Tenni valamit másképpen: szerz ő :Via Zenével, és automatikusan léptet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kis történet kedves embereknek!.
Advertisements

Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Digitális világ A tudatos mobilhasználat Adatvédelem.
Feltehetek egy kérdést?
NAGYBÖJTI TÖRTÉNET.
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Kommentár nélkül, csak úgy...
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
A HÁROM FA.
Folyamodjatok az Úrhoz,
A legszebb Szív.
ADVENT.
A Jókedv, a Bánat, a Bölcsesség.... és sok más között a Szeretet.
Vannak pillanatok az életben, amikor a másik jelenlétét olyan nagyon hiányoljuk, hogy állandóan magunk mellet szeretnénk tudni.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Albert Einstein idézetek.
Jézus (tudományos) halála
Tanácsok nőknek!! H. J. FATER.
(A tudomány szemszögéből)
Nyolc gondolat az ANYASÁGRÓL
Tanácsok nőknek!!.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Akiane Kramarik.
Feltétel nélküli szeretet
Albert Einstein idézetek.
ALAPIGE: 1Kir 3,
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
A sütemény.
Szeretném ezt visszakapni! Működik! Megfontolandó.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
Versek
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
A legerősebb kívánság      .
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Kis Angyalkák.
Feltétel nélküli szeretet
A három fa. Egy magas hegy tetején volt három fa. Egy szép napon beszélgetni kezdtek vágyaikról, reményeikről, álmaikról.
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Életige 2007 Május.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!. A férfit Flemingnek hívták, szegény skót farmer volt. Egy napon, miközben valami megélhetést próbált szerezni a családjának,
♫ Hangszóró szükséges ♫ Hangszóró szükséges Az oldalak kattintásra haladnak tovább. Copyright © 2008 Tommy's Window. All Rights Reserved David Brandt.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
A FÉRFIAKról Zene: „Az igazi férfi”.
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Mit tennél, ha te is ilyen helyzetben élnél, mint a képeken látható gyerekek és felnőttek? Gondolkozz el ebben a pár percben, hogy te milyen szerencsés.
Rowena Morill és Bob Ross festményeivel
Névnapi Köszöntö - néhány humoros bölcsességgel és nosztalgia zenével.
Egyszer, ha gyermekem elég nagy lesz ahhoz, hogy megértse, mi motivált engem, mint szülőt, ezt fogom mondani: Annyira szerettelek, hogy mindig megkérdeztem.
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Egy napon azt kérte az osztálytól a tanárnő, hogy minden osztálytársuk nevét írják föl egy lapra úgy, hogy a nevek mellett maradjon egy kis üres hely.
A feledés definíciója: 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 1. az - idáig megvolt - emlékezetnek megszűnése 2. az - idáig érzett - szeretetnek.
Vicces, hogy milyen könnyű levegőnek nézni Istent, és csodálkozni, hogy a világ pokollá válik.
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Miért aggódsz?.
Kis történet kedves embereknek!.
Az elátkozott krumpli-s mese
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Szól-e még Isten az emberekhez?
Alexander Fleming igaz története.
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Egyszer volt, hol nem volt, egy gyermek megszületni készült.
a hét verse József Attila: MINDEN RENDŰ EMBERI DOLGOKHOZ koncz lili
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Előadás másolata:

Tenni valamit másképpen: szerz ő :Via Zenével, és automatikusan léptet.

Kommentár nélkül, csak úgy...

Tudom, hogy te is jó ember vagy és szerintem értékelni fogod ezt a történetet. Ne keresd a poént ebben a mesében, mert nincs! Azért olvasd csak el! Egy kérdésem van, hogy te is így cselekedtél volna?

Az Egyesült Államokban egy sérült gyerekeket oktató iskola gy ű jtést rendez ő vacsoráján felszólalt az egyik szül ő, beszédére még ma is sokan emlékeznek…

Miután kell ő képpen megdícsérte az iskolát és a hozzátartozó nevel ő ket, így folytatta: A természet, ha küls ő hatásokkal nem avatkoznak bele annak rendjébe, tökéleteset alkot.

Ett ő l függetlenül az én fiam, Shay nem képes úgy tanulni, mint mások. Nem érti úgy meg a dolgokat, mint más gyerek. A fiamban miért nem található a természet tökéletessége? Elcsendesedett a hallgatóság a kérdést ő l.

Azt hiszem - folytatta az apa -, amikor egy olyan gyermek, mint amilyen Shay jön a világra, alkalom nyílik arra, hogy kifejezzük az emberiség igazi természetét, mégpedig azzal, ahogyan bánunk azzal a gyermekkel.

