Szolgáltatáselemző Rendszer fejlesztés bemutatása.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Tájékoztatás a szakmai programok megvalósításáról június 26. BARTÓK TAMÁSNÉ.
Advertisements

TÁMOP /A RÉV projekt Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése.
Az OH TÁMOP fejlesztései
Dél-Dunántúli Regionális Forrásközpont Szolgáltató Nonprofit Kft.
RÉV Projektiroda Hálózat Munkacsoport. Mi az a Hálózat munkacsoport? Hol helyezkedik el, melyik szervezethez köthető? Kik a tagjai? Mi a célja, feladata,
Szervezetfejlesztési Program
A tranzitfoglalkoztatás területén megvalósuló módszertani fejlesztő munka bemutatása Szeged, Regionális szakmai műhely, február 18.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Dokumentációs, nyilvántartási és információáramlási rendszer Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei.
TÁMOP projekt szakmai feladatai és eredményei Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Topár Gábor szakmai projektvezető Minőségügyi Konferencia ZMNE.
Az országos pedagógiai-szakmai ellenőrzés rendszere – TÁMOP 3.1.8
ORSZÁGOS MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÓ ÉS SZAKMAI TÁMOGATÓ HÁLÓZAT
Helyi oktatásirányítás fejlesztése TÁMOP /
Heves megye civil szervezeteinek szervezetfejlesztése A program az Európai Unió támogatásával valósul meg. K á rp á tok Alap í tv á ny – Magyarorsz á g.
Nyitó rendezvény „Motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások a ”Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP A2-12/ október 18.
FSZK Nonprofit Kft. ügyvezető
Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal
Szakmai monitorozás.
Az országos monitoring rendszer fejlesztése. Egy adott tevékenység pénzügyi és fizikai nyomon követése. Előrehaladással kapcsolatos adat és információgyűjtés.
TÁMOP „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” c. kiemelt projekt dél-dunántúli regionális alprojektjének.
Munkaesély Munkaerő-piaci Szolgáltatók Szövetsége november.
KÖZEGESZSÉGÜGYI KÖZÖSSÉGI PROGRAM A TÁRSADALMI INTEGRÁCIÓ ELŐTÉRBE HELYEZÉSE AZ EMBERI ÉS AZ INTÉZMÉNYI ERŐFORRÁSOK RÉVÉN A KÖZÖSSÉGI ORVOSI ELLÁTÁSBAN.
Foglalkozási Rehabilitációs Szolgálat működése Előadó: Pátkai Andrásné szolgálatvezető Budapest, 2006.október 24.
”PRO-TEAM” REHABILITÁCIÓS NONPROFIT KFT. Versenyszféra Fórum „Munkaerő-piaci szolgáltatások a „Pro-Team” Nonprofit Kft-nél.” TAMOP /
A TÁMOP /01 „FoglalkoztaTárs- Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt április 24.
Mérés, értékelés és minőségbiztosítás a közoktatásban
ELTE TÁMOP /2/B/KMR projekt workshop
VERSENYKÉPES DEBRECENI EGYETEM A Diplomás Pályakövetési Rendszer eredményeinek beépítése az egyetemi döntési folyamatokba Dr. Szűcs Edit minőségbiztosítási.
Nagyvállalati projektmenedzsment GTM szeminárium sorozat Projektindítási, dokumentálási és portfoliószintű költségkövetési feladatok támogatása az EPM.
A fejlesztések hasznosulása az ágazati tervezésben október 18.
Széchenyi István Egyetem, Győr
Vezetői Információs Rendszer Kialakítása a Szegedi Tudományegyetemen Eredmények - Tapasztalatok Vilmányi Márton.
Adatintegráció, adatok felhasználása Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / )
TÁMOP fenntartás és további fejlesztések tervek november 17. Szeged Németh Antal Educatio Nonprofit Kft. felsőoktatási osztályvezető.
A TÁMOP / „FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt Az innovációs foglalkoztatási kezdeményezések tématerületen megvalósuló.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű képzési.
„FoglalkoztaTárs-Társ a foglalkoztatásban” kiemelt projekt - TÁMOP / A kiemelt projekt célja Az innovatív és a tranzitfoglalkoztatási.
