Diafilm Vuk Auer Vani, Elekes Dóri.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Es war einmal drei Schmetterlingen: ein gelber, ein roter und ein weisser. Egyszer volt, hol nem volt,élt egyszer három pillangó, egy piros, egy sárga.
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
A pillangó tanítása Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült mellette, és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
A legszebb Szív.
Béla gondolatai a házasságról
A 8.H első IGAZI osztálykirándulása Borongósan indult a nap, mégis izgatottan néztünk utunk elébe, hiszen ez lesz az első osztálykirándulásunk.
Jézus (tudományos) halála
Te vagy az, akiből élet árad,
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Szeretném ezt visszakapni! Működik!
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Amit az élettől akarok By Zsolti. Remélni jót és alkotni szépet.
AZ ÉLET PILLANATAI.
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Zene: Claydeman Klikkelj!
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A Butterfly’s Lesson Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött,
Egyszerű mondat elemzése
Sok ember sétál ki-, be az életedben
Ismeretlen szerzŐ verse
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Varázslatos Székelyföld Székelyföld Románia közepén fekszik. Három megyéből áll: Marosból, Hargitából és Kovásznából.
Jedlik Ányos igaz története Jedlik Ányos István ( )
VUK Diafilm SZANDRA ÉS VIRÁG.
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT ! Megköszönöm jó Atyám, hogy az elmúlt éjszakán meg ő riztél engemet és új napot kezdhetek.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
„Ha az ÚR nem építi a házat, hiába fáradoznak az építők
Mindenütt a földön Vágynak valami jó után,
Örvendjetek, vigadjatok,
Te vagy az, akibõl élet árad,
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
BARÁTSÁG KARKÖTŐ.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Örvendjetek, vigadjatok,
Volt egyszer ... Volt egyszer egy sziget. Ott lakott minden emberi tulajdonság - Vidámság, Szomorúság, Bölcsesség… és többek közt Szeretet is.
Pillanatok Download von Funny-Powerpoints.de
A négy gyertya.
SZÍNPADI JÁTÉK – A LEGENDA Szép Dochia története “PETRU MUSAT” ISKOLA, SIRET, ROMANIA.
Szabó Magda: Katalin utca
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kislány. Ezt a kislányt úgy hívták hogy Piroska.
A lábaidnál jó, hát hadd maradjak még, hisz Veled lenni, ez az otthonom. Úgy lenyűgöztél, szeretve rám néztél, hogy ellenállni nincs erőm, tudom…
Noémi érkezése Megszülettem én láttam meg a világot. A nevem Gáspár Noémi 3 kg és 53 cm voltam a születésemkor. Pontosan este perckor.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban. Egy férfi ült és nézte a pillangót néhány óráig, ahogy küzdött, hogy testét kiszabadítsa.
Kis történet kedves embereknek!.
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
Örvendjetek. 1. Örvendjetek, vígadjatok, Mert ím az Úr feltámadott, Szent hitünknek ez ad új erőt, Íme igazat mondott!
Szent Bernadette.
SZIPORKÁK.
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
Te vagy az akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem. Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag vagy.
Egy nap egy kis pillangó látszott egy félig nyitott selyemgubóban.
Vándorúton Pecznyík Pál verse.
A dolgok értéke… Készítette: Via "Egyszer egy jól kereső apa úgy döntött, hogy elviszi vidékre 7 éves kisfiát azzal a céllal, hogy megmutassa.
Gondolatok a barátságról
Vlagyimir Grigorjevics Szutyejev:
405. Ne félj, mert enyém vagy, ne félj, ne félj! Neveden hívtalak, szeretlek én. Szeretlek, enyém vagy, ne félj, ne félj! Én megváltottalak!, Dicséretek.
I-110. Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban, szívem kincse, lélegzetem, mindenem! Te vagy az, akire mindig vártam, hajnalcsillag.
Petőfi Sándor Nemzeti dal
Nem könnyű szeretni.
Te vagy az, akiből élet árad, Te vagy csak igaz szó a számban.
Amit az élettől akarok By Pearl.
A húsvét.
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Előadás másolata:

Diafilm Vuk Auer Vani, Elekes Dóri

Egyszer Vuk elcsatangolt otthonról Egyszer Vuk elcsatangolt otthonról. Nem is sejtette, hogy közben a Simabőrű megölte a családját.

Amint az erőben bolyongott, találkozott Karakkal Amint az erőben bolyongott, találkozott Karakkal. Az öreg róka magával vitte a barlangjába. Elhatározta, hogy felneveli.

Vuk mindenre kíváncsi volt, és mindent meg akart kóstolni, ami mozog Vuk mindenre kíváncsi volt, és mindent meg akart kóstolni, ami mozog. Barátságot kötött egy pillangóval is.

Egyszer a sziklákon meglátta Csuszt. Be akarta kapni Egyszer a sziklákon meglátta Csuszt. Be akarta kapni. A gyík kicsúfolta, és gyorsan elfutott.

Karak megtanította Vukot az igazi vadászatra is Karak megtanította Vukot az igazi vadászatra is. Büszkén nézett rá, mikor elejtette élete első zsákmányát.

Egy napon aztán Karak megmutatta Vuknak , hol lakik a Simabőrű, s hogy ő ölte meg a családját.

Múltak az évek, és Vukból felnőtt róka lett Múltak az évek, és Vukból felnőtt róka lett. Gyakran ellátogatott a Simabőrű házához. Egy viharos éjszakán megpillantott egy ketrecbe zárt rókalányt.

Karakkal elhatározták, hogy kiszabadítják Karakkal elhatározták, hogy kiszabadítják. Hiába kapartak, a ketrec nagyon erős volt. Végül Vuk ötlete segített rajtuk.

Karak és Vuk befogatták maguk közé Ínyt Karak és Vuk befogatták maguk közé Ínyt. Ettől kezdve hármasban éltek az erdőben.

Egyszer vadászok törtek rájuk Egyszer vadászok törtek rájuk. Karak kiugrott, hogy a fiatalok életét megmentse. A Simabőrű golyója halálra sebezte őt.

Vuk és Iny beköltöztek a biztonságos barlangba, és családot alapítottak. Itt aztán boldogan éltek ha meg nem haltak.

Vége