Shay az apjával sétált, amikor néhány ismer ő s gyereket látott baseballozni. Shay kérdezte: - Szerinted engednek játszani? - Shay apja tudta, hogy a legtöbb gyerek nem örülne, ha fia az ő csapatában játszana, ugyanakkor megérezte fiának azt az igényét, hogy valahova tartozni akar. Így megkérdezte az egyik fiút, engedik-e Shay-t játszani.

A megkérdezett fiú körülnézett segítséget kér ő tekintettel, és mivel nem kapott segítséget, saját kezébe vette az ügyet és azt mondta: - 6 ponttal vesztésre állunk és a nyolcadik körben vagyunk. Beállhat hozzánk, és a kilencedik körben üthet is.

A nyolcadik kör végén Shay csapata szerzett néhány pontot, de még mindig 3 pontos hátrányban voltak. Közben Shay keszty ű t húzott és a középpályán játszott. Semmilyen labda nem járt ugyan arrafelé, de szemmel láthatóan határtalanul boldog volt, fülig ért a szája, amikor integetett neki az apja.

A kilencedik körben ismét ütöttek egy pontot és elérhet ő közelségbe került a nyerési lehet ő ség, azonban Shay volt a következ ő és egyben az utolsó üt ő, így ha ő üt, biztosan vesztenek.

Ilyen, nyerés el ő tti helyzetben ki adná át pont neki az ütési lehet ő séget? Meglep ő módon Shaynek adták az üt ő t. Mindenki tudta, hogy lehetetlenség eltalálnia a labdát, hiszen az üt ő t se tudta rendesen megfogni.

Ett ő l függetlenül, amint ütéshez készült Shay, a dobó közelebb lépett és nagyon lágyan szinte ejtve dobta hozzá a labdát, Shay mellé trafált, de a második így dobott labdába belenyúlt és egyenesen az egyik fogó felé ütötte.

A fogónak könny ű labda volt és könnyen kiüthette volna Shayt, azonban az els ő bázis mellé dobta a labdát. Mindenki elkezdett kiabálni: - Fuss Shay, fuss az els ő re!

Ijedt nagy szemekkel el is indult az els ő bázis felé, majd a tömeg biztatására a másodikra is. Mire odaért a jobb fogónál volt a labda, aki odadobhatta volna a harmadikra, azonban felfogva a dobó szándékát annak a feje fölé hajította azt, miközben a bázisokról futó csapat társak már elkezdtek beérni a cél bázisra, Shay is elkerülte a harmadikat és üvöltött a tömeg:

- Célba fuss Shay, célba! Shay beért és gy ő zött a csapat, h ő sként ünnepelték, mintha évvégi bajnokságot nyert volna.

Azon a napon - folytatta elfojtott hangon az apa, könnyekkel a szemében - mindkét csapat fiúi igazi szeretetet és emberséget hoztak a világba.

Megjegyzés:

Mindennap gondolkodás nélkül, ezerszám küldjük ben a vicceket, de ha az élet válaszútjairól kell üzenetet küldeni, az emberek többsége kétszer is meggondolja, megosztja-e mással.

A primitív, durva és gyakran obszcén szabadon áramlik az interneten, ezzel szemben iskoláinkban, munkahelyeinken gyakran el van nyomva a nyilvános párbeszéd a helyes emberi értékrendr ő l.

Ha azon gondolkozol, hogy továbbítsd-e ezt az üzenetet, valószín ű, hogy keresel a "jó emberek" között, kinek is érdemes ezt elküldeni.

Nos, hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk megváltoztatni a dolgokat. Minden nap ezer alkalom nyílik arra, hogy megvalósítsuk a "természet rendjét„.

Olyan sok, látszólag triviális módon vagyunk kapcsolatban embertársainkkal, e kapcsolatokban sokszor felmerül a kérdés, tudunk-e adni valamennyi szeretetet és emberséget, vagy elmegyünk a lehet ő ség mellett, és kicsit hidegebben hagyjuk a világot.

Két lehet ő séged van: 1.Töröld ezt az -t. 2.Továbbítsd azoknak, akikkel tör ő dsz.

Egyszer majd rájössz, mi mennyit ér, mit tettél meg s kiért? Köveken át vezet az út valakiért. Sírhatsz, de mond ki hallgat már? Hullnak az égb ő l a könnyek rád. Szívdobbanás, akár egy ő szi elmúlás! Delhusa Gjon