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
1 Tájékoztató rojektről április 23. Tájékoztató az EKOP1.A „Adatállományok központosított átvételét, átadását kezelő, valamint.
Szolgáltatáselemző Rendszer. A rendszer fejlesztése szeptemberében kezdődött, az előkészítő munkálatok év elejétől. Az éles rendszer átadásának.
Szakmai Monitoring Műhely. RÉV projekt célja többek között: országosan egységes mérési és értékelési rendszer álljon rendelkezésre a szakpolitikai döntéshozók.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV): Megváltozott munkaképességű személyek munkaerő-piaci helyzetének elősegítése érdekében történő rendszerszintű.
TÁMOP /A RÉV projekt Gondolatok a SZER teszteléséről…
TÁMOP /A RÉV projekt Aktualitások.
Tájékoztató a nyertes bűnmegelőzési pályázatok sikeres szakmai lebonyolításához Ivány Borbála IRM Miniszteri Tárgyaló, Budapest március 17.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg Nemzetközi és határ menti együttműködések támogatása.
„21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció” TÁMOP / számú kiemelt projekt „21. századi közoktatás – fejlesztés, koordináció”
Szentkatolnay Miklós A mentorhálózat működése – aktuális helyzetkép és a lehetséges jövő I. Országos Mentortalálkozó Budapest, október 3.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott.
Tájékoztató évi CXCVIII. törvény a területfejlesztéssel és a területrendezéssel összefüggő egyes törvények módosításáról „Regionális fejlesztési.
Személyes gondoskodást végző személyek körében végzett igényfelmérő kutatás bemutatása Nemzeti Csal á d- é s Szoci á lpolitikai Int é zet C í m: 1134 Budapest,
Dél-alföldi SZAK-TÁR Dél-alföldi SZAK-TÁRTÁMOP /2/B Projekttájékoztató nap Szakmai program bemutatása Béthel Alapítvány.
AZ IVÓVÍZVIZSGÁLATOK VÉGZÉSÉNEK, ÉS A LABORATÓRIUMI EREDMÉNYEK JELENTÉSI RENDSZERÉNEK VÁLTOZÁSAI Laczkó András közegészségügyi felügyelő.
"Tudás és kompetencia Szakmai képzések az egyenlő esélyű hozzáférésért TÁMOP A-12/ Németh Orsolya alelnök, projektmenedzser Vakok.
Önkormányzati ASP központ felállítása projekt összefoglaló EKOP
TÁMOP /A RÉV projekt. Az Országos Módszertani Központ létrehozását magas szintű kormányzati – szakpolitikai – döntés alapozza meg.
Elektronikus tanulási forráskezelő keretrendszer, kompetencia-fejlesztő program adatbázis létrehozása Calderoni program.
Rehabilitáció - Érték - Változás (RÉV)
Projekt megnevezése: Felsőoktatási szolgáltatások rendszerszintű fejlesztése 2. ütem (TÁMOP / ) Főkedvezményezett: Educatio Társadalmi.
AZ ÚJ OKTATÁSKUTATÓ ÉS FEJLESZTŐ INTÉZET – ÉS A KOMPETENCIAFEJLESZTÉS Budapest, január 18.
Elektronikus jelentéstovábbító portál vagyonkezelő szervezet számára Ügyfélkapu használatával.
RÉV Projektiroda Átvezetés Munkacsoport. Egységes Szolgáltatás Módszertan Átvezetésszolgáltatás-módszertan A munkacsoport tevékenységének célja.
Integrált gazdálkodásirányítási informatikai rendszer fejlesztése és funkcióbővítése Stratégiai eszközrendszerek fejlesztése, működési hatékonyság javítása.
Tanfelügyelet és intézményi önértékelés – a megújuló külső és belső értékelési rendszer (TÁMOP-3.1.8)
Központi koordináció feladatai a as programozási időszakban.
TÁJÉKOZTATÓ AZ ÖNKORMÁNYZATI ASP ORSZÁGOS KITERJESZTÉSE KAPCSÁN A CSATLAKOZTATÁSI KONSTRUKCIÓRÓL SZEPTEMBER 15. ELŐADÓ: DR. SZEPESI GÁBOR OPERATÍV.
Munkaerőpiaci-szolgáltatásokat végző szervezetek lehetőségei
Barcsák Marianna KPSZTI
Hauser Zoltán szakmai vezető Oktatási Hivatal EFOP VEKOP
RSZTOP „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása” Megvalósítás a partneri együttműködés tekintetében a kiegészítő étkezés.
Előadás másolata:

