársaihoz

8 Hogyan jut el...? n Ingyenesen 1300 Kreatív előfizetőhöz! n Hirdetések a Geomédia és a Mediprint Kiadó szaklapjaiban az – élelmiszeripari lapok –gyógyszeripari lapok –turisztikai lapok –önkormányzati lapcsalád –műszaki lapcsalád n Havi kb. 800 ezer olvasó!

9 Sokba kerül?

10 Online adatbázis is! n Kreatív Online (www.kreativ.hu) n Havi 200.000 oldalletöltés - csak szakmabeliek részéről! n Kreatív Katalógus (adatbázis)

11 M is az a NyomdaKönyv? n n Egy képes bemutatkozó album, n n amelyben a nyomdák technológiánkénti fejezetekbe sorolva, n n standard formátumban, n n a megvalósult munkák bemutatása révén szerepelhetnek.

12 A Nagy NyomdaKönyv céljai: n Promóciós eszköz n Vizuális bemutatkozási lehetőség n Kategorizált nyomdai adatbázis n A megrendelők szakmai (tovább)képzése Új lehetőség a nyomda-marketingben.... + Kétnyelvű!

13 Köszönöm a figyelmüket!


Letölteni ppt "Nagy NyomdaKönyv 2004 a Geomédia Kiadói Rt. gondozásában."

Hasonló előadás


Google Hirdetések