Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Gyönyörű napot kívánok!
Advertisements

Kis történet kedves embereknek!.
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Szeretem a könyvtáram!.
A HÁROM FA.
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
Alkudozás.
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
Hol a résem Miért jó nekem odaállni?
A pontos idő: 14:2714:2714:2714:2714:27 ORHIDEÁK ORHIDEÁK Zene: Autumn Rose Kattints.
Folyamodjatok az Úrhoz,
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Kedves kis történetek Magdika.
A legszebb Szív.
T Á N C O L N I AZ E S Ő B E N Zene: Betwe-80’.
Idő multán (Jorge Louis Borges) Chris Spheeris – EROS(Rain)
Mosolyogj kicsit ezen a borús napon! Neked készítettem szeretettel!
A pillangó és a virág.
Két tenorista igaz története.
Két tenorista igaz története Talán hallottad már ezt a történetet a három tenoristáról, akik közös énekükkel meghódították a világot: Luciano Pavarotti,
Tűnödtem… wondered: " Kik az én számítógépes barátaim ? "
( Képváltás kattintásra )
“13 tanács egy életre".
Kis történet kedves és kedvetlen embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt,
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Egy csokor a barátságunkra Music: Nightengale Serenade
Az ülő Buddha okos gondolatai:
Őszi képek – és a sikló…  Lapozáshoz majd kattints…
Élt egyszer egy dombtetőn három fa
Áldott,Békés Ünnepeket Kívánok!
Istenem mit tettem? Egy csaj története. Szuszi,ne szomorkodj ezen a szép napon!
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
TRÉFÁK 6. saját gyűjtésből Készítette: Kovácsné Balla Györgyi.
Cicognani a bolognai Sant’Orsola Kórház gyermekosztályának vezető főorvosa.
Kis történet kedves embereknek!. Két utazó angyal megállt, hogy az éjszakát egy tehetős család házában töltse el. A család udvariatlan volt, és megtagadta.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Gabriel García Márquez
Névnapodra Szeretettel!
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
AZ ÉLET ÉVSZAKAI Volt egy öreg ember, akinek volt négy fia. Hogy a fiai világot lássanak és tanuljanak elküldte őket a messzi távolba egy körtefa felkutatására.
Lehet, hogy csak egy ember vagy ezen a világon, de valakinek te jelented magát a világot. Gabriel García Márquez.
Nézd csak meg ezeket a képeket! Ha netán azon gondolkozol, hol is található ez a szálloda, hát ez nem egy szálloda. Ez egy lakóház!!! Mindez a Sheikh Zayed.
Egy 92 éves kicsi, idős ember, ahogy felkelt, szépen megfésülködött, megborotválkozott, felöltözött, és reggel 8 órakor elindult az idősek otthonába.
Kis Angyalkák.
Valamikor régen egy férfi kért Istentől egy virágot és egy pillangót.
A történet régen esett meg. Egy férfi megbüntette az ötéves lányát, mert elveszített egy értékes tárgyat. Akkor kevés pénzük volt.
Megkértem Istent, hogy vegye el a büszkeségemet, de Ő azt mondta: NEM!
Elég.
Ha álmaidat valóra szeretnéd váltani, nem szabad sokáig aludnod.
Egyik évben legjobb barátok lehettek,
Szép napot.
Kértem Istent ….
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Saját magunkat mindig arról próbáljuk meggyőzni, hogy mennyivel boldogabb lesz az életünk majd, ha megházasodunk, megszületik az első gyermekünk, majd.
Sorolj fel 12-t, nem könnyű.
A vöröshagyma titka Kattins kényelmed szerint.
Kis történet kedves embereknek!.
Bölcsességek, aforizmák
Így szólt hozzám a dédapám.
Hát én lennék, és Botond!! 
Árvácskák és Móricz Zsigmond
Tedd fel a kérdést magadnak: Elfussak ? Miután elolvastad a levelet!!!
Most: augusztus 29.van A pontos id ő : 08:48 Automatikus diaváltás A hangszórókat kérem bekapcsolni
Az élet legszebb dolgai
Út a Vadonba CHRIS MCCANDLES.
Tommy's Window Slideshow
Előadás másolata:

Két súlyosan beteg ember feküdt egy kórteremben. Egyikük minden nap délután felült az ágyban egy órácskára, hogy ezzel megmozgassa a szervezetét. Az ágya a kórterem egyetlen ablaka mellett volt.

A másik beteg ember egész nap csak feküdt az ágyában, a plafont bámulva. Beszélgettek a családról, feleségről, gyerekekről, a nyaralásaikról, ahogy az szokás ilyen helyzetben.

Az ember, aki az ablaknál feküdt, minden délután, amikor felült, azzal töltötte az időt, hogy el kezdte közvetíteni a másiknak, hogy mit lát az ablakon át a kinti világból. A másik ágyon fekvő embert egy idő után szinte csak ezek a színes beszámolók tartották életben. Már alig várta őket, hisz ez volt minden változatosság az életében.

