„Semmi sem pótolhatja az emberek

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
SOMBEREKI CARITAS KÖZPONT KIALAKÍTÁSA. PROJEKT FORRÁSA  a projekt az EURÓPA TERV keretében valósul meg  az Európai Bizottság a Szociális.
Advertisements

„Csellengő fiatalok” komplex bűnmegelőzési projekt
„Fiatalok helyben tartása!”
Foglalkoztatási Információs Pontok Bács-Kiskun megyében.
A támogató szolgálat célja a fogyatékossággal élő személy társadalmi kirekesztésének csökkentése, az önrendelkezésen alapuló önálló életvitel megkönnyítése,
„A MUNKA NEMESÍT II.” "A programot az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja."
Móra-Partner Foglalkoztatási és Szociális Közhasznú Társaság
Kis Bocs Baba-Mama klub Baba- Mama Egészség, Életmód, Szabadidő és Szociális Információs Közhasznú Egyesület.
PALLÓ zárókonferencia BMK, január 30. A közművelődési intézmények szerepe és lehetőségei a felnőttképzésben Felnőttképzési információs és segítő.
1 KÖZÖSSÉGFEJELSZTŐK BÉKÉS MEGYEI EGYESÜLETE. 2 KÖZÖSSÉGI SZÍNTÉR - IBSEN HÁZ.
S IROKI R OMA - M AGYAR E GYESÜLET. A Z EGYESÜLETRŐL ban alakult - Székhelye: a Közösségi Ház és Információs Központ (volt Tűzoltó szertár) Szervezeti.
ISKOLASZÖVETSÉGTŐL A KÖZKINCSIG (EGYMÁST GENERÁLÓ KULTURÁLIS HÁLÓZATOK KOM.-EGOM. MEGYÉBEN) DÉR GUSZTÁV Farkasgyepü, ELŐADÁSOMBAN EGYMÁST.
A Kőszegi és Felső-Répcementi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma Munkáltatói Fórum Csepreg március 19.
(KI)ÚT A MÚLTBÓL Marciniak Veronika Teleházvezető Dr. Lendvai Róbert
Zalai Borút Egyesület. Borutak Magyarországon •Villány-Siklós borút Egyesület (1994) •Balatoni Borutak szövetsége (2003) •Magyar Borutak szövetsége (2003)
Társadalmi Egyesülések Zala Megyei Szövetsége. • Székhely: Zalaegerszeg • Alapítás éve: • Tagok: civil szervezetek, alapítványok, klubok • Fő tevékenység:
Tehetségpont létrehozása
Az OFA támogatási tevékenysége Programok ben.
1 Pont, 3 Szervezet Unió Alapítvány •A helyzethez képest életben maradtunk •Árvíz, rémhírek, rossz idő •Működtettük, túléltük •Az első pályázat.
általános főig. helyettes
Huszta Roland – Fejlesztési igazgató
M ű szaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége Szabolcs – Szatmár – Bereg Megyei Szervezete.
Civil szervezetek részvétele a munkaerőpiaci szolgáltatások ellátásában a Közép-magyarországi régióban.
A TISZK támogató szerepe a szakképzésben április 18. Szebenyiné Csóka Beáta szakmai vezető.
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
Sásdi Többcélú Kistérségi Társulás SÁSD, június 28.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
Büntetés-végrehajtási
„Szociális és Oktatási Önkéntes Tevékenység
MUNKÁLTATÓI FÓRUM Ösvény Esélynövelő Alapítvány /Füzesgyarmat/ Békéscsaba, június 06.
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
Foglalkoztatási Információs Pontok munkatársainak képzése Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ május.
A Foglalkoztatási Információs Pontok a Dél-dunántúli régióban Márk László Dél-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ.
2007. október 11.1 Zalai Falvakért Egyesület „ ÚTJELZŐ ” Munkahely – információ – szolgáltatás a zalai aprófalvakban című Phare CBC pályázat 2003/
NŐ az ESÉLY! Esélyegyenlőségi program Zala megyében A projekt az Európai Unió és a Magyar Köztársaság támogatásával valósul meg.
Cselekedni most és mindenkiért Kormányszóvivői tájékoztató Információs társadalom a javuló esélyekért Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002.