Szolgáltatáselemző Rendszer fejlesztés bemutatása

1. Mi a Szolgáltatáselemző Rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

1. Mi a Szolgáltatáselemző rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

A TÁMOP A1 Projekt keretében kialakításra kerülő országosan egységes mérési és értékelési rendszer egyik pillére, az adatgyűjtés és adatelemzés eszközéül szolgáló, az alternatív munkaerő-piaci szolgáltató szervezetek által az ügyfélfolyamat dokumentálására használt informatikai rendszer. Mérési eszköz és jelentéskezelő rendszer, amely megkönnyíti az adatszolgáltatást a finanszírozó, a szakpolitikai döntéshozók, a szakmai támogató szervezet irányába. Alkalmas 500 felhasználó kiszolgálására, 150 szervezet és ügyfél (munkáltató, partner, álláskereső) adatainak kezelésére. Szolgáltatáselemző Rendszer

1. Mi a Szolgáltatáselemző rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

Eredménymérés – jó/rossz teljesítmény azonosításához. Erőforrásigény mérés – forrástervezéshez. Finanszírozási jogosultság vizsgálata – elvárt eredmények teljesülésének nyomon követéséhez. Információ biztosítása a szakmai monitoringhoz – a jó/rossz teljesítmény okainak feltárásához, szakmai támogatáshoz, fejlesztéshez. Ügyfélfolyamat és belső minőségbiztosítás támogatása – a szolgáltatási tevékenység minőségének javításához. A funkciói általánosságban

1. Mi a Szolgáltatáselemző rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

1. Minisztérium 2. Finanszírozó 3. FSZK -Központi adminisztrátor -FSZK adminisztrátor -Elemző -Első vonali támogató 4. Szolgáltató szervezetek -AMSZ Vezető -AMSZ Szakember A felhasználói

Központi adminisztrátor A rendszer egészére kiterjedő beállítások elvégzése. Jogosultságkezelés: Új felhasználó felvétele, meglévő felhasználó adatainak módosítása, elveszett jelszó pótlása. Feldolgozási szakaszok: megnevezés módosítása, sorrend megváltoztatása, új hozzáadása. Indikátorok karbantartása: képletmódosítás, törlés, módosítás. Sablonok karbantartása: módosítás, törlés, új létrehozása. FSZK adminisztrátor Választólisták adatainak karbantartása: új felvitel, módosítás, törlés, sorrend módosítás. Határidők karbantartása: határidők beállítása, hosszabbítási idők beállítása, figyelmeztetők beállításai, jelentés-sablonok dátumbeállításai. A felhasználói

FSZK elemző A kutató, elemző tevékenységhez kialakított szerepkör. Beépített teljesítmény, eredmény, monitor indikátorok számítása, lekérdezése. ZMKH statisztikák futtatása. Első vonali támogató A rendszer felhasználását támogató személyek részére kialakított szerepkör. A központi adminisztrátor funkcióin kívül minden felhasználó jogosultságával bír. Minisztérium A szakpolitikai döntéshozók számára kialakított szerepkör. Beépített teljesítmény, eredmény, monitor indikátorok számítása, lekérdezése. ZMKH statisztikák futtatása. Finanszírozó A szolgáltatás finanszírozását és a teljesülés nyomon követését végző szervezet számára kialakított szerepkör. ZMKH statisztikák futtatása. A felhasználói

AMSZ vezető A szolgáltató szervezetek vezetői számára kialakított szerepkör. Választólista: sorrend módosítás, megjeleníthető adatok körének kiválasztása. Jelentések: az adott AMSZ által használt jelentések átvétele a központban definiált jelentésekből, központi jelentéssablonok testre szabása. Ügyfélfolyamat dokumentálása. Az adott szolgáltatóra vonatkozó lekérdezések futtatása. AMSZ szakember A szolgáltató szervezeteknél dolgozó szakemberek számára kialakított szerepkör. Ügyfélfolyamat dokumentálása. Az adott szakember tevékenységére vonatkozó lekérdezések futtatása. A felhasználói

1. Mi a Szolgáltatáselemző rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

A rendszer fejlesztése 2013 szeptemberében kezdődött. A fejlesztés iterációs körökben valósul meg. Az éles rendszer átadásának várható határideje április 1. A fejlesztést a közbeszerzésen nyertes Answare Kft. végzi. A rendszer legutolsó, 3. ütemben átadott verzióját január 28-án mutatta be a fejlesztő. A fejlesztése

Az eddig átadott két verziót önként jelentkezett szolgáltató szervezetek tesztelték. Gondoskodás Közhasznú Egyesület, Dél-dunántúli Regionális Forrásközpont Szolgáltató Nonprofit Kft, Napra Forgó Rehabilitációs Szolgáltató Közhasznú Kft, Kézenfogva Alapítvány, Fehér Bot, Kilátás Alapítvány, Béthel Alapítvány, Munkaerőpiacon Maradás Egyesület, Társadalmi Egyesülések Zala Megyei Szövetsége, HÍD Egyesület. A beérkezett észrevételek kategorizálásra, és Gyakori Kérdések és Válaszok (GYIK) formájában megválaszolásra kerültek. A fejlesztése

1. Mi a Szolgáltatáselemző rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

A rendszer oktatásának ideje: Éles üzemi teszt ideje: Az éles rendszer bevezetésének időpontja: A bevezetésének menete

Az oktatás, a tesztelés és a bevezetés menetéről elektronikus úton vagy hírlevél formájában tájékoztatjuk az érintetteket. Az oktatás e-learning formájában valósul meg. A tananyag a Felhasználók felületéhez lesz illesztve, így az bármikor elérhető és megjeleníthető lesz. A tananyagok sikeres elsajátítását előre elkészített tesztekkel lehet ellenőrizni. A fejlesztők az oktatás idejére telefonon vagy en történő konzultációs lehetőséget biztosítanak a felhasználóknak. A rendszer használatát a felhasználói segédlet is támogatni fogja. A bevezetésének menete

Az éles üzemi teszthez minden felhasználónak szükséges regisztrálnia magát a rendszerben. A teszt időszakában, valamint a bevezetést követően elektronikus hibabejelentő rendszer, valamint telefonon vagy en történő konzultációs lehetőség fogja segíteni a felhasználók munkáját. Visszajelzéseikre feltétlen számítunk! A bevezetésének menete

1. Mi a Szolgáltatáselemző rendszer? 2. A SZER funkciói általánosságban 3. A SZER felhasználói 4. A SZER fejlesztése 5. A SZER bevezetésének menete 6. A SZER legutolsó verziójának bemutatása A szekció tartalma

Köszönöm a figyelmet! Locherer Zoltán Szolgáltatáselemző Rendszer