Megváltóm, Oly boldoggá tettél, Értem váltságdíjat fizettél.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Köszönöm Neked Szebenyi Judit.
Advertisements

Újévi áldás.
Sámuel királlyá keni Sault
Te vagy az, akiből élet árad,
Nőnapi Üdvözlet Nőnap alkalmából szeretettel köszöntünk titeket, Kik az élet viharában is velünk vagytok szüntelen. Talán nem is tudjuk mind ezt megköszönni,
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Újévi áldás.
♫ A diák automatikusan váltanak, csak nézd…
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten! Elhat a mélybe s az egek fölé.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
Jézusom, áldozatodra gondolok, meghaltál értem a Golgotán
Térdre hull, vár a néped, (Itt) minden hang Rólad szól: Érted jöttünk el, Érted jöttem el! Lehelj ránk, hozd a Mennyet: Életre életet. Érted jöttünk el,
Uram, mérhetetlen Isten, Hozzád kevés minden szó, a Te dicsőséged, fényed meg nem fogalmazható. Megint szótlan állok itt, nem értem, mért szeretsz… Más.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
Tiéd vagyok, tiéd életem. Uram, Te vagy kegyelmes erős Isten
Folyamodjatok az Úrhoz,
a királyok felett Ő a Király. Megadom magam,
Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet. Ott az első percben arra kértelek, hadd legyek örökké Veled! Fogd a kezem, ne engedd el! Azt ígérted,
Te vagy az, akibõl élet árad,
A fény Királya Õ, fenségbe öltözött
Áldom szent neved, ha az út a pusztában vezet, A száraz, kietlen helyen, áldom nevedet!
A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…
Isten szívén megpihenve forrjon szív a szívre hát
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Jöjj tárjunk ajtót még ma mind! A legnagyobb Király van itt, Kit Úrnak vall a föld s az ég, De mint Megváltó jő közénk, Hogy hozzon békét, életet, Jöjj,
Dicsőség mennyben az Istennek. Dicsőség mennyben az Istennek
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Dicséretek – 4/1 Az én Uram dicső Megváltó, Segít, akárhová megyek. Csodáiról tudok beszélni, Mindenki lássa meg! Mindenki lássa meg, Az én Uram dicső.
Nem tudom mikor lesz.
Igazságban szellemben. 1. Igazságban, szellemben, életem átadom. Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el Istenem, Oltárodra.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Minden nap.
Jézus Krisztus, Mesterünk, Mint ígérted, légy velünk! Bárhova hív a munka, Adj áldást, áldást utunkra! Kevésen is hűséget, Szolgálatra készséget, Új erőt.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Jézusom, áldozatodra gondolok
Megváltóm, elfogadtalak! Szívem örül, az üdv enyém,
348. Jézus, mindenem a tiéd, Testem, lelkem, szellemem, Bűnbánóan jövök eléd, Vedd kezedbe a szívem! Jézus, mindenem a tiéd, Vedd kezedbe életem, Nincs.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
352.
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
Véred árán, hogy megválts.
I-091.
JÓ REGGELT ! 4.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Hűséged végtelen, Atyám, nagy Isten! Elhat a mélybe s az egek fölé.
A fény Királya Ő, fenségbe öltözött, örüljön a Föld, örüljön a Föld
Érezd és lásd meg, mennyire jó hozzád.
240.
101.
31.
Amikor kegyelmed elrabolt Foglyul ejtett Szerelmed szívemig hatolt
Amióta Téged megismertelek, körülöttem minden nevet.
Jézusom, áldozatodra gondolok: meghaltál értem a Golgotán
11.
Igazságban, szellemben életem átadom, Szerelmemnek olaját, s teljes hódolatom. Mindent átadok Neked, fogadd el, Istenem, Oltárodra hadd tegyem, itt.
Zene: Mort Shuman: Sorrow (részlet)
Benned szabad vagyok Téged hívlak Istenem,
348.
Előadás másolata:

Megváltóm, Oly boldoggá tettél, Értem váltságdíjat fizettél. Életed, osztottad meg velem, Mert Te vagy az egy igaz Isten!

Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem, Minden napom öröme vagy! Méltó vagy, hogy végy erőt, dicséretet, áldást És szüntelen imádást!

Köszönöm, hogy megismertelek, Zörgettél és én beengedtelek. Szörnyű rongyaim levethettem, Koldus voltam s királlyá lettem!

Te vagy mindenem nekem, Tiéd az életem, Minden napom öröme vagy! Méltó vagy, hogy végy erőt, dicséretet, áldást És szüntelen imádást!