Vucskó Bernadett Fővárosi Esélyegyenlőség Módszertani Iroda „ HÉTRŐL ÉVRE A MUNKÁBAN ” NONPROFIT MUNKAKÖZVETÍTŐI RENDSZER BEMUTATÁSA március 26.
Pénzesné Tóth Márta kistérségi tanácsadó Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Kht. „Civil pályázati lehetőségek a időszakban”
Esély a munkára – Civil együttműködés a hátrányos helyzetű rétegek munkaerő-piaci integrációjáért Projektazonosító: NCA-DP-09-A-0185 Dolgozzunk együtt!
Integrált közösségi szolgáltató terek
FOGLALKOZTATÁSI PAKTUM, MINT A HELYI ÖSSZEFOGÁS FÓRUMA Gödöllő, március 9.
Látássérült Nők Munkaerőpiaci Reintegrációja a Fehér Bot Alapítványnál A „Sorstárssegítők a Szociális Szférában” című programról.
. Negyedik Partner Közép-Dunántúli Foglalkoztatási Hálózat 4P KDFH Alapítva: Gere János
Foglalkoztatási Információs Pont a Kunbaracsi Teleházban Foglalkoztatási Információs Pontok és tanító Teleházak Molnár Andor, Szeged, december 15.
Új utak az elsődleges munkaerőpiacra Munkaintegráció útjai Zalában, a második esély iskolák szerepe.
Új utak az elsődleges munkaerőpiacra Zalai alternatív munkaerő-piaci szolgáltatások bemutatása.
„Kihívások és válaszok” - szakmai nap Előadó: Pántya Erika projektmenedzser Szombathely, október 24.
BFH Európa Kft. Hollósi Szabolcs ügyvezető
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
TÁMOP /1/B Gyermekek és fiatalok integrációs programjai Csomópont - Ifjúsági Információs Pont kialakítás Álláskereső klub.
Foglalkoztatási Paktum az Ország Közepe Kistérségben
Cím. Komlóska Község Önkormányzat nevében tisztelettel köszönti Önöket Köteles László Polgármester! Sajtótájékoztatónk témája: Közel 70 millió forint.
Konzorciumi együttműködés
Foglalkoztatási Információs Pontok Békés megyében
BerekfürdőSzórványkonferencia  A Magyaratádi Református Egyházközséghez 3 gyülekezet tartozik (Igal, Kazsok és Büssü).  A Missziói Körzet.
Könyvtári fejlesztési koncepció a községekben, megvalósítási lehetőségek Dr. Kenyéri Katalin NKÖM Könyvtári Főosztálya 2005.
„Első lépés” – alacsony foglalkoztatási eséllyel rendelkezők képessé tevő és önálló életvitelt elősegítő programjai TÁMOP C-09/ „Trambulin”
Szomolyai Magyar Roma Egyesület ben alakult Céljaink: - Helyi hátrányos helyzetű családok, emberek segítése Érdekvédelem Szociális szolgáltatások.
Gersekaráti IKSZT – esély és lehetőség a közösség szolgálatára IKSZT Szakmai nap, Bak,
A Magyarországi LEADER Közhasznú Egyesület tevékenységének bemutatása GYURKÓ BÉLA (megyei kapcsolattartó)
A II. Nemzeti Fejlesztési Terv szociális vonatkozásai Korózs Lajos Politikai Államtitkár Ifjúsági Családügyi Szociális és Esélyegyenlőségi Minisztérium.
TÁMOP / „GYÖNGYÖSSOLYMOS ÖSSZEFOG A CSALÁDOKÉRT, A MUNKÁÉRT!”
1 Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
„Gondoljunk a jövőre” Szakmai nap előadó: Magyar Mariann projektmenedzser Regionális Szociális Forrásközpont Kht. Szombathely június 22.
Megváltozott munkaképességűek és fogyatékkal élők foglalkoztatását elősegítő támogatások és módszerek Tatosné Takács Andrea december 18.
„Mocsolád-Civilház” Közhasznú Nonprofit Kft
1 Felelősségvállaló szereplő avagy mit tehet a könyvtár a fogyatékosok érdekében.
Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Szakmai Fórum az "Út a munkához" program megvalósításáról és a "Jó gyakorlatok" bemutatásáról Kecskemét, 2009.
Ifjúsági feladatok az IKSZT-ben
Töréspont Stratégiai Alapítvány
Előadás másolata:

„Semmi sem pótolhatja az emberek egymásközti viszonyának emberségességét. Ez a cél, hozzáképest minden más csak eszköz, ha akármilyen fontos is.” Fülep Lajos (1941)

Sok víz folyt már le a Herpenyőn azóta, mióta először merült fel Bejcgyertyánoson a Teleház létrehozatalának gondolata. Az azóta eltelt évek bizonyították e civil alapokon, a lakosság és az intézmények közös összefogásán alapuló Teleház létjogosultságát és fenntarthatóságát. E prezentációval röviden bemutatjuk, hogy hogyan sikerült a Sárvári Kistérség mindmáig egyetlen Teleházát a mindennapok áldozatos munkájával működtetni.

község rövid bemutatása BEJCGYERTYÁNOS község rövid bemutatása Bejcgyertyános község a nyugati határ közelében, Vas megyében a Rába folyó mentén, a Hegyhátnak nevezett földrajzi kistérségben helyezkedik el. Sárvártól, Vasvártól 15-15, Szombathelytől 30 km-re található 535 fős község. Bejc és Hegyhátgyertyános község egyesítéséből 1928-ban jött létre. Intézmények: Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Polgármesteri Hivatal Falugondnoki Szolgálat

EGYÜTT BEJCGYERTYÁNOSÉRT EGYESÜLET LÉTREHOZÁSA Bejcgyertyános községben a különböző intézményeket képviselő tagok, valamint a több éve működő, de nem bejegyzett formában tevékenykedő Tátika Klub összefogásával 2000. márciusában Együtt egyMásért munkacsoport alakult, amelynek tagjai elvégezték a győri Széchenyi István Főiskola PAMK-ESZI Szociális Munka Tanszéke által szervezett „Te+Te” interprofesszionális együttműködésre felkészítő tanfolyamot. A közös munka eredményeként a lakosság és a községben működő intézmények támogatásával, aktív részvételével 2000. nyarán megalakult az Együtt Bejcgyertyánosért Egyesület. B

AZ EGYESÜLET FŐ CÉLJAI: Kulturális, szórakoztató programok szervezése a helyi lakosság számára, a gyerekek, a fiatalok és az idősebb korosztály szabadidejének hasznos eltöltésére Bejcgyertyános belterületének, környezetének szépítése, kedvező adottságainak kihasználásával, továbbfejlesztésével Az egészséges életmód alapjainak megismertetése a lakosság minden rétegével, prevenciós projektek lebonyolítása a szenvedélybetegek számának csökkentése érdekében Falutörténet kutatás, hagyományápolás Teleház létrehozása

Települési Egészségterv Pályázat 2000

„BEJCGYERTYÁNOS 2000” KÉRDŐÍVES FELMÉRÉS Bejcgyertyános Község Önkormányzata a községben működő intézmények, civil szervezetek összefogásával a település fejlődése, a lakosság igényeinek, véleményének, javaslatainak jobb megismerése céljából anonim kérdőíves felmérést végzett 2000. decemberében „Bejcgyertyános-2000” elnevezéssel. A kérdőívből kiderült, hogy a lakosság nagy része, de szinte a fiatalok teljes egésze elégedetlen a kulturális, szórakozási lehetőségekkel, adottságokkal. A kérdőíves adatok felhasználásával jutott az önkormányzat és az egyesület arra az elhatározásra, hogy ezen a területen gyökeres változtatásokra van szükség, s minél gyorsabban meg kell teremteni egy intézményesített, kulturális kezdeményezéseknek is helyt adó intézmény alapjait.

TELEPÜLÉSI EGÉSZSÉGTERV PÁLYÁZAT GENERÁCIÓK EGYMÁSÉRT KLUB Olyan helyet kívántunk létrehozni, amely hétközben a délelőtti, kora délutáni órákban az időseknek adhatna teret, a délutáni, esti órákban, hétvégeken pedig a gyerekeknek, fiataloknak biztosíthatna kulturált keretek közt a drogdiszkók, kocsmák légkörénél sokkal kedvezőbb, tartalmasabb szórakozási, tanulási, információszerzési lehetőséget.