Az ablak egy kellemes tavacskával díszített parkra nézett. Vadkacsák úszkáltak a tavon, gyerekek játszottak távirányítós játékhajókkal rajta.Az ablak egy kellemes tavacskával díszített parkra nézett. Vadkacsák úszkáltak a tavon, gyerekek játszottak távirányítós játékhajókkal rajta. Szerelmespárok üldögéltek a színes virágágyások mellett órákig, egymásba felejtkezve.Szerelmespárok üldögéltek a színes virágágyások mellett órákig, egymásba felejtkezve.

Miközben az ablak melletti beteg kimerítő részletességgel írta le a kinti világot, a másik folyton behunyta a szemét, és maga elé képzelte a látványt.Miközben az ablak melletti beteg kimerítő részletességgel írta le a kinti világot, a másik folyton behunyta a szemét, és maga elé képzelte a látványt. Egy meleg délutánon az ablak melletti ember egy parkon átvonuló karneváli menetről beszélt.Egy meleg délutánon az ablak melletti ember egy parkon átvonuló karneváli menetről beszélt. Bár a folyton fekvő ember nem hallotta a zenészeket, maga elé képzelte őket a érzékletes leírása alapján.Bár a folyton fekvő ember nem hallotta a zenészeket, maga elé képzelte őket a érzékletes leírása alapján.

Napok, hetek teltek el. Egy reggel a beteget fürdetni készülő nővér az ablak melletti embert élettelenül találta az ágyában. Az éjjel csöndesen elaludt örökre.Napok, hetek teltek el. Egy reggel a beteget fürdetni készülő nővér az ablak melletti embert élettelenül találta az ágyában. Az éjjel csöndesen elaludt örökre. Elszomorodva hívta a személyzetet, hogy kivigyék az elhunytat.Elszomorodva hívta a személyzetet, hogy kivigyék az elhunytat. Amint alkalom kínálkozott rá, a korábban belső ágyon fekvő beteg kérte, hogy a másik ágyban fekhessen.Amint alkalom kínálkozott rá, a korábban belső ágyon fekvő beteg kérte, hogy a másik ágyban fekhessen. A nővér szívesen segített, elhelyezte őt azon az ágyon, majd magára hagyta.A nővér szívesen segített, elhelyezte őt azon az ágyon, majd magára hagyta.

Lassan, fájdalomtól gyötörten az ablak felé fordult és megdöbbenve látta, hogy egy tűzfal néz rá.Lassan, fájdalomtól gyötörten az ablak felé fordult és megdöbbenve látta, hogy egy tűzfal néz rá. Később megkérdezte a nővért, hogy mi történhetett, az „eltávozott” szobatárssal, hogy olyan szépnek festette le az ablakon túli világot?Később megkérdezte a nővért, hogy mi történhetett, az „eltávozott” szobatárssal, hogy olyan szépnek festette le az ablakon túli világot? A nővér elárulta, hogy az ember vak volt. Nem láthatta a falat sem. -Valószínű, hogy csak bátorítani akarta Önt. - mondta a férfinak.A nővér elárulta, hogy az ember vak volt. Nem láthatta a falat sem. -Valószínű, hogy csak bátorítani akarta Önt. - mondta a férfinak.

TANULSÁG: TANULSÁG: Igazi boldogság boldogabbá tenni másokat, nem törődve saját helyzetünkkel.Igazi boldogság boldogabbá tenni másokat, nem törődve saját helyzetünkkel. Bajainkat megosztva csökkenthetjük őket, de ha derűnket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal, megsokszorozzuk azt.Bajainkat megosztva csökkenthetjük őket, de ha derűnket és boldogságunkat osztjuk meg másokkal, megsokszorozzuk azt.

Ha gazdagnak szeretnéd érezni magad, számold össze azokat a dolgokat az életedben, melyeket nem vehetsz meg pénzért.Ha gazdagnak szeretnéd érezni magad, számold össze azokat a dolgokat az életedben, melyeket nem vehetsz meg pénzért. Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg napjaidat, melyek száma bármilyen sok is jusson – véges !Minden nap ajándék az élettől, így becsüld meg napjaidat, melyek száma bármilyen sok is jusson – véges !

Ennek a kis történetnek nem ismerjük az íróját.Ennek a kis történetnek nem ismerjük az íróját. Továbbítsd ezt a levelet azoknak, akiket kedvelsz, akiket szeretsz. Ne tartsd meg magadnak ezt a szép levelet.Továbbítsd ezt a levelet azoknak, akiket kedvelsz, akiket szeretsz. Ne tartsd meg magadnak ezt a szép levelet. Egyszerűen csak küldd el, hogy ők is megismerjék ezt a csodaszép történetet.Egyszerűen csak küldd el, hogy ők is megismerjék ezt a csodaszép történetet.