Az Informatikai Kormánybiztosság 2001. június Az Informatikai Kormánybiztosság TELEHÁZ pályázatot hirdet egyesületek számára. A pályázat egyik feltétele 500.000,- Ft önerő biztosítása volt. Mivel az Együtt Bejcgyertyánosért Egyesületnek ekkora vagyona nem volt, a helyi önkormányzat biztosította az önrészt.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS BEJCGYERTYÁNOS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁVAL Önkormányzat vállalása: - Pályázathoz szükséges önerő biztosítása - Helyiség rendelkezésre bocsátása Egyesület vállalása: - Mindenki számára elérhető szolgáltatások - Közösségi színtér biztosítása

A pályázat sikerrel járt! 1 db tintasugaras nyomtatót nyert. Az Egyesület 2 millió Ft értékben 5 db számítógépet 1 db fénymásolót és 1 db tintasugaras nyomtatót nyert.

HOL LEGYENEK A BERENDEZÉSEK? A Teleház eszközeinek elnyerése után a legfőbb gond a gépek számára megfelelő hely kialakítása volt. A falu központjában álló elhanyagolt épület felújítására az önkormányzat pályázatot nyújtott be 2001. őszén.

Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium Vidékfejlesztési Célelőirányzat Pályázat Elnyert támogatás: 5.000.000,- Ft Önerő: 2.042.000,- Ft

ILYEN VOLT…

ILYEN VOLT…

ILYEN VOLT…

ÍGY ALAKULT…

Ezt a képet csak a szivárvány miatt tettük be! 

ILYEN LETT…

BEJCGYERTYÁNOSI FALUNAP-TELEHÁZ ÁTADÁS 2002. július 28.

Gépek, berendezések:  Épület:  Anyagi háttér:  Személyzet: ?

Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Munkanélküliek tartós foglalkoztatását elősegítő program (NP-V/2002)

„KELL EGY CSAPAT” OFA pályázat 3.600.000,- Ft

projekt konkrét célja: A „KELL EGY CSAPAT” projekt konkrét célja: Együttműködési Megállapodás keretében a Vas Megyei Munkaügyi Központ honlapján közzétett munkaerőpiaci és foglalkozási információk Teleházban történő hozzáférésének biztosítása. A Vas Megyei Munkaügyi Központ Humán Szakszolgálatával együttműködve a programban dolgozó munkatársak beilleszkedését, munkában maradását segítő munkavállalási tanácsadás a Vas Megyei Munkaügyi Központ Sárvári Kirendeltségén. A program működése során igényként felmerülő humán szolgáltatások biztosítása (munka-, pálya-, rehabilitációs tanácsadás, álláskereső tréningek, motivációs tréningek). Tartós munkanélküliek foglalkoztatásával számítógépes munkák végzése, helyi médiacentrum kialakítása, irodai szolgáltatások, internet elérés, közhasznú tájékoztatás adása, képzések, előadások szervezése, tanfolyamok, rendezvények szervezése.

ügyfélszolgálati munkatárs Informatikai munkatárs A BEJCGYERTYÁNOSI TELEHÁZ MUNKATÁRSAI 2002. november 1-2003. október 31. Tamics Jánosné ügyfélszolgálati munkatárs Marciniak Veronika Teleház-vezető Kulcsár Zoltánné Informatikai munkatárs

Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Munkanélküliek tartós foglalkoztatását elősegítő program (NP-V/2003)

ÚJ TÁVLATOK PROJEKT CÉLJAI Tartós munkanélküliek foglalkoztatásával a már beindított Teleház szolgáltatások fenntartása, számítógépes munkák végzése, helyi médiacentrum fenntartása Mindenki számára elérhető irodai szolgáltatások, közhasznú tájékoztatás nyújtása Szélessávú internet elérés kiépítése bejcgyertyánosi központtal, 12-15 km sugarú körben a környező települések kiszolgálásával Távmunkaközpont kialakítása, távmunkahelyek létrehozása 10 fő foglalkoztatásának lehetőségével Együttműködési Megállapodás keretében a Vas Megyei Munkaügyi Központ honlapján közzétett munkaerőpiaci és foglalkozási információk Teleházban történő hozzáférésének biztosítása A térségben élő munkanélkülieknek, pályakezdőknek, csökkent munkaképességűeknek humán szolgáltatások biztosítása (munka-, pálya-, rehabilitációs tanácsadás, álláskereső tréningek, motivációs tréningek) Oktatások, képzések, előadások, tanfolyamok, rendezvények szervezése Közterület karbantartás

Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Munkanélküliek tartós foglalkoztatását elősegítő program (NP-V/2003) 9,9 millió Ft támogatás

informatikai munkatárs ügyfélszolgálati munkatárs A BEJCGYERTYÁNOSI TELEHÁZ MUNKATÁRSAI 2003. november 1-2005. április 30. Benkő Gábor informatikai munkatárs Marciniak Veronika Teleház-vezető Tamics Jánosné ügyfélszolgálati munkatárs Dr. Lendvai Róbert rendszergazda Takács Ferenc karbantartó

BEJCGYERTYÁNOSI TELEHÁZ 2004-től a Bejcgyertyánosi Teleház az Együtt Bejcgyertyánosért Egyesület olyan belső szervezeti egysége, amely származtatott jogi személyiséggel rendelkezik. A Teleház élén az Együtt Bejcgyertyánosért Egyesület közgyűlése által 5 évre választott teleházvezető áll.

KÖZHÁLÓ PROGRAM Az IHM és a Magyar Teleház Szövetség jóvoltából 2004. szeptemberétől szélessávú interneteléréssel rendelkezik Teleházunk.

HAGYOMÁNYŐRZÉS Lucázás Korbácsolás Népi mesterségek (kosárfonás, csuhézás, korongozás)

KÉPZÉSEK, TANFOLYAMOK Kresz tanfolyamok Közösségfejlesztő képzések KÖZTÁMHÁLÓ EUKK előadások Nyitott falvak, porták konferencia Egészségnevelési előadások IMPULZUS nap

ESÉLYEGYENLŐSÉG „ESÉLYT A JÖVŐNEK” program - A SAVARIA-NETT PACK Kft-vel kötött Együttműködési Megállapodás keretében a Teleház egy megváltozott munkaképességű távmunkás számára biztosított munkakörének és munkavégzésének megfelelő elhelyezést Tegyük Akadálymentessé környezetünket! pályázat – épület akadálymentesítése Kovács Erika csökkent látóképességű szövőművész szövőszakköre Szovák Jánosné csuhéból készül alkotásainak kiállítása (Pécsvárad) Népi fafaragó kézműves pályázatának támogatása

ESÉLYEGYENLŐSÉG Civil szervezetek, Nyugdíjas Klub tagjainak ingyenes szolgáltatások Kismamák, munkanélküliek számítástechnikai képzése (19 fő) Baba-Mama Klub, Babamasszázs tanfolyam Folyóiratok, újságok, CD-s lexikonok ingyenes rendelkezésre bocsátása Munkaerőpiaci szolgáltatások (önéletrajz, munkakeresés, impulzus nap, stb.) Ingyenes számítógép-használat Bónusz rendszer

FIX PONTÚ POSTAI SZOLGÁLTATÁS 2004. júniusától a Magyar Posta Rt. megszüntette postahivatalát és bevezette a mobilpostai rendszert. A lakosság igénye alapján a Teleház megállapodást kötött a postával fix pontú postai szolgáltatóhely működtetésére.

NEM CSAK A 20 ÉVESEKÉ A VILÁG EZÜSTNET NEM CSAK A 20 ÉVESEKÉ A VILÁG ISZCSEM Ezüstnet programja támogatásával 2005. év végén 10 nyugdíjas vehetett részt 30 órás tanfolyamon, ahol elsajátították a számítógép használatának alapjait, megismerkedtek az internet nyújtotta lehetőségekkel.

TELEHÁZ KÖZFELADATAI Hivatalsegédi feladatok ellátása Közművelődési Megállapodás alapján közösségi színtér biztosítása E-közigazgatási feladatok Elektronikus ügyintézés segítése (APEH, TB) Önkormányzati honlap működtetése Kisbíró c. faluújság szerkesztése Települési házi segítségnyújtás szakmai irányítása Hegyháti Jóléti Szolgálat Alapítvány Támogató Szolgálatának infrastruktúrális háttér biztosítása Munkaerőpiaci szolgáltatások

Foglalkoztatotti létszám alakulása 2002-2003. 3 főállású alkalmazott 2004-2005. 04. 30. 4 főállású alkalmazott, 1 megbízási szerződéses 2005. 05. 01-2005. 12. 31. 2 főállású alkalmazott, 1 megbízási szerződéses 2006. 01. 01- 2 főállású alkalmazott, 2 megbízási szerződéses

A TELEHÁZ PARTNEREI Intézmények Bejcgyertyános Község Önkormányzata Bejcgyertyános-Nyőgér Községek Körjegyzősége Bejcgyertyánosi Általános Iskola és Napközi Otthonos Óvoda Falugondnoki Szolgálat Klubkönyvtár Bejcgyertyános Védőnői Szolgálat Nyőgér Általános Iskola Sótony Vas Megyei Munkaügyi Központ Sárvári Munkaügyi Központ ÁNTSZ Sárvár Informatikai és Hírközlési Minisztérium Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium NKÖM FVM REVI Zalaegerszeg Magyar Művelődési Intézet Nemzeti Kulturális Alapprogram Vas Megyei Területfejlesztési Tanács Sárvár Város és Kistérsége Területfejlesztési Társulás ISZCSEM

A TELEHÁZ PARTNEREI Civil szervezetek Magyar Teleház Szövetség Magyar Teleház Szövetség Nyugat-Dunántúli Regionális Tagozat Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Biztonságos Magyarországért Közalapítvány Soros Alapítvány Fogyatékosok Esélye Közalapítvány Bejcgyertyános Gyermekeiért és Ifjúságáért Közalapítvány Önkéntes Tűzoltó Egyesület Bejcgyertyános Nyugdíjas Klub Bejcgyertyános Baba-mama Klub Bejcgyertyános Hegyháti Jóléti Szolgálati Alapítvány Vasvár Dr. Lenarsich Imre Helytörténeti Alapítvány Közösségfejlesztők Egyesülete Martineum Felnőttképző Akadémia Győrvári Teleház Oszkói Teleház Nádasdi Teleház Vasvári Teleház Őriszentpéteri Teleház Táplánszentkereszti Művelődési Ház Verein zur Unterstützung von Osteuropas

A TELEHÁZ PARTNEREI Gazdasági szervezetek SMC Konszignál Kft. Pataky és Társa Számítástechnikai Kft. Savaria Nett-Pack Kft. Pannon Projektum Bt. Rum és Vidéke Takarékszövetkezet Kirendeltsége Sárvár Sárvári Security Service Kft. Csercsics Faipari Kft. Erdészeti Rt. Talabér Bútorház Philips Magyarország Kft. Külön köszönet a Teleházunkat támogató összes magánszemélynek!

A TELEHÁZ működését biztosító támogatók Bejcgyertyános Község Önkormányzata Vas Megyei Munkaügyi Központ Magyar Teleház Szövetség Nemzeti Civil Alapprogram Nemzeti Kulturális Alap Vas Megyei Önkormányzat Magyar Posta Zrt. ISZCSEM IKB – IHM Philips Magyarország Kft. Országos Foglalkoztatási Közalapítvány Fogyatékosok Esélye Közalapítvány

2006. március 1-től indult az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány (KI)ÚT A MÚLTBÓL 2006. március 1-től indult az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány 18.132.000,- Ft-os támogatásával a (KI)ÚT A MÚLTBÓL című foglalkoztatási program. Cél: 4 fő tartós munkanélküli foglalkoztatásával a bejci falurész revitalizációja, megújítása. A pályázati önerőt – 1 millió Ft-ot - a Teleház szolgáltatásaiból elért bevételekkel biztosította.

Bejcgyertyánosi Teleház EGYÜTT BEJCGYERTYÁNOSÉRT EGYESÜLET Bejcgyertyánosi Teleház 9683 Bejcgyertyános, Szabadság u. 14. Telefon: 06-95-411-002 http://bejcgyertyanos.telehaz.hu bejcgyertyanos@telehaz.hu